LEGO City

LEGO City

LEGO City reproduce toate elementele pe care copilul tau le vede in viata de zi cu zi, incurajandu-l sa creeze orase pline de actiune, umor si farmec.100,00 lei
LEGO CITY - Avion sanitarAclama motociclistul cand a...
LEGO CITY - Avion sanitarAclama motociclistul cand aceste trece in dreptul tau! Daca acesta cade in timpul cursei, ajuta doctorul sa acorde ingrijiri motociclistului ranit. Apoi pune-o pe targ..

100,00 lei
LEGO CITY - Camion de pompieri cu scaraSari in camio...
LEGO CITY - Camion de pompieri cu scaraSari in camionul de pompieri cu scara si goneste la fata locului! Intinde scara si stinge focul. Foloseste furtunul special cu lansator de piroane pentru..

270,00 lei
LEGO CITY - Elicopter de aprovizionare la VulcanAdu ...
LEGO CITY - Elicopter de aprovizionare la VulcanAdu in zbor echipamentul de explorare si du in zbor cristalele!Du stiinta si descoperirea spre noi culmi cu elicopterul de aprovizionare la vulc..

265,00 lei
LEGO CITY - Elicopter pentru expeditii marineUrgenta...
LEGO CITY - Elicopter pentru expeditii marineUrgenta! Exploratorii din submarin sunt atacati de un rechin si au nevoie de ajutorul tau! Urca-te la bordul formidabilului Elicopter oceanic, rote..

210,00 lei
LEGO CITY - Nava de patrulare a politieiAdu talharul...
LEGO CITY - Nava de patrulare a politieiAdu talharul in celula de detentie din nava de patrulare a politiei si porneste la drum pentru a-l duce la Inchisoarea de pe Insula. Atentie! Un alt pun..

450,00 lei
LEGO CITY - Port spatialE ziua lansarii la Portul sp...
LEGO CITY - Port spatialE ziua lansarii la Portul spatial LEGO City. Incarca satelitul in naveta spatiala si foloseste puternica platforma mobila de lansare pentru a-l manevra incet spre locul..

350,00 lei
LEGO CITY - Salupa de stins incendiiAlatura-te echip...
LEGO CITY - Salupa de stins incendiiAlatura-te echipei spatiale de la bordul Transportorului avionului cu reactie! Ajuta la descarcarea avionului cu reactie supersonic din remorca imensa, desf..

260,00 lei
LEGO CITY - Servicii VIP pe aeroportCalatoreste in s...
LEGO CITY - Servicii VIP pe aeroportCalatoreste in stil mare la urmatoarea intalnire de afaceri!Asigura-te ca ai toate documentele importante pregatite! Ajuta-l pe pilot sa pregateasca avionul..

510,00 lei
LEGO CITY - Statia de pompieriAjuta pompierii sa inc...
LEGO CITY - Statia de pompieriAjuta pompierii sa incarce camionul si elicopterul cu echipament! E timpul pentru pranz, asa ca aluneca in jos pe stalp la postul de pompieri si porneste spre chi..

150,00 lei
LEGO CITY - SubmarinExploreaza secretele oceanului c...
LEGO CITY - SubmarinExploreaza secretele oceanului cu Submarinul oceanic! Exploratorii de adancime LEGO City au observat un cufar misterios in scheletul unei balene, dar un rechin urias nu-i l..

150,00 lei
LEGO CITY - Tractor cu senile pentru VulcanScoate ut...
LEGO CITY - Tractor cu senile pentru VulcanScoate utilajele grele pentru a explora corect!Explorarea este o treaba grea! Adu echipamente puternice de ridicare pentru a sparge bolovanii si a ve..

100,00 lei
LEGO CITY - Transportor de motocicleta de cursaEchip...
LEGO CITY - Transportor de motocicleta de cursaEchipajul de motociclete de curse LEGO City se indreapta spre stadion pentru cursa finala a campionatului de motociclete! Alatura-te asilor curse..

160,00 lei
LEGO CITY - Unitatea de interventie de pompieriGones...
LEGO CITY - Unitatea de interventie de pompieriGoneste la fata locului, unde un muncitor striga dupa ajutor! Vino in graba cu motocicleta pentru a te lupta cu flacarile! Daca nu poti ajunge la..

110,00 lei
LEGO CITY - Urmarirea infractorilorIesi la o plimbar...
LEGO CITY - Urmarirea infractorilorIesi la o plimbare cu supermasina de politie! Deodata auzi la radio ca cineva a furat un seif. Coteste pe alta strada si zareste hotul care incearca sa-l spa..

165,00 lei
LEGO CITY Great Vehicles - 4x4 cu barca motorizataCa...
LEGO CITY Great Vehicles - 4x4 cu barca motorizataCampionatul barcilor cu motor este in plina desfasurare. Ajuta echipajul barcii cu motor LEGO City sa-si duca redutabila nava la cursa din por..

265,00 lei
LEGO CITY Space Port - Transportor de avion cu react...
LEGO CITY Space Port - Transportor de avion cu reactieAlatura-te echipei spatiale de la bordul Transportorului avionului cu reactie! Ajuta la descarcarea avionului cu reactie supersonic din re..
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)