Eroi in Pijama

Eroi in Pijama

Eroi in pijama (engleza PJ Masks) este un serial de desene animate franco-britanic produse de Entertainment One.

In timpul zilei, trei copii de 6 ani, Connor, Amaya si Greg, sunt colegi, vecini și prieteni. Noaptea, ei insa se transforma in Pisoi (Catboy), Bufnita (Owlette) si Sopi (Gecko) si, ca supereroi, isi folosesc puterile pentru a „salva ziua”.

Universul Eroi in Pijama cuprinde figurine, accesorii, rechizite.15,00 lei
Aripioare inot Eroii in Pijama Disney Cu ajutoru...
Aripioare inot Eroii in Pijama Disney Cu ajutorul acestor aripioare de inot vei putea sta deasupra apei, iar parintii nu trebuie sa-si mai faca griji pentru tine! Aripioarele de inot c..
Ceas de mana digital Eroi in Pijama Disney Ofertă!
39,00 lei
28,00 lei
Ceas de mana digital Eroi in Pijama Disney Ceasu...
Ceas de mana digital Eroi in Pijama Disney Ceasul este personalizat cu simpaticele personaje din desenul Eroi in Pijama Disney. Ceasul necesita o baterie AG3 (inclusa).   Ate..

45,00 lei
Crocsi Eroii in Pijama Disney Crocsi Eroii in Pi...
Crocsi Eroii in Pijama Disney Crocsi Eroii in Pijama sunt ideali pentru plaja si piscina. Marimi disponibile: 24-25, 26-27, 28-29, 30-31.   Atentionare! Va rugam NU lasa..
Cutie pranz Eroi in Pijama Ofertă!
20,00 lei
15,00 lei
Cutie pranz Eroi in Pijama Cutia de pranz este p...
Cutie pranz Eroi in Pijama Cutia de pranz este personalizata cu simpaticele personaje Eroi in Pijama.La scoala sau la gradinita mancarica va sta cuminte la locul ei pana o mananci. Dim..

70,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita 3D Eroi in Pijama Disn...
Ghiozdan tip rucsac gradinita 3D Eroi in Pijama Disney Ghiozdan tip rucsac gradinita Eroi in Pijama are un compartiment principal. Ghiozdanul are bretele de umar buretate ajustabile i..

55,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita Eroii in Pijama D...
Ghiozdan tip rucsac gradinita Eroii in Pijama DisneyGhiozdanul tip rucsac gradinita Eroii in Pijama are un compartiment principal. Ghiozdanul are bretele de umar ajustabile in i..

52,00 lei
Prosop plaja Eroii in Pijama Disney Prosopul Ero...
Prosop plaja Eroii in Pijama Disney Prosopul Eroii in Pijama este ideal pentru plaja si piscina. Material: 100% bumbac. Dimensiune: 70 x 140 cm.   Atentionare! Va ru..
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 400 ml Ofertă!
18,00 lei
12,00 lei
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 400 ml  ...
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 400 ml   Recipient din plastic pentru baut apa cu Eroi in Pijama. Se spalata inainte de prima utilizare. Se spala manual. A nu se intro..
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 500 ml Ofertă!
20,00 lei
16,00 lei
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 500 ml  ...
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 500 ml   Recipient din aluminiu pentru baut apa cu Eroi in Pijama. Se spalata inainte de prima utilizare. Se spala manual. A nu se intr..
Set gentuta, cutie pranz si recipient apa Eroi in Pijama Disney Ofertă!
60,00 lei
40,00 lei
Set gentuta, cutie pranz si recipient apa Eroi in Pi...
Set gentuta, cutie pranz si recipient apa Eroi in Pijama Disney  Setul contine: o gentuta, o cutia de pranz si recipient de apa, toate produsele sunt personalizate cu simpaticele persona..

67,00 lei
Set mic dejun Eroi in Pijama Disney - ceramica S...
Set mic dejun Eroi in Pijama Disney - ceramica Setul pentru micul dejun Eroi in Pijama Disney contine: o farfurie, un castronel si o cana. Setul este ambalat intr-o frumoasa cutie de c..

45,00 lei
Slipi Eroii in Pijama Disney Slipi Eroii in Pija...
Slipi Eroii in Pijama Disney Slipi Eroii in Pijama sunt ideali pentru plaja si piscina. Marimi disponibile: 4 ani, 6 ani.   Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele pr..

160,00 lei
Trotineta pentru copii Eroii in Pijama Disney Tr...
Trotineta pentru copii Eroii in Pijama Disney Trotineta Paw Patrol se adreseaza copiilor energici, doritoari de miscare si care sunt totodata mari fani ale personajelor din Eroii..
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)