Jucarii educative


140,00 lei
Atelier cu unelte Wooden Workshop - Setul de ...
Atelier cu unelte Wooden Workshop - Setul de joaca include: surubelnita, ciocan, cheie fixa, rigla si suruburi din lemn pentru micul mester - Toate uneltele sunt frumos aranjate intr-..

140,00 lei
Centru de activitati Baby Play - Jucaria inte...
Centru de activitati Baby Play - Jucaria interactiv-educativa pentru bebelusi antreneaza copilul in activitati care dezvolta abilitatile de coordonare a miscarilor si pe cele asociative..

148,00 lei
Chitara educativa Sing & Play - Chitara educati...
Chitara educativa Sing & Play - Chitara educativa Sing & Play il va introduce pe copil in universul magic al sunetelor si al melodiilor distractive - Contactul cu muzica este ext..

128,00 lei
Cub din lemn Activity - Cubul din lemn este o...
Cub din lemn Activity - Cubul din lemn este o jucarie cu multiple activitati instructiv-educative pentru copii - Fiecare latura a cubului contine jocuri cu piese din lemn, care pot fi..

150,00 lei
Cub din lemn cu Multiple Activitati - Cubul d...
Cub din lemn cu Multiple Activitati - Cubul din lemn este o jucarie cu multiple activitati instructiv-educative pentru copii - Fiecare latura a cubului contine jocuri cu piese din lem..

285,00 lei
Cub educativ Farmyard - Cubul educativ Farmya...
Cub educativ Farmyard - Cubul educativ Farmyard ofera numeroase posibilitati de invatare prin joaca a culorilor, formelor si relatiilor cauza-efect - Jucaria educativa este personaliz..

170,00 lei
Jucarie educativa Arca lui Noe - Jucaria educ...
Jucarie educativa Arca lui Noe - Jucaria educativa Arca lui Noe ofera numeroase posibilitati de invatare prin joaca a animalelor si exerseaza coordonarea mana-ochi - Acest produs ajut..

135,00 lei
Jucarie educativa Autobuzul Vesel - Autobuzul...
Jucarie educativa Autobuzul Vesel - Autobuzul Vesel il va introduce pe copil intr-un univers magic cu lumini, melodii si sunete distractive - Jucaria dezvolta inteligenta si capacitat..

160,00 lei
Jucarie educativa Autobuzul Vesel Jucaria pentru...
Jucarie educativa Autobuzul Vesel Jucaria pentru bebe Autobuzul Vesel raspunde curiozitatilor copilului, dezvoltandu-i abilitatea de explorare. Ajutati copilul sa-si dezvolte 5 abilitati p..

190,00 lei
Jucarie educativa Casuta Day and Night- Jucaria din ...
Jucarie educativa Casuta Day and Night- Jucaria din lemn este un produs cu diverse activitati instructiv-educative pentru copii- Fiecare latura a jucariei contine jocuri cu piese din lemn, car..

185,00 lei
Jucarie educativa Happy House- Jucaria il va introdu...
Jucarie educativa Happy House- Jucaria il va introduce pe copil intr-un univers magic cu melodii si sunete distractive- Happy House este un produs cu diverse activitati instructiv-educative pe..

132,00 lei
Jucarie educativa Trenuletul Magic - Jucaria educat...
Jucarie educativa Trenuletul Magic - Jucaria educativa Trenuletul Magic il va introduce pe copil intr-un univers fascinant cu lumini, melodii si sunete distractive- Jucaria dezvolta inteligen..

110,00 lei
Jucarie educativa Volanul Muzical - Rotiti vo...
Jucarie educativa Volanul Muzical - Rotiti volanul muzical pentru a porni spre diferite locatii - Cu acesta jucarie copiii se vor simti ca niste soferi adevarati si vor fi fascinati s..

145,00 lei
Jucarie interactiva Camion de pompieri - Camionul d...
Jucarie interactiva Camion de pompieri - Camionul de pompieri il va introduce pe copil intr-un univers plin de momente interesante si distractive- Jucaria dezvolta inteligenta si capacit..

150,00 lei
Jucarie interactiva Camionul Fire Rescue - Camionul...
Jucarie interactiva Camionul Fire Rescue - Camionul de pompieri il va introduce pe copil intr-un univers plin de momente interesante si distractive- Jucaria dezvolta inteligenta si capacitati..

145,00 lei
Jucarie interactiva Masina Fruit Paradise - Masina ...
Jucarie interactiva Masina Fruit Paradise - Masina Fruit Paradise il va introduce pe copil intr-un univers plin de momente interesante si distractive- Jucaria dezvolta inteligenta si capacita..

128,00 lei
Jucarie multifunctionala din lemn Joy - Jucar...
Jucarie multifunctionala din lemn Joy - Jucaria din lemn este un produs cu diverse activitati instructiv-educative pentru copii - Fiecare latura a jucariei contine jocuri cu piese din..

120,00 lei
Jucarie muzicala Autobuzul Magic - Autobuzul Magic ...
Jucarie muzicala Autobuzul Magic - Autobuzul Magic il va introduce pe copil intr-un univers plin de lumini, melodii si sunete distractive- Jucaria dezvolta inteligenta si capacitatile de perc..

295,00 lei
Masuta educativa din lemn Time to Enjoy- Masuta din ...
Masuta educativa din lemn Time to Enjoy- Masuta din lemn este o jucarie cu multiple activitati instructiv-educative pentru copii- Fiecare parte a mesei contine jocuri cu piese din lemn, care p..

145,00 lei
Masuta educativa Dino - Masuta Dino il va int...
Masuta educativa Dino - Masuta Dino il va introduce pe copil intr-un univers magic de sunete si melodii distractive - Contactul cu muzica este extrem de important inca din primele cli..

145,00 lei
Masuta educativa Happy Farmhouse - Masuta Happy Far...
Masuta educativa Happy Farmhouse - Masuta Happy Farmhouse il va introduce pe copil intr-un univers magic de sunete si melodii distractive- Contactul cu muzica este extrem de important inca di..

110,00 lei
Set 11 jucarii de baie Nattou - Setul de 11 j...
Set 11 jucarii de baie Nattou - Setul de 11 jucarii pentru baie este conceput in asa fel incat sa asigure distractia si amuzamentul copilului pe toata durata baii - Setul contine urma..

135,00 lei
Telefon educativ Funny Car - Telefonul educat...
Telefon educativ Funny Car - Telefonul educational Funny Car dezvolta inteligenta si capacitatile de perceptie ale copiilor - Designul si forma atractiva a jucariei il introduc pe cop..

135,00 lei
Telefon multifunctional Be Smart - Jucaria te...
Telefon multifunctional Be Smart - Jucaria telefon Be Smart dezvolta inteligenta si capacitatile de perceptie ale copiilor - Cu ajutorul ei, copiii pot imita convorbirile la telefon a..

280,00 lei
Triunghi educativ Nature - Triunghiul educati...
Triunghi educativ Nature - Triunghiul educativ Nature ajuta la dezvoltarea capacitatii de coordonare a miscarilor si la invatarea primelor notiuni despre litere, forme si culori - Cap..
Afişare 1 - 25 din 25 (1 pagini)