Genti
57,00 lei
Geanta de plaja Soy Luna Disney Geanta de pla...
Geanta de plaja Soy Luna Disney Geanta de plaja Soy Luna are un compartiment care se inchide cu fermoar si doua bretele de umar. Material: poliester. Dimensiuni: 48x35x14 cm. P..
Geanta de pranz cu maner Frozen Disney Ofertă!
45,00 lei
25,00 lei
Geanta de pranz cu maner Frozen Disney Gentut...
Geanta de pranz cu maner Frozen Disney Gentuta este personalizata cu printesele Anna, Elsa si omul de zapada Olaf din filmul Frozen Disney. Gentuta se inchide cu catarama. Dimen..

57,00 lei
Geanta de umar inimioara Frozen Disney Geanta...
Geanta de umar inimioara Frozen Disney Geanta de umar are un compartiment care se inchide cu fermoar si un accesoriu inimioara, bretea de umar. Pe fata gentutei sunt imprimate print..
Geanta de umar inimioara Frozen Disney Ofertă!
57,00 lei
30,00 lei
Geanta de umar inimioara Frozen Disney Geanta...
Geanta de umar inimioara Frozen Disney Geanta de umar are un compartiment care se inchide cu fermoar si un accesoriu inimioara, bretea de umar. Pe fata gentutei sunt imprimate print..

42,00 lei
Geanta de umar Minnie Mouse Disney Geanta Min...
Geanta de umar Minnie Mouse Disney Geanta Minnie Mouse are un compartiment care se inchide cu fermoar si doua bretele de umar. Pe fata gentutei este imprimata simpatica Minnie Mouse..

79,00 lei
Geanta de plaja Soy Luna Disney Geanta de pla...
Geanta de plaja Soy Luna Disney Geanta de plaja Soy Luna are un compartiment care se inchide cu fermoar si o bretea de umar. Material: poliester. Dimensiuni: 18x21x4 cm. Produs..

50,00 lei
Geanta de umar termoizolanta Printesa Sofia Intai...
Geanta de umar termoizolanta Printesa Sofia Intai Disney Geanta are un compartiment principal care se inchide cu fermoar. Gentuta are o bretea de umar reglabila si o bareta mica pen..

50,00 lei
Geanta sport Cars Disney Geanta sport are un...
Geanta sport Cars Disney Geanta sport are un singur compartiment, care se inchide cu fermoar.  Pe fata gentutei este imprimat Fulger McQueen din filmul Cars Disney. Dimens..

160,00 lei
Geanta sport Frozen Disney  Geanta ...
Geanta sport Frozen Disney  Geanta sport Frozen Disney are un compartimentcare se inchide cu fermoar. Geanta are doua manere si o bareta reglabila pentru umar. Pe..

50,00 lei
Geanta sport Mickey Mouse Disney Geanta spor...
Geanta sport Mickey Mouse Disney Geanta sport are un singur compartiment, care se inchide cu fermoar.  Pe fata gentutei este imprimat simpaticul soricel Mockey Mouse Disney. ..

130,00 lei
Geanta sport Soy Luna Disney  Geanta spo...
Geanta sport Soy Luna Disney  Geanta sport Soy Luna are un compartiment care se inchide cu fermoar. Geanta are doua manere si o bareta reglabila pentru umar. Dimensiune: 33 x ..

65,00 lei
Gentuta de colorat Frozen Disney Acest set co...
Gentuta de colorat Frozen Disney Acest set contine tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti crea o geanta unica. Alege culorile preferate si fii creativ, adaugand note personale acestei capodo..

30,00 lei
Gentuta de umar Frozen Disney Gentuta Frozen ...
Gentuta de umar Frozen Disney Gentuta Frozen are un singur compartiment inchis cu fermoar si o bretea de umar.  Pe fata gentutei sunt imprimate printesele Anna si Elsa din film..
Gentuta de umar Printesa Sofia Intai Disney Ofertă!
30,00 lei
18,00 lei
Gentuta de umar Printesa Sofia Intai Disney Gent...
Gentuta de umar Printesa Sofia Intai Disney Gentuta Frozen are un singur compartiment inchis cu fermoar si o bretea de umar.  Pe fata gentutei sunt imprimate printesele Anna si El..
Gentuta mica de umar Printesa Sofia Intai Disney Ofertă!
47,00 lei
41,00 lei
Gentuta mica de umar Printesa Sofia Intai Disney ...
Gentuta mica de umar Printesa Sofia Intai Disney Gentuta de umar are un compartiment si se inchide cu clapeta. Pe fata gentutei este imprimata Printesa Sofia Intai. Material: polie..
Set gentuta de umar si portofel  Minnie Mouse Disney Ofertă!
70,00 lei
38,00 lei
Set gentuta de umar si portofel  Minnie Mouse D...
Set gentuta de umar si portofel  Minnie Mouse Disney Gentuta de umar are un singur compartiment care se inchide cu ajutorul clapei cu arici, bretea de umar ajustabila in inaltime. ..
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)