Eroi in Pijama

Eroi in Pijama

Eroi in pijama (engleza PJ Masks) este un serial de desene animate franco-britanic produse de Entertainment One.

In timpul zilei, trei copii de 6 ani, Connor, Amaya si Greg, sunt colegi, vecini și prieteni. Noaptea, ei insa se transforma in Pisoi (Catboy), Bufnita (Owlette) si Sopi (Gecko) si, ca supereroi, isi folosesc puterile pentru a „salva ziua”.

Universul Eroi in Pijama cuprinde figurine, accesorii, rechizite.15,00 lei
Aripioare inot Eroii in Pijama Disney Cu ajutoru...
Aripioare inot Eroii in Pijama Disney Cu ajutorul acestor aripioare de inot vei putea sta deasupra apei, iar parintii nu trebuie sa-si mai faca griji pentru tine! Aripioarele de inot c..
Cana ceramica Eroi in Pijama Disney Ofertă!
20,00 lei
10,00 lei
Cana ceramica Eroi in Pijama Disney Pe fata cani...
Cana ceramica Eroi in Pijama Disney Pe fata canii sunt imprimate personajele din Eroi in Pijama. Se spala manual inainte de prima utilizare. Material: ceramica   Atentio..
Cutie pranz Eroi in Pijama Ofertă!
20,00 lei
15,00 lei
Cutie pranz Eroi in Pijama Cutia de pranz este p...
Cutie pranz Eroi in Pijama Cutia de pranz este personalizata cu simpaticele personaje Eroi in Pijama.La scoala sau la gradinita mancarica va sta cuminte la locul ei pana o mananci. Dim..
Farfurie adanca Eroi in Pijama Disney Ofertă!
12,00 lei
9,00 lei
Farfurie adanca Eroi in Pijama Disney Farfuria e...
Farfurie adanca Eroi in Pijama Disney Farfuria este din plastic, iar pe farfurie sunt imprimate personajele Eroi in Pijama. Diametru: 15 cm. A nu se introduce in cuptorul cu microunde..
Farfurie plata Eroi in Pijama Disney Ofertă!
12,00 lei
10,00 lei
Farfurie plata Eroi in Pijama Disney Farfuria es...
Farfurie plata Eroi in Pijama Disney Farfuria este din plastic, iar pe farfurie sunt imprimate personajele Eroi in Pijama. Diametru: 23 cm. Se spala manual inainte de prima utiliza..
Ghiozdan echipat pentru gradinita Eroi in Pijama Disney Ofertă!
110,00 lei
61,00 lei
Ghiozdan echipat pentru gradinita Eroi in Pijama Dis...
Ghiozdan echipat pentru gradinita Eroi in Pijama DisneyGhiozdanul Eroi in Pijama contine: un recipient apa si o cutie de pranz. Ghiozdan tip rucsac gradinita Eroii in Pijama DisneyGhiozda..
Ghiozdan echipat pentru gradinita Eroi in Pijama Disney Ofertă!
95,00 lei
72,00 lei
Ghiozdan echipat pentru gradinita Eroi in Pijama Dis...
Ghiozdan echipat pentru gradinita Eroi in Pijama DisneyGhiozdanul Eroi in Pijama contine: un recipient apa si o cutie de pranz. Ghiozdan tip rucsac gradinita Eroii in Pijama DisneyGhiozda..

55,00 lei
Ghiozdan gradinita Eroii in Pijama DisneyGhiozdanul ...
Ghiozdan gradinita Eroii in Pijama DisneyGhiozdanul de gradinita Eroii in Pijama are un compartiment principal. Ghiozdanul are bretele de umar ajustabile in inaltime.  Pe fa..
Ghiozdan tip rucsac gradinita 3D Eroi in Pijama Disney Ofertă!
70,00 lei
40,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita 3D Eroi in Pijama Disn...
Ghiozdan tip rucsac gradinita 3D Eroi in Pijama Disney Ghiozdan tip rucsac gradinita Eroi in Pijama are un compartiment care se inchide cu fermoar. Ghiozdanul are bretele de umar bure..
Ghiozdan tip rucsac gradinita Eroii in Pijama Disney Ofertă!
60,00 lei
44,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita Eroii in Pijama Disney...
Ghiozdan tip rucsac gradinita Eroii in Pijama DisneyGhiozdanul tip rucsac gradinita Eroii in Pijama are un compartiment principalsi un buzunar exterior. Ambele se inchid cu fermoae. ..

100,00 lei
Ghiozdan tip rucsac scoala Eroii in Pijama Disney ...
Ghiozdan tip rucsac scoala Eroii in Pijama Disney Ghiozdan tip rucsac Paw Patrol cu un compartiment principal si un buzunar exterior, ambele se inchid cu fermoar. Ghiozdanul are brete..
Pahar Eroi in Pijama Disney 3D cu pai din plastic Ofertă!
25,00 lei
21,00 lei
Pahar Eroi in Pijama Disney 3D cu pai din plastic&nb...
Pahar Eroi in Pijama Disney 3D cu pai din plastic  Paharul este din plastic, iar pe fata paharului sunt imprimate personajele din Eroi in Pijama.Dimensiune: 7 x 14 cm.Capacitate: 400 ..

15,00 lei
Pahar Eroi in Pijama Disney cu pai din plastic ...
Pahar Eroi in Pijama Disney cu pai din plastic  Paharul este din plastic, iar pe fata paharului sunt imprimate personajele din Eroi in Pijama. Se spala manual inainte de prima uti..
Pahar Eroi in Pijama Disney din plastic Ofertă!
14,00 lei
7,00 lei
Pahar Eroi in Pijama Disney din plastic Paharul ...
Pahar Eroi in Pijama Disney din plastic Paharul este din plastic, iar pe fata paharului sunt imprimate simpaticele personaje Eroi in Pijama. Capacitate: 430 ml. Se spala manual ina..
Penar dublu echipat Eroii in Pijama Disney Ofertă!
100,00 lei
60,00 lei
Penar dublu echipat Eroii in Pijama Disney Penar...
Penar dublu echipat Eroii in Pijama Disney Penarul Paw Patrol are doua fermoare. Pe fata penarului sunt imprimate indragitele pesonaje din desenele Eroii in PIijama.Penarul contine: 10 cre..

52,00 lei
Prosop plaja Eroii in Pijama Disney Prosopul Ero...
Prosop plaja Eroii in Pijama Disney Prosopul Eroii in Pijama este ideal pentru plaja si piscina. Material: 100% bumbac. Dimensiune: 70 x 140 cm.   Atentionare! Va ru..
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 400 ml Ofertă!
20,00 lei
15,00 lei
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 400 ml  ...
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 400 ml   Recipient din plastic pentru baut apa cu Eroi in Pijama. Se spalata inainte de prima utilizare. Se spala manual. A nu se intro..
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 450 ml Ofertă!
25,00 lei
18,00 lei
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 450 mlRecipient ...
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 450 mlRecipient din plastic pentru baut apa cu Eroi in Pijama.Se spala inainte de prima utilizare.Se spala manual. A nu se introduce in cuptorul cu micround..

20,00 lei
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 500 ml  ...
Recipient apa Eroi in Pijama Disney 500 ml   Recipient din aluminiu pentru baut apa cu Eroi in Pijama. Se spalata inainte de prima utilizare. Se spala manual. A nu se intr..
Set 2 tacamuri Eroii in Pijama Disney Ofertă!
20,00 lei
17,00 lei
Set 2 tacamuri Eroii in Pijama Disney Setul de 2...
Set 2 tacamuri Eroii in Pijama Disney Setul de 2 tacamuri Eroii in Pijama Disney contine: o furculita si o lingura.   Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la..
Set cutie pranz si recipient apa Eroi in Pijama Disney Ofertă!
39,00 lei
27,00 lei
Set cutie pranz si recipient apa Eroi in Pijama Disn...
Set cutie pranz si recipient apa Eroi in Pijama Disney Cutia de pranz si recipientul sunt personalizate cu perosnajele din Eroi in Pijama Disney. Dimensiune cutie pranz: 17x12x6.5 cm. ..

60,00 lei
Set gentuta, cutie pranz si recipient apa Eroi in Pi...
Set gentuta, cutie pranz si recipient apa Eroi in Pijama Disney  Setul contine: o gentuta, o cutia de pranz si recipient de apa, toate produsele sunt personalizate cu simpaticele persona..

67,00 lei
Set mic dejun Eroi in Pijama Disney - ceramica S...
Set mic dejun Eroi in Pijama Disney - ceramica Setul pentru micul dejun Eroi in Pijama Disney contine: o farfurie, un castronel si o cana. Setul este ambalat intr-o frumoasa cutie de c..

45,00 lei
Slipi Eroii in Pijama Disney Slipi Eroii in Pija...
Slipi Eroii in Pijama Disney Slipi Eroii in Pijama sunt ideali pentru plaja si piscina. Marimi disponibile: 4 ani, 6 ani.   Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele pr..

160,00 lei
Trotineta pentru copii Eroii in Pijama Disney Tr...
Trotineta pentru copii Eroii in Pijama Disney Trotineta Paw Patrol se adreseaza copiilor energici, doritoari de miscare si care sunt totodata mari fani ale personajelor din Eroii..
Afişare 1 - 25 din 25 (1 pagini)