Fairy - Tinkerbell

Fairy - Tinkerbell

J.M. Barrie a imaginat unul dintre cele mai indragite personaje din literatura pentru copii (Peter Pan - baiatul care si-a impus sa nu mai creasca), iar zana Tinkerbell (Clopotica) face si ea parte din inchipuirea magnifica a marelui scriitor. 

Tinkerbell este o zana care aduce bucurie tuturor.
 12,00 lei
Cutie pranz pentru sandwich Tinkerbell Disney ...
Cutie pranz pentru sandwich Tinkerbell Disney La scoala sau la gradinita mancarica va sta cuminte la locul ei pana o mananci.Dimensiune: 13 x 12.5 x 3.8 cm. Material: plastic. S..

13,00 lei
Farfurii party carton Tinkerbell Disney...
Farfurii party carton Tinkerbell Disney Setul cuprinde 10 farfuri de unica folosinta cu design Tinkerbell Disney. Dimensiune: diametru 23 cm. Material: carton. Ate..

139,00 lei
Lenjerie de pat Tinkerbell Disney Setul conti...
Lenjerie de pat Tinkerbell Disney Setul contine: husa pilota si fata de perna. Dormi alaturi de Tinkerbell in fiecare noapte. Lenjeria Tinkerbell este delicata la atingere, iar ..

8,00 lei
Pahar Tinkerbell Disney 3D din plastic  ...
Pahar Tinkerbell Disney 3D din plastic  Paharul este din plastic, iar pe fata paharului este imprimata zana Tinkerbell. Se spala manual inainte de prima utilizare. A nu se in..

15,00 lei
Placemats 3D din plastic Tinkerbell Disney Pr...
Placemats 3D din plastic Tinkerbell Disney Protejeaza masa cu acestui placemats si ajut-o pe cea mica sa simta ca ia masa impreuna cu simpatica Tinkerbell Disney. Acest suport il po..

39,00 lei
Puzzle Tinkerbell Disney 260 piese Puzzle-ul ...
Puzzle Tinkerbell Disney 260 piese Puzzle-ul cu 260 de piese reprezinta o imagine cu Fairy Tinkerbell - Clopotica. Imaginea este deosebit de clara, iar piesele puzzle-ului sunt de o cal..

20,00 lei
Recipient apa Tinkerbell Disney 480 ml Recipi...
Recipient apa Tinkerbell Disney 480 ml Recipient din plastic pentru baut apa cu Tinkerbell (Clopotica). Se spala inainte de prima utilizare. Se spala manual. A nu se introduce i..

20,00 lei
Recipient apa Tinkerbell Disney 500 ml  ...
Recipient apa Tinkerbell Disney 500 ml   Recipient din aluminiu pentru baut apa cu Tinkerbell (Clopotica). Se spalat inainte de prima utilizare. Se spala manual. A nu s..

22,00 lei
Recipient apa Tinkerbell Disney cu pai 350 ml ...
Recipient apa Tinkerbell Disney cu pai 350 ml Recipient din plastic pentru baut apa cu Tinkerbell Disney Se spala inainte de prima utilizare. Se spala manual. A nu se introduce in c..

5,00 lei
Recipient baloane de sapun Fairy Tinkerbell Disne...
Recipient baloane de sapun Fairy Tinkerbell Disney Baloane de sapun la tub din plastic colorat (60 ml), cu design Fairy.  Multimea de baloane colorate este uimitoare, ofera dis..

180,00 lei
Rochita Tinkerbell Disney  Cu acesta roc...
Rochita Tinkerbell Disney  Cu acesta rochita orice fetita se poate transforma in zana Tinkerbell.  Marimi disponibile: - 3-4 ani (inaltime max. 104 cm); - 5-..

375,00 lei
Set masuta si 2 scaunele Disney Princess Friendship ...
Set masuta si 2 scaunele Disney Princess Friendship - Setul de masuta si scaunele Princess Friendship reprezinta locul perfect pentru copiii creativi care pot scrie, desena sau se pot juca..

35,00 lei
Umbrela automata Tinkerbell Disney Pe umbrela...
Umbrela automata Tinkerbell Disney Pe umbrela este imprimata simpatica zana Tinkerbell. Diametru: 48 cm Pret / buc. Folosind aceasta umbrela, copilul dumneavoastra va fi in pas..
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)