Eroi in Pijama

Eroi in Pijama

Eroi in pijama (engleza PJ Masks) este un serial de desene animate franco-britanic produse de Entertainment One.

In timpul zilei, trei copii de 6 ani, Connor, Amaya si Greg, sunt colegi, vecini și prieteni. Noaptea, ei insa se transforma in Pisoi (Catboy), Bufnita (Owlette) si Sopi (Gecko) si, ca supereroi, isi folosesc puterile pentru a „salva ziua”.

Universul Eroi in Pijama cuprinde figurine, accesorii, rechizite.


Cutie pranz Eroi in Pijama Ofertă!
20,00 lei
15,00 lei
Cutie pranz Eroi in Pijama Cutia de pranz este p...
Cutie pranz Eroi in Pijama Cutia de pranz este personalizata cu simpaticele personaje Eroi in Pijama.La scoala sau la gradinita mancarica va sta cuminte la locul ei pana o mananci. Dim..
Ghiozdan echipat pentru gradinita Eroi in Pijama Disney Ofertă!
108,00 lei
60,00 lei
Ghiozdan echipat pentru gradinita Eroi in Pijama Dis...
Ghiozdan echipat pentru gradinita Eroi in Pijama DisneyGhiozdanul Eroi in Pijama contine: un recipient apa si o cutie de pranz. Ghiozdan tip rucsac gradinita 3D Eroi in Pijama DisneyGhioz..

90,00 lei
Ghiozdan tip rucsac cu penar Eroii in Pijama DisneyG...
Ghiozdan tip rucsac cu penar Eroii in Pijama DisneyGhiozdanul tip rucsac gradinita Eroii in Pijama are un compartiment principalsi un buzunar exterior. Ambele se inchid cu fermoae. G..
Ghiozdan tip rucsac gradinita 3D Eroi in Pijama Disney Ofertă!
70,00 lei
40,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita 3D Eroi in Pijama Disn...
Ghiozdan tip rucsac gradinita 3D Eroi in Pijama Disney Ghiozdan tip rucsac gradinita Eroi in Pijama are un compartiment care se inchide cu fermoar. Ghiozdanul are bretele de umar bure..

55,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita Eroii in Pijama D...
Ghiozdan tip rucsac gradinita Eroii in Pijama DisneyGhiozdanul tip rucsac gradinita Eroii in Pijama are un compartiment principal. Ghiozdanul are bretele de umar ajustabile in i..
Ghiozdan tip rucsac scoala Eroii in Pijama Disney Ofertă!
100,00 lei
70,00 lei
Ghiozdan tip rucsac scoala Eroii in Pijama Disney ...
Ghiozdan tip rucsac scoala Eroii in Pijama Disney Ghiozdan tip rucsac Paw Patrol cu un compartiment principal si un buzunar exterior, ambele se inchid cu fermoar. Ghiozdanul are brete..
Pahar Eroi in Pijama Disney 3D cu pai din plastic Ofertă!
25,00 lei
21,00 lei
Pahar Eroi in Pijama Disney 3D cu pai din plastic&nb...
Pahar Eroi in Pijama Disney 3D cu pai din plastic  Paharul este din plastic, iar pe fata paharului sunt imprimate personajele din Eroi in Pijama.Dimensiune: 7 x 14 cm.Capacitate: 400 ..

15,00 lei
Pahar Eroi in Pijama Disney cu pai din plastic ...
Pahar Eroi in Pijama Disney cu pai din plastic  Paharul este din plastic, iar pe fata paharului sunt imprimate personajele din Eroi in Pijama. Se spala manual inainte de prima uti..
Penar dublu echipat Eroii in Pijama Disney Ofertă!
100,00 lei
60,00 lei
Penar dublu echipat Eroii in Pijama Disney Penar...
Penar dublu echipat Eroii in Pijama Disney Penarul Paw Patrol are doua fermoare. Pe fata penarului sunt imprimate indragitele pesonaje din desenele Eroii in PIijama.Penarul contine: 10 cre..
Penar dublu echipat Eroii in Pijama Disney Ofertă!
100,00 lei
60,00 lei
Penar dublu echipat Eroii in Pijama Disney Penar...
Penar dublu echipat Eroii in Pijama Disney Penarul Paw Patrol are doua fermoare. Pe fata penarului sunt imprimate indragitele pesonaje din desenele Eroii in PIijama.Penarul contine: 10 cre..
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 400 ml Ofertă!
18,00 lei
12,00 lei
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 400 ml  ...
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 400 ml   Recipient din plastic pentru baut apa cu Eroi in Pijama. Se spalata inainte de prima utilizare. Se spala manual. A nu se intro..
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 450 ml Ofertă!
25,00 lei
18,00 lei
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 450 mlRecipient ...
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 450 mlRecipient din plastic pentru baut apa cu Eroi in Pijama.Se spala inainte de prima utilizare.Se spala manual. A nu se introduce in cuptorul cu micround..

20,00 lei
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 500 ml  ...
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 500 ml   Recipient din aluminiu pentru baut apa cu Eroi in Pijama. Se spalata inainte de prima utilizare. Se spala manual. A nu se intr..
Set 2 tacamuri Eroii in Pijama Disney Nou! Ofertă!
20,00 lei
17,00 lei
Set 2 tacamuri Eroii in Pijama Disney Setul de 2...
Set 2 tacamuri Eroii in Pijama Disney Setul de 2 tacamuri Eroii in Pijama Disney contine: o furculita si o lingura.   Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la..

60,00 lei
Set gentuta, cutie pranz si recipient apa Eroi in Pi...
Set gentuta, cutie pranz si recipient apa Eroi in Pijama Disney  Setul contine: o gentuta, o cutia de pranz si recipient de apa, toate produsele sunt personalizate cu simpaticele persona..

67,00 lei
Set mic dejun Eroi in Pijama Disney - ceramica S...
Set mic dejun Eroi in Pijama Disney - ceramica Setul pentru micul dejun Eroi in Pijama Disney contine: o farfurie, un castronel si o cana. Setul este ambalat intr-o frumoasa cutie de c..

160,00 lei
Trotineta pentru copii Eroii in Pijama Disney Tr...
Trotineta pentru copii Eroii in Pijama Disney Trotineta Paw Patrol se adreseaza copiilor energici, doritoari de miscare si care sunt totodata mari fani ale personajelor din Eroii..
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)