Lego Creator

Lego Creator

Cu LEGO Creator, copilul tau poate crea o gama uriasa de cladiri si vehicule realiste care arata exact ca in realitate.80,00 lei
LEGO CREATOR - Animale din parcAi grija de simpaticu...
LEGO CREATOR - Animale din parcAi grija de simpaticul caine cu ochi mari, urechi blegi si nas negru lucios, si de rata iubitoare cu ratustele sale. Aceste animale adorabile de parc sunt dispon..

155,00 lei
LEGO CREATOR - Elicopter cu rotor dubluActiveaza rot...
LEGO CREATOR - Elicopter cu rotor dubluActiveaza rotoarele duble ale acestei teribile masini si avanta-te spre cer. Coboara troliul, ataseaza vehiculul pentru zapada pe sine si transporta-l in..

105,00 lei
LEGO CREATOR - Masina rapidaPorneste la drum cu acea...
LEGO CREATOR - Masina rapidaPorneste la drum cu aceasta teribila masina sport cu o schema grozava de culori (galben, alb si negru), deflector imens, jante elegante cu pneuri de profil jos, cap..

80,00 lei
LEGO CREATOR - Nava de explorare oceanicaExploreaza ...
LEGO CREATOR - Nava de explorare oceanicaExploreaza adancurile oceanului cu acest set grozav, avand un vas cu o schema de culori albastru inchis, alb si gri, o punte mare, lumini de navigare, ..

55,00 lei
LEGO CREATOR - Transportor de elicopterTracteaza veh...
LEGO CREATOR - Transportor de elicopterTracteaza vehicule grele cu Transportorul de elicopter 3-in-1!Distreaza-te cu acest set grozav ce contine un camion platforma puternic cu o schema de cul..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)