Descendants

Descendants

Descendentii (Disney's Descendants) este un film original Disney Channel de aventura regizat de Kenny Ortega.

Actiunea se concentreaza pe povestea unor tineri care trebuie sa se acomodeze la viata de dincolo de Insula Pierdutilor, in misiunea lor de a fura bagheta magica de la Zana Ursitoare si de a-i elibera pe parintii lor din captivitate.

Universul Descendants cuprinde papusii, accesorii, rechizite.160,00 lei
Papusa Ben Descendants 2 Disney  Papusa est...
Papusa Ben Descendants 2 Disney  Papusa este detaliat realizata, semanand perfect cu printul Ben (fiul personajelor de basm Frumoasa si Bestia) din filmul Descendants Disney. Papu..

170,00 lei
Papusa Elvie Descendants Disney  cu accesorii ...
Papusa Elvie Descendants Disney  cu accesorii Papusa este detaliat realizata, semanand perfect cu Elvie din filmul Descendants Disney (fiica Reginei Rele). Papusa este articulata,..

200,00 lei
Papusa Elvie Descendants Disney (cu lumini) Papu...
Papusa Elvie Descendants Disney (cu lumini) Papusa este detaliat realizata, semanand perfect cu Elvie din filmul Descendants Disney (fiica Reginei Rele). Papusa este articulata, putand..

170,00 lei
Papusa Elvie Descendants Disney in tinuta de inco...
Papusa Elvie Descendants Disney in tinuta de incoronare Papusa este detaliat realizata, semanand perfect cu Elvie din filmul Descendants Disney (fiica Reginei Rele). Papusa este art..

290,00 lei
Papusa Elvie si Carlos Descendants Disney  ...
Papusa Elvie si Carlos Descendants Disney  Papusile sunt detaliat realizate, semanand perfect cu Elvie (fiica Reginei Rele) si bunul ei prieten Carlos (fiul Cruellei De Vil) din fi..

155,00 lei
Papusa Freddie Descendants Disney  Papusa e...
Papusa Freddie Descendants Disney  Papusa este detaliat realizata, semanand perfect cu Freddie din filmul Descendants Disney (fiica dr. Facilier). Papusa este articulata, putand f..

300,00 lei
Papusa Mal Descendants 2 Disney muzicala Wicked ...
Papusa Mal Descendants 2 Disney muzicala Wicked Papusa este detaliat realizata, semanand perfect cu Mal din filmul Descendants Disney (fiica Maleficei). Simpatica Mal iti va arata ce frum..

160,00 lei
Papusa Mal Descendants Disney  Papusa es...
Papusa Mal Descendants Disney  Papusa este detaliat realizata, semanand perfect cu Mal din filmul Descendants Disney (fiica Maleficei). Papusa este articulata, putand fi asezat..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)