Jocuri

JocuriAcvariu cu lumini si figurine de modelat AquaDabra - Sweet Insects Ofertă!
100,00 lei
55,00 lei
Acvariu cu lumini si figurine de modelat AquaDabra -...
Acvariu cu lumini si figurine de modelat AquaDabra - Sweet Insects Creeaza uimitoare figurine 3D din tus magic, umple acvariul cu apa si sare, pune figurinele in el si apasa butonul! Apa se m..
Acvariu cu lumini si figurine de modelat AquaDabra - Tropical Birds Ofertă!
100,00 lei
55,00 lei
Acvariu cu lumini si figurine de modelat AquaDabra -...
Acvariu cu lumini si figurine de modelat AquaDabra - Tropical Birds Creeaza uimitoare figurine 3D din tus magic, umple acvariul cu apa si sare, pune figurinele in el si apasa butonul! Apa se ..
Carti de joc Pacalici Cars Disney Ofertă!
15,00 lei
7,00 lei
Carti de joc Pacalici Cars Disney Un joc clas...
Carti de joc Pacalici Cars Disney Un joc clasic al copiilor care te cucereste! Caracterele din desenele tale animate preferate va invita pe tine si pe prietenii tai la joaca. T..

15,00 lei
Carti de joc Pacalici Frozen Disney Un joc cl...
Carti de joc Pacalici Frozen Disney Un joc clasic al copiilor care te cucereste! Caracterele din desenele tale animate preferate va invita pe tine si pe prietenii tai la joaca. ..

15,00 lei
Carti de joc Pacalici Mickey Mouse Disney Un ...
Carti de joc Pacalici Mickey Mouse Disney Un joc clasic al copiilor care te cucereste! Caracterele din desenele tale animate preferate va invita pe tine si pe prietenii tai la joac..
Carti de joc Pacalici Minnie Mouse Disney Ofertă!
15,00 lei
7,00 lei
Carti de joc Pacalici Minnie Mouse Disney Un ...
Carti de joc Pacalici Minnie Mouse Disney Un joc clasic al copiilor care te cucereste! Caracterele din desenele tale animate preferate va invita pe tine si pe prietenii tai la joac..
Carti de joc Pacalici Printesa Sofia Intai Disney Ofertă!
15,00 lei
7,00 lei
Carti de joc Pacalici Printesa Sofia Intai Disney...
Carti de joc Pacalici Printesa Sofia Intai Disney Un joc clasic al copiilor care te cucereste! Caracterele din desenele tale animate preferate va invita pe tine si pe prietenii tai..
Carti de joc Pacalici Spiderman Ofertă!
15,00 lei
7,00 lei
Carti de joc Pacalici Spiderman Un joc clasic...
Carti de joc Pacalici Spiderman Un joc clasic al copiilor care te cucereste! Caracterele din desenele tale animate preferate va invita pe tine si pe prietenii tai la joaca. Tra..

200,00 lei
Creionul cu Ciocolata Creionul cu ciocolata este j...
Creionul cu Ciocolata Creionul cu ciocolata este jucaria ideala pentru micii bucatari.Cu ajutorul lui  se pot desena forme unice, poti scrie mesaje sau umple formele prestabilite cu c..

190,00 lei
Fabrica de ciocolata Fabrica de ciocolata setul juc...
Fabrica de ciocolata Fabrica de ciocolata setul jucaus de bucatar cu retete si cu forme de bomboane de ciocolata este un set perfect creativ, cu ajutorul careia micil..

170,00 lei
Harta interactiva a lumii Invatarea geografiei ...
Harta interactiva a lumii Invatarea geografiei este usoara si distractiva! O jucarie educativa pentru intreaga familie!78 de tari interactive pe harta. Copilul apasa pe o tara pentru a af..

170,00 lei
Harta interactiva a lumii cu animaleHarta interactiv...
Harta interactiva a lumii cu animaleHarta interactiva a lumii cu animale este o jucarie educativa pentru intraga familie!O voce prietenoasa indruma copilul pe parcursul fiecarei activitati, ex..

90,00 lei
Joc - Baobab Copacii baobab au tendința de a avea u...
Joc - Baobab Copacii baobab au tendința de a avea un trunchi înalt, cu vârf plat, dar ei nu cresc așa întâmplător. Acesta este modul în care jucătorii îi construiesc! În jocul de dexteritate ..

100,00 lei
Joc - Boost Un joc pentru percepția vizuală și vite...
Joc - Boost Un joc pentru percepția vizuală și viteza de procesareCe se întâmplă când 110 cărți ilustrate exotic sunt amestecate, distribuite și apoi întoarse cu fața în sus pe masă?Jucătorii..

120,00 lei
Joc - Bubble Jungle Cât de priceput esti ca elefant...
Joc - Bubble Jungle Cât de priceput esti ca elefant? Poti să ridici numai ceea ce trebuie - și, mai important, poti să o faci mai repede decât oricine altcineva?În Bubble Jungle, fiecare jucă..

120,00 lei
Joc - Cine-i tipul? Cine-i Tipu este un joc de mima...
Joc - Cine-i tipul? Cine-i Tipu este un joc de mima care duce distractia la un nou nivel. Foloseste-te de Tip pentru a mima expresii si proverbe, cantece sau activitati sportive. Cine face ec..

180,00 lei
Joc - Citadele Selectează caracterele pentru acest ...
Joc - Citadele Selectează caracterele pentru acest joc.Așează în centrul mesei jetoanele caracter corespunzătoare caracterelor selectate. Selectează 14 cărți unice pentru a le amesteca cu cel..

90,00 lei
Joc - Dobble Junior 1-2-3 Jocul popular Dobble acum...
Joc - Dobble Junior 1-2-3 Jocul popular Dobble acum într-o versiune potrivită pentru copiii de 3 ani. Dobble 123 conține 31 de cărți cu numere, culori si forme. Va exista întotdeauna un număr..

120,00 lei
Joc - Dr Microb Ajută-l pe Dr. Microb să își finali...
Joc - Dr Microb Ajută-l pe Dr. Microb să își finalizeze cercetarea! Sortează microbii în discuri folosind penseta și...puțină logică.  Fii ager în gândire și dă-ți seama rapid ce microbi..

120,00 lei
Joc - Fantastic Park Animalele imaginare abia ...
Joc - Fantastic Park Animalele imaginare abia asteapta sa le construiesti parcul fantastic. Fii un jucator istet si colectioneaza cele mai cautate animale din parc. Sunteti ghizi in Fant..

120,00 lei
Joc - GoGo Gelato Fii cel mai rapid și finalizează ...
Joc - GoGo Gelato Fii cel mai rapid și finalizează comenzile clienților, dar asigură-te că potrivești cupele și conurile de înghețată exact ca în cărtile cu provocări.Primul jucător care term..

130,00 lei
Joc - In plasa lui Cami Prinde insectele când Cami ...
Joc - In plasa lui Cami Prinde insectele când Cami clipește.Salvează cât mai multe insecte pentru a căștiga.Poziționează pe limba lungă a lui Cami toate insectele cu numerele în jos. Prinde i..

150,00 lei
Joc - Johnny the Skull Pistol Johnny the Skull vine...
Joc - Johnny the Skull Pistol Johnny the Skull vine cu o noua inovatie. Pentru ca jocul sa devina si mai distractiv, acum te poti juca alaturi de prietenul tau, achizitionand pistolul Johnny ..

110,00 lei
Joc - Jumping Jack - Rontaila-Topaila Rontaila are ...
Joc - Jumping Jack - Rontaila-Topaila Rontaila are o gradina tare frumoasa. A plantat aici morcovi cat sa-i ajunga si sa nu-si mai faca griji. Acum, la vremea coptului, Rontaila-Topaila sta l..

130,00 lei
Joc - Porcusorul Ghita Hrănește porcușorul cu hambu...
Joc - Porcusorul Ghita Hrănește porcușorul cu hamburgeri până îi explodează burta! Cel la care explodează burtica purcelușului pierde runda și iese din joc. Ceilalți jucători continuă cu o no..

130,00 lei
Joc - Prinde Vulpea Varsta: 4+.   Ate...
Joc - Prinde Vulpea Varsta: 4+.   Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsu..

70,00 lei
Joc - QuiZoo Care este cel mai mare? Care este cel ...
Joc - QuiZoo Care este cel mai mare? Care este cel mai încet? Fii cel mai rapid jucător și găsește animalul care corespunde întrebării! Fii primul jucător care colectează 8 cărți. Cum faci as..

100,00 lei
Joc - Shit Happens  Un joc de comedie hilar cu...
Joc - Shit Happens  Un joc de comedie hilar cu situații de rahat care s-ar putea întâmpla oricui. Clasificați-vă cardurile pe indicele de mizerie - de exemplu: este mai bine să vă pierde..

150,00 lei
Joc - Spionul noptii Ferește-te de privirea Spionul...
Joc - Spionul noptii Ferește-te de privirea Spionului nopții. Furișează-te pe lângă coșciug pentru a sufla în lumânări, când acestea au lumina galbenă, pentru a câștiga puncte. Cel care are s..

110,00 lei
Joc - Trivia Romania Un joc inedit despre ţara noas...
Joc - Trivia Romania Un joc inedit despre ţara noastră, joc de cultură generală pentru întreaga familie şi pentru toţi prietenii. Conţine 400 de cărţi de joc cu 2400 de întrebări despre ..
Joc de societate - Googly Eyes Ofertă!
120,00 lei
100,00 lei
Joc de societate - Googly Eyes Jucatorul care extra...
Joc de societate - Googly Eyes Jucatorul care extrage cartonasul anunta tema provocarii (Obiecte, Locuri sau Divertisment), precum si provocarea si limita de timp. Jucatorul care a facut extr..

100,00 lei
Joc de societate - Mura-n gura Gura va alege un juc...
Joc de societate - Mura-n gura Gura va alege un jucator si ii va sopti ceva la ureche.Acest jucator este imitatorul.Trebuie sa ii faci pe ceilalti jucatorui sa ghiceasca pronuntand numai sune..
Joc de societate - Sah cu tub cilindric pentru transport Ofertă!
80,00 lei
40,00 lei
Joc de societate - Sah cu tub cilindric pentru trans...
Joc de societate - Sah cu tub cilindric pentru transport Un set de sah ideal pentru cei aflati la inceput de drum, cu piese din plastic de culoare negre si albe si o tabla de sah care se poat..

56,00 lei
Joc de societate - Toma Pan Toma Pan - sau Tari, Or...
Joc de societate - Toma Pan Toma Pan - sau Tari, Orase Munti Ape... jocul copilariei generatiilor anterioare vine acum cu o varianta evoluata. Alte categorii in plus si o bufnita inteligenta ..
Joc de societate - Turnul Instabil Ofertă!
80,00 lei
40,00 lei
Joc de societate - Turnul Instabil Un joc de societ...
Joc de societate - Turnul Instabil Un joc de societate fascinant din 57 piese din lemn de calitate superioara, care dezvolta capacitatile motrice si de indemanarea ale celor mici.De asemenea ..

80,00 lei
Joc de societate - Turnul Instabil cu pinguin Pingu...
Joc de societate - Turnul Instabil cu pinguin Pinguinu-si face casa. Si pentru aceasta are nevoie de multe blocuri de gheata. Cum ne jucam? Pune pinguinul pe platforma de joc, apoi fixeaza ta..
Joc de societate - Turnuletul Instabil din lemn colorat Ofertă!
55,00 lei
40,00 lei
Joc de societate - Turnuletul Instabil din lemn colo...
Joc de societate - Turnuletul Instabil din lemn colorat Un joc de societate fascinant din 45 piese din lemn de calitate superioara, care dezvolta capacitatile motrice si de indemanarea ale ce..

120,00 lei
Joc de societate - Twister Cat de mult te vei rasuc...
Joc de societate - Twister Cat de mult te vei rasuci?Twister este un joc care te innoada la propriu.Trebuie sa invarti acul si sa actionezi conform indicatiilor de pe panou.Rasuceste-te si in..
Joc distractiv de familie - salveaza pinguinul Ofertă!
80,00 lei
39,00 lei
Joc distractiv de familie - salveaza pinguinul Inst...
Joc distractiv de familie - salveaza pinguinul Instructiuni de joc:Montati cele 4 piciouse pentru a inalta platforma de joc. Instalati sloiurile de gheata. Puneti pinguinul in mijloc. Invatit..
Joc Domino - Frozen Disney  (28 piese) Ofertă!
40,00 lei
30,00 lei
Joc Domino - Frozen Disney  (28 piese) Plasati...
Joc Domino - Frozen Disney  (28 piese) Plasati aceleasi elemente de model impreuna si puneti toate domino-urile la victorie! Familiarizati-va cu regulile si puteti incepe sa jucati cu pr..

83,00 lei
Joc Frozen Disney Ludo (nu te supara frate!) Acum t...
Joc Frozen Disney Ludo (nu te supara frate!) Acum te poti juca Ludo cu minunatele personaje din animatia Disney Frozen - Regatul de Gheata.Joc recomandat copiilor cu varsta mai mare de 4 ani...

145,00 lei
Joc interactiv - Adevarat sau fals (junior) ? Instr...
Joc interactiv - Adevarat sau fals (junior) ? Instructiuni de joc:Un joc de societate pentru intreaga familie, plin de anecdote iesite din comun, care iti pune la incercare cunostintele!Unita..

145,00 lei
Joc interactiv - Adevarat sau fals ? Instructiuni d...
Joc interactiv - Adevarat sau fals ? Instructiuni de joc:Unitatea de joc are pe colturi 5 butoane de culori diferite. Fiecare jucator isi alege unul dintre butoane la inceputul jocului. Pe pa..

140,00 lei
Joc interactiv - Dinti de lup Ajutati-l pe lup sa s...
Joc interactiv - Dinti de lup Ajutati-l pe lup sa scape de durerile de dinti cu ceva mai mult curaj si indemanare!Caracteristici:Saracul lup a mancat tot felul de lucruri iar obiectele ii sun..

140,00 lei
Joc interactiv - Mr. Bucket Copiii vor fi incantati...
Joc interactiv - Mr. Bucket Copiii vor fi incantati sa alerge dupa domnul Bucket in acest joc ce este mereu in miscare!Cand ai pus toate bilele in galetusa plimbareata, ridica-l pe domnul Buc..

80,00 lei
Joc interactiv - Pe cine cade magareata? Hei, tu de...
Joc interactiv - Pe cine cade magareata? Hei, tu de colo, daca nu vrei sa ajungi ca mine, scapa de carti, ia morcovii si esti salvat! Fii pe faza! Aduna 4 carti la fel si striga "Magareata!"...

160,00 lei
Joc interactiv - Rechinul Hat Rechinul Hat! a iesit...
Joc interactiv - Rechinul Hat Rechinul Hat! a iesit la pescuit si a infulecat tot... Asa ca acum tu si prietenii tai trebuie sa prindeti pestisorii din gura lui! Dar aveti grija, ca sare..
Joc Memory si puzzle 2 in 1 Frozen Disney Ofertă!
60,00 lei
33,00 lei
Joc Memory si puzzle 2 in 1 Frozen Disney Jocul ...
Joc Memory si puzzle 2 in 1 Frozen Disney Jocul Memory este captivant si necesita o buna memorie si abilitati de concentrare. Cine va gasi primul cartile cu imaginile corespondente? C..

160,00 lei
Joc Monopoly Clasic Cel mai faimos joc de tranzacti...
Joc Monopoly Clasic Cel mai faimos joc de tranzactii imobiliare, in varianta clasic. Misca-te pe tabla, vinde si cumpara proprietati si construieste case si hoteluri din mers. Scopul e sa fac..

160,00 lei
Joc Monopoly Junior Frozen Disney Copiii vor fi inc...
Joc Monopoly Junior Frozen Disney Copiii vor fi incantati sa joace acest joc Monopoly cu tematica Frozen! Jocul de tranzactii imobiliare intalneste puterea zapezii si a ghetii, intr-un joc Mo..
Joc Monopoly LOL SURPRISE (RO) Ofertă!
160,00 lei
90,00 lei
Joc Monopoly LOL SURPRISE Jocul Monopoly se intalne...
Joc Monopoly LOL SURPRISE Jocul Monopoly se intalneste cu super-dragutele papusele L.O.L. SURPRISE! In loc de locatii si proprietati, in acest joc Monopoly : L.O.L. SURPRISE! jucatorii p..

155,00 lei
Joc Palatul Magic de Gheata Frozen Disney Pri...
Joc Palatul Magic de Gheata Frozen Disney Printesa Elsa a adus din greseala o iarna eterna in Arendelle, capturand toate personajele tale favorite din Frozen intr-o furtuna de zapada. A..

130,00 lei
Joc V-Cube 5x5 Acest cub este unul dintre cele mai ...
Joc V-Cube 5x5 Acest cub este unul dintre cele mai bune existente pe piața mondială de speedcubing. Are un mecanism de ultimă generație și o rotire excepțională cum rar găsiți la un cub de o ..

150,00 lei
Joc V-Cube 6x6 Acest cub este unul dintre cele mai ...
Joc V-Cube 6x6 Acest cub este unul dintre cele mai bune existente pe piața mondială de speedcubing. Are un mecanism de ultimă generație și o rotire excepțională cum rar găsiți la un cub de o ..

150,00 lei
Joc V-Cube 6x6 format rotunjit Acest cub este unul ...
Joc V-Cube 6x6 format rotunjit Acest cub este unul dintre cele mai bune existente pe piața mondială de speedcubing. Are un mecanism de ultimă generație și o rotire excepțională cum rar găsiți..

350,00 lei
Joc V-Cube 8x8 Acest cub este unul dintre cele mai ...
Joc V-Cube 8x8 Acest cub este unul dintre cele mai bune existente pe piața mondială de speedcubing. Are un mecanism de ultimă generație și o rotire excepțională cum rar găsiți la un cub de o ..

100,00 lei
Joc V-Cube Animale salbatice Acest cub este unul di...
Joc V-Cube Animale salbatice Acest cub este unul dintre cele mai bune existente pe piața mondială de speedcubing. Are un mecanism de ultimă generație și o rotire excepțională cum rar găsiți l..

100,00 lei
Joc V-Cube Fotbal Acest cub este unul dintre cele m...
Joc V-Cube Fotbal Acest cub este unul dintre cele mai bune existente pe piața mondială de speedcubing. Are un mecanism de ultimă generație și o rotire excepțională cum rar găsiți la un cub de..

100,00 lei
Joc V-Cube New York Acest cub este unul dintre cele...
Joc V-Cube New York Acest cub este unul dintre cele mai bune existente pe piața mondială de speedcubing. Are un mecanism de ultimă generație și o rotire excepțională cum rar găsiți la un cub ..

100,00 lei
Joc V-Cube Sandvis Acest cub este unul dintre cele ...
Joc V-Cube Sandvis Acest cub este unul dintre cele mai bune existente pe piața mondială de speedcubing. Are un mecanism de ultimă generație și o rotire excepțională cum rar găsiți la un cub d..

30,00 lei
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Black & White ...
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Black & White Zuru Fidget Spinner, o jucărie neobișnuită, de înaltă calitate, concepută pentru a vă ajuta să vă concentrați. Spinner-ul Zuru este proiecta..

30,00 lei
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Blue & White Z...
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Blue & White Zuru Fidget Spinner, o jucărie neobișnuită, de înaltă calitate, concepută pentru a vă ajuta să vă concentrați. Spinner-ul Zuru este proiectat..

30,00 lei
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Brown & Red Zu...
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Brown & Red Zuru Fidget Spinner, o jucărie neobișnuită, de înaltă calitate, concepută pentru a vă ajuta să vă concentrați. Spinner-ul Zuru este proiectat ..

30,00 lei
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Green & Black ...
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Green & Black Zuru Fidget Spinner, o jucărie neobișnuită, de înaltă calitate, concepută pentru a vă ajuta să vă concentrați. Spinner-ul Zuru este proiecta..

30,00 lei
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Kisses Zuru Fidget...
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Kisses Zuru Fidget Spinner, o jucărie neobișnuită, de înaltă calitate, concepută pentru a vă ajuta să vă concentrați. Spinner-ul Zuru este proiectat special f..

30,00 lei
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Pineapple Zuru Fid...
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Pineapple Zuru Fidget Spinner, o jucărie neobișnuită, de înaltă calitate, concepută pentru a vă ajuta să vă concentrați. Spinner-ul Zuru este proiectat specia..

30,00 lei
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Pink & Purple ...
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Pink & Purple Zuru Fidget Spinner, o jucărie neobișnuită, de înaltă calitate, concepută pentru a vă ajuta să vă concentrați. Spinner-ul Zuru este proiecta..

30,00 lei
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Rainbow Zuru Fidge...
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Rainbow Zuru Fidget Spinner, o jucărie neobișnuită, de înaltă calitate, concepută pentru a vă ajuta să vă concentrați. Spinner-ul Zuru este proiectat special ..

30,00 lei
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Red & White Zu...
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Red & White Zuru Fidget Spinner, o jucărie neobișnuită, de înaltă calitate, concepută pentru a vă ajuta să vă concentrați. Spinner-ul Zuru este proiectat ..

30,00 lei
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Skull Zuru Fidget ...
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Skull Zuru Fidget Spinner, o jucărie neobișnuită, de înaltă calitate, concepută pentru a vă ajuta să vă concentrați. Spinner-ul Zuru este proiectat special fo..

30,00 lei
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Strawberries Zuru ...
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Strawberries Zuru Fidget Spinner, o jucărie neobișnuită, de înaltă calitate, concepută pentru a vă ajuta să vă concentrați. Spinner-ul Zuru este proiectat spe..

30,00 lei
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Turquoise & Pur...
Jucarie Spinner Fidget Seria 1 - Turquoise & Purple Zuru Fidget Spinner, o jucărie neobișnuită, de înaltă calitate, concepută pentru a vă ajuta să vă concentrați. Spinner-ul Zuru este pro..

170,00 lei
Olaf Frozen Disney fabrica de gheata Acum poti crea...
Olaf Frozen Disney fabrica de gheata Acum poti crea o adevarata gustare cu prietenul tau Olaf! Conceput ca sa arate exact ca Olaf, aceasta fabrica de gheata transforma cuburile de gheata in d..

75,00 lei
Set de Joaca Treasure X - COMOARA Pachet Surpriza T...
Set de Joaca Treasure X - COMOARA Pachet Surpriza Treasure X este noua jucarie colectionabila ce ii va trimite pe cei mici intr-o lume a comorilor si a cautatorilor de comori.Sparge, dizolva ..

220,00 lei
Set de Joaca Treasure X - CUFAR Legendele Comorii T...
Set de Joaca Treasure X - CUFAR Legendele Comorii Treasure X Cufar cu 3 lingouri din nisip si, garantat, o comoara suflata cu aur. "Alatura-te cautatorilor de comori din Legenda Comorii.Noua ..
Afişare 1 - 75 din 75 (1 pagini)