Hello Kitty

Hello Kitty

Hello Kitty este o pisica alba cu trasaturi stilizate care poarta o fundă rosie pe ureche.

Hello Kitty a vazut lumina zilei în 1974, fiind desenata de japonezul Yuko Shimizu, pentru a orna un portofel de mici dimensiuni.

Aspectul "dragut" al pisicutei Hello Kitty seduce chiar si dupa patru decenii de existenta, multimi de oameni in Asia si in lumea intreaga.

Universul Hello Kitty cuprinde jucarii, accesorii, truse cosmetice, rechizite.


Apa de gura Hello Kitty Ofertă!
18,00 lei
14,00 lei
Apa de gura Hello Kitty Hello Kitty Apa ...
Apa de gura Hello Kitty Hello Kitty Apa de gura pentru copii Hello Kitty, marca Smile Guard. Aroma de bubble gum. Asigura protectie tripla: elimina placa dentara, improspateaz..

20,00 lei
Cutie pranz Hello Kitty La scoala sau la grad...
Cutie pranz Hello Kitty La scoala sau la gradinita mancarica va sta cuminte la locul ei pana o mananci.Dimensiune: 17x12x6.5 cm. Material: plastic. Se spala manual inainte de pr..
Fata de perna Hello Kitty Flower Ofertă!
19,00 lei
15,00 lei
Fata de perna Hello Kitty Flower Fata de pern...
Fata de perna Hello Kitty Flower Fata de perna Hello Kitty este delicata la atingere,  culorile rezista chiar si dupa mai multe spalari. Fata de perna se inchide cu fermoar. ..
Gel de dus si sampon par 2 in 1 Hello Kitty Ofertă!
25,00 lei
17,00 lei
Gel de dus si sampon par 2 in 1 Hello Kitty G...
Gel de dus si sampon par 2 in 1 Hello Kitty Gel de dus si sampon de par, cu un parfum de fructe combinat cu arome florale.   Formula blanda de curatare, hidratare si ..
Ghiozdan tip rucsac gradinita Hello Kitty Ofertă!
63,00 lei
43,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita Hello Kitty Ghi...
Ghiozdan tip rucsac gradinita Hello Kitty Ghiozdan tip rucsac gradinita Hello Kitty are un compartiment principal. Ghiozdanul are bretele de umar ajustabile in inaltime.  ..
Ghiozdan tip rucsac gradinita Marie Disney Ofertă!
70,00 lei
45,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita Marie Disney Ghioz...
Ghiozdan tip rucsac gradinita Marie Disney Ghiozdan tip rucsac gradinita Marie are un compartiment principal care se inchide cu fermoar, iar in lateral buzunare tip plasa pentru sticl..

12,00 lei
Pahar Hello Kitty cu pai din plastic  Pahar...
Pahar Hello Kitty cu pai din plastic  Paharul din plastic are paiul incorporat, iar pe fata paharului este imprimata simpatica Hello Kitty. Se spala manual inainte de prima u..

275,00 lei
Patura de joaca Hello Kitty - Patura de joaca...
Patura de joaca Hello Kitty - Patura de joaca este un accesoriu util organizarii locului de joaca pentru copii - Acest produs este personalizat cu indragita Hello Kitty - Patura de ..

22,00 lei
Recipient apa Hello Kitty cu pai 500 ml Recipien...
Recipient apa Hello Kitty cu pai 500 ml Recipient din plastic pentru baut apa cu Hello Kitty. Se spala inainte de prima utilizare. Se spala manual. A nu se introduce in cuptorul cu mic..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)