Banc de lucru

Banc de lucru
75,00 lei
Banc de lucru cu 26 piese Construieste cu aju...
Banc de lucru cu 26 piese Construieste cu ajutorul bancului de lucru la fel ca profesionistii! Bancul de lucru este perfect pentru copii care iubesc sa mestereasca. Asamblarea se fa..

150,00 lei
Banc de lucru cu 46 piese Construieste cu aju...
Banc de lucru cu 46 piese Construieste cu ajutorul bancului de lucru la fel ca profesionistii! Bancul de lucru este perfect pentru copii care iubesc sa mestereasca. Asamblarea se fa..
Banc de lucru Mickey Mouse Disney cu 26 piese Ofertă!
90,00 lei
75,00 lei
Banc de lucru Mickey Mouse Disney cu 26 piese ...
Banc de lucru Mickey Mouse Disney cu 26 piese Construieste cu ajutorul bancului de lucru impreuna cu Mickey Mouse la fel ca profesionistii! Bancul de lucru este perfect pentru copii..
Banc de lucru Mickey Mouse Disney cu 38 piese Ofertă!
150,00 lei
125,00 lei
Banc de lucru Mickey Mouse Disney cu 38 piese ...
Banc de lucru Mickey Mouse Disney cu 38 piese Construieste cu ajutorul bancului de lucru impreuna cu Mickey Mouse la fel ca profesionistii! Bancul de lucru este perfect pentru copii..

190,00 lei
Jucarie Total Action Football- Produsul ajuta la dez...
Jucarie Total Action Football- Produsul ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii, activitatea musculara si capacitatea de reactie- Dorinta de a castiga si jocul fair-play sunt foarte sanatoas..
Macara gigant cu telecomanda Ofertă!
240,00 lei
140,00 lei
Macara gigant cu telecomanda Macaraua gigant ...
Macara gigant cu telecomanda Macaraua gigant are 120 cm si se se poate manevra cu ajutorul telecomenzii. Se poate roti la 350 grade. Macaraua necesita 4 baterii 1.5V (neincluse..

720,00 lei
Set de joaca Golful Piratilor - Se...
Set de joaca Golful Piratilor - Setul de joaca Golful Piratilor este mediul de joaca perfect pentru aventuri de neuitat - Setul de joaca este format din 3 piese principal..

450,00 lei
Set de joaca Rocket Ship - Copiii se vor simt...
Set de joaca Rocket Ship - Copiii se vor simti exact ca intr-o expeditie in spatiu cu setul de joaca Rocket Ship - Aceasta nava spatiala are desene interactive pe peretii ei si un des..

65,00 lei
Trusa de scule Mickey Mouse Disney  Trus...
Trusa de scule Mickey Mouse Disney  Trusa este perfecta pentru copii care iubesc sa mestereasca.  Setul contine mai multe accesorii: ferestrau, ciocan, cheie fixa, surubel..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)