Eroi in Pijama

Eroi in Pijama

Eroi in pijama (engleza PJ Masks) este un serial de desene animate franco-britanic produse de Entertainment One.

In timpul zilei, trei copii de 6 ani, Connor, Amaya si Greg, sunt colegi, vecini și prieteni. Noaptea, ei insa se transforma in Pisoi (Catboy), Bufnita (Owlette) si Sopi (Gecko) si, ca supereroi, isi folosesc puterile pentru a „salva ziua”.

Universul Eroi in Pijama cuprinde figurine, accesorii, rechizite.20,00 lei
Cana ceramica Eroi in Pijama Disney Pe fata cani...
Cana ceramica Eroi in Pijama Disney Pe fata canii sunt imprimate personajele din Eroi in Pijama. Se spala manual inainte de prima utilizare. Material: ceramica   Atentio..
Cana plastic Eroi in Pijama Disney Ofertă!
15,00 lei
8,00 lei
Cana plastic Eroi in Pijama Disney Pe fata canii...
Cana plastic Eroi in Pijama Disney Pe fata canii sunt imprimate personajele din Eroi in Pijama Disney. Cana se poate folosi la cuptorul cu microunde maxim 2 minute. Capacitate: 360..
Cutie pranz Eroi in Pijama Ofertă!
20,00 lei
15,00 lei
Cutie pranz Eroi in Pijama Cutia de pranz este p...
Cutie pranz Eroi in Pijama Cutia de pranz este personalizata cu simpaticele personaje Eroi in Pijama.La scoala sau la gradinita mancarica va sta cuminte la locul ei pana o mananci. Dim..

12,00 lei
Farfurie adanca Eroi in Pijama Disney Farfuria e...
Farfurie adanca Eroi in Pijama Disney Farfuria este din plastic, iar pe farfurie sunt imprimate personajele Eroi in Pijama. Diametru: 15 cm. A nu se introduce in cuptorul cu microunde..

12,00 lei
Farfurie plata Eroi in Pijama Disney Farfuria es...
Farfurie plata Eroi in Pijama Disney Farfuria este din plastic, iar pe farfurie sunt imprimate personajele Eroi in Pijama. Diametru: 23 cm. Se spala manual inainte de prima utiliza..
Ghiozdan echipat pentru gradinita Eroi in Pijama Disney Ofertă!
105,00 lei
69,00 lei
Ghiozdan echipat pentru gradinita Eroi in Pijama Dis...
Ghiozdan echipat pentru gradinita Eroi in Pijama DisneyGhiozdanul Eroi in Pijama contine: un recipient apa si o cutie de pranz. Ghiozdan tip rucsac gradinita Eroii in Pijama DisneyGhiozda..
Ghiozdan tip rucsac gradinita 3D Eroi in Pijama Disney Ofertă!
80,00 lei
53,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita 3D Eroi in Pijama Disn...
Ghiozdan tip rucsac gradinita 3D Eroi in Pijama Disney Ghiozdan tip rucsac gradinita Eroi in Pijama are un compartiment care se inchide cu fermoar. Ghiozdanul are bretele de umar bure..
Ghiozdan tip rucsac gradinita Eroii in Pijama Disney cu buzunarel Ofertă!
75,00 lei
48,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita Eroii in Pijama Disney...
Ghiozdan tip rucsac gradinita Eroii in Pijama Disney cu buzunarelGhiozdanul tip rucsac gradinita Eroii in Pijama are un compartiment principal si un buzunar exterior. Ambele se inchi..

8,00 lei
Mapa Eroi in Pijama Disney A4 din plastic cu buton ...
Mapa Eroi in Pijama Disney A4 din plastic cu buton Dimensiune: 33.5 x 23.8 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj a..

30,00 lei
Pahar Eroi in Pijama Disney 3D cu pai din plastic&nb...
Pahar Eroi in Pijama Disney 3D cu pai din plastic  Paharul este din plastic, iar pe fata paharului sunt imprimate personajele din Eroi in Pijama.Dimensiune: 7 x 14 cm.Capacitate: 400 ..

15,00 lei
Pahar Eroi in Pijama Disney cu pai din plastic ...
Pahar Eroi in Pijama Disney cu pai din plastic  Paharul este din plastic, iar pe fata paharului sunt imprimate personajele din Eroi in Pijama. Se spala manual inainte de prima uti..
Pahar Eroi in Pijama Disney cu pai din plastic Ofertă!
12,00 lei
11,00 lei
Pahar Eroi in Pijama Disney cu pai din plastic ...
Pahar Eroi in Pijama Disney cu pai din plastic  Paharul din plastic are paiul incorporat, iar pe fata paharului sunt imprimate personajele din desenul Eroi in Pijama Disney. Se sp..
Pahar Eroi in Pijama Disney din plastic Ofertă!
14,00 lei
7,00 lei
Pahar Eroi in Pijama Disney din plastic Paharul ...
Pahar Eroi in Pijama Disney din plastic Paharul este din plastic, iar pe fata paharului sunt imprimate simpaticele personaje Eroi in Pijama. Capacitate: 430 ml. Se spala manual ina..
Prosopel mic Eroi in Pijama Disney Ofertă!
15,00 lei
10,00 lei
Prosopel mic Eroi in Pijama Disney Material: 100...
Prosopel mic Eroi in Pijama Disney Material: 100% bumbac. Dimensiune: 30 x 30 cm. Intretinere: spalare la maxim 40° C; se calca la maxim 200° C; nu se folosesc innalbitori.&nb..
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 400 ml Ofertă!
20,00 lei
15,00 lei
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 400 ml  ...
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 400 ml   Recipient din plastic pentru baut apa cu Eroi in Pijama. Se spalata inainte de prima utilizare. Se spala manual. A nu se intro..

27,00 lei
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 450 mlRecipient ...
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 450 mlRecipient din plastic pentru baut apa cu Eroi in Pijama.Se spala inainte de prima utilizare.Se spala manual. A nu se introduce in cuptorul cu micround..

20,00 lei
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 500 ml  ...
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 500 ml   Recipient din aluminiu pentru baut apa cu Eroi in Pijama. Se spalata inainte de prima utilizare. Se spala manual. A nu se intr..

30,00 lei
Set 2 tacamuri Eroii in Pijama Disney Setul de 2...
Set 2 tacamuri Eroii in Pijama Disney Setul de 2 tacamuri Eroii in Pijama Disney contine: o furculita si o lingura.   Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la..
Set cutie pranz si recipient apa Eroi in Pijama Disney Ofertă!
40,00 lei
30,00 lei
Set cutie pranz si recipient apa Eroi in Pijama Disn...
Set cutie pranz si recipient apa Eroi in Pijama Disney Cutia de pranz si recipientul sunt personalizate cu perosnajele din Eroi in Pijama Disney. Dimensiune cutie pranz: 17x12x6.5 cm. ..

60,00 lei
Set gentuta, cutie pranz si recipient apa Eroi in Pi...
Set gentuta, cutie pranz si recipient apa Eroi in Pijama Disney  Setul contine: o gentuta, o cutia de pranz si recipient de apa, toate produsele sunt personalizate cu simpaticele persona..

38,00 lei
Set mic dejun Eroi in Pijama Disney Setul pentru...
Set mic dejun Eroi in Pijama Disney Setul pentru micul dejun Eroi in Pijama Disney contine: o farfurie, un castronel si un pahar. Setul este perfect pentru dimineti pline de energie, f..

70,00 lei
Set mic dejun Eroi in Pijama Disney - ceramica S...
Set mic dejun Eroi in Pijama Disney - ceramica Setul pentru micul dejun Eroi in Pijama Disney contine: o farfurie, un castronel si o cana. Setul este ambalat intr-o frumoasa cutie de c..

160,00 lei
Trotineta pentru copii Eroii in Pijama Disney Tr...
Trotineta pentru copii Eroii in Pijama Disney Trotineta Paw Patrol se adreseaza copiilor energici, doritoari de miscare si care sunt totodata mari fani ale personajelor din Eroii..
Afişare 1 - 23 din 23 (1 pagini)