Lego Juniors

Lego Juniors

Fa-i cunostinta copilului tau cu lumea constructiei creative LEGO! Colectia Juniors reprezinta modalitatea perfecta de a crea scene din viata de zi cu zi si nu numai. E ideal pentru cei mici!135,00 lei
LEGO JUNIORS - Caleasca CenusareseiAlatura-te Cenusa...
LEGO JUNIORS - Caleasca CenusareseiAlatura-te Cenusaresei in caleasca ei fermecata intr-o calatorie palpitanta. Fa cunostinta cu chipesul Fat-Frumos, joaca-te cu simpaticul catelus al Cenusare..

80,00 lei
LEGO JUNIORS - Confruntarea cu SarpeleTicalosul sarp...
LEGO JUNIORS - Confruntarea cu SarpeleTicalosul sarpe Lasha vrea sceptrul de aur al serpilor, asa ca trebuie sa il ajuti pe Kai sa se lupte cu el! Foloseste masina lui Kai si sabia ninka pentr..

100,00 lei
LEGO JUNIORS - Santier de constructiiIa-ti casca si ...
LEGO JUNIORS - Santier de constructiiIa-ti casca si indreapta-te spre santierul de constructii! Foloseste macaraua si bila de demolare pentru a darama peretele, incarca cu roaba si transporta ..

145,00 lei
LEGO JUNIORS - Templul pierdutStrabate cu Lloyd temp...
LEGO JUNIORS - Templul pierdutStrabate cu Lloyd templul pierdut pentru a recupera sabia de foc. Fereste-te de lava, de lamele de ferastrau si de toporul pivotant! Daca sarpele ticalos ajunge l..

80,00 lei
LEGO JUNIORS - Trasura cu delfini a lui ArielAjut-o ...
LEGO JUNIORS - Trasura cu delfini a lui ArielAjut-o pe Ariel sa se pregateasca de explorare cu caleasca ei de delfini! Alege floarea potrivita de pus in par cand ea se pregateste sa-si inceapa..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)