LEGO Friends

LEGO Friends

Lumea LEGO Friends este una pe care copilul tau o va indragi. Seturile de joc au tematici centrate pe cei cinci buni prieteni, fiecare cu personalitatea sa unica.320,00 lei
LEGO FRIENDS - Autobuzul de turneu al vedetei popPle...
LEGO FRIENDS - Autobuzul de turneu al vedetei popPleaca la drum cu Livi, vedeta pop cu uimitorul ei Autobuz de turneu! Cand Livi porneste la drum, Autobuzul de turneu este noua casa si are tot..

285,00 lei
LEGO FRIENDS - Casa vedetei pop LiviAndrea a fost in...
LEGO FRIENDS - Casa vedetei pop LiviAndrea a fost invitata sa petreaca ziua cu Livi la superba ei casa de vedeta pop, iar tu poti sa-i fii alaturi! Fa un dus in eleganta baie neagra cu auriu, ..

160,00 lei
LEGO FRIENDS - Garderoba vedetei popFa-te stralucito...
LEGO FRIENDS - Garderoba vedetei popFa-te stralucitoare in Garderoba rabatabila a vedetei pop! Livi, vedeta pop, are un spectacol important in seara asta iar Emma este stilista ei. Ajut-o pe E..

85,00 lei
LEGO FRIENDS - Masina de explorari a OlivieiMasina S...
LEGO FRIENDS - Masina de explorari a OlivieiMasina SUV roz a Oliviei este incarcata cu computerul si prietenul robot Zobo - ea crede ca a descoperit o noua constelatie! Grabeste-te cu ea la ob..

100,00 lei
LEGO FRIENDS - Petrecere de ziua de nastereAndrea a ...
LEGO FRIENDS - Petrecere de ziua de nastereAndrea a trimis invitatii tuturor animalelor prietenilor sai pentru ziua de nastere a iepurasului sau, Daisy! Ajut-o sa decoreze gradina pentru petre..

80,00 lei
LEGO FRIENDS - Sala de jocuri electronice din parcul...
LEGO FRIENDS - Sala de jocuri electronice din parcul de distractiiMia se distreaza jucandu-se in zona de jocuri - si e din ce in ce mai buna! Ajut-o sa arunce o minge de baschet in cos, iar du..

250,00 lei
LEGO FRIENDS - Scena de spectacol a vedetei popFii p...
LEGO FRIENDS - Scena de spectacol a vedetei popFii pregatit de un spectacol senzational cu Livi, vedeta pop! Scena incredibila este gata pentru concertul din seara asta. La inceperea spectacol..

85,00 lei
LEGO FRIENDS - Studioul de inregistrari al vedetei p...
LEGO FRIENDS - Studioul de inregistrari al vedetei popFii gata sa inregistrezi niste piese noi! Ajut-o pe Olivia sa aduca toate echipamentele in sala de productie pentru ca Livi, vedeta pop, s..

160,00 lei
LEGO FRIENDS - Tabara de aventuri: RaftingOlivia si ...
LEGO FRIENDS - Tabara de aventuri: RaftingOlivia si Andrea sunt intr-o excursie pe rau in tabara de aventuri pentru o intrecere de alpinism si plutarit. Porneste spre zidul de alpinism si vezi..

55,00 lei
LEGO FRIENDS - Tabara de aventuri: Tragerea cu arcul...
LEGO FRIENDS - Tabara de aventuri: Tragerea cu arculMia a pus ochii pe trofeul de tras cu arcul, asa ca porneste spre poligonul de tir cu arcul pentru o ajuta sa-si perfectioneze abilitatile. ..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)