Doctorita Plusica

Doctorita Plusica

Este cea mai simpatica doctorita din desenele animate si iti da cele mai bune lectii despre igiena. 

Bandajeaza jucariile si ii ajuta sa scape de dureri, in timp ce imparte sfaturi utile micilor telespectatori despre ingrijirea celor din jur.

Astfel, prescolarii sunt incurajati sa depaseasca teama de a merge la doctor.

Universul Doctorita Plusica cuprinde papusii, accesorii, rechizite.  200,00 lei
Gentuta Spitalul jucariilor a Doctoritei Plusica Dis...
Gentuta Spitalul jucariilor a Doctoritei Plusica Disney  Doctorita Plusica, medic de animale de plus si jucarii, foloseste trusa pentru a ajuta micii prieteni! Jucariile tale au nevo..

65,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita Doctorita Plusica Disn...
Ghiozdan tip rucsac gradinita Doctorita Plusica Disney 3D Ghiozdan tip rucsac gradinita Doctorita Plusica are un compartiment principal care se inchide cu fermoar, iar in lateral buzu..

149,00 lei
Lenjerie de pat Doctorita Plusica Disney Setu...
Lenjerie de pat Doctorita Plusica Disney Setul contine: husa pilota si fata de perna. Dormi alaturi de Doctorita Plusica in fiecare noapte. Lenjeria Doctorita Plusica este delic..

100,00 lei
Marea Carte Au-Au Electronica a Doctoritei Plusica D...
Marea Carte Au-Au Electronica a Doctoritei Plusica Disney Doctorita Plusica, medic de animale de plus si jucarii, foloseste Marea Carte Au-Au pentru a inregistra toate diagnosticele ei! T..

53,00 lei
Marea Carte Boo Boos a Doctoritei Plusica Disney ...
Marea Carte Boo Boos a Doctoritei Plusica Disney Doctorita Plusica, medic de animale de plus si jucarii, foloseste Marea Carte Boo Boos pentru a inregistra toate diagnosticele ei! S..

53,00 lei
Microfon Doctorita Plusica Disney Apasa pe bu...
Microfon Doctorita Plusica Disney Apasa pe butonul in forma de inimioara si microfonul va incepe sa lumineze si sa cante ,,Time for your Check-Up". Dimensiune: 18 cm. Necesita 3..

180,00 lei
Set doctor - Doctorita Plusica Disney Doctorita ...
Set doctor - Doctorita Plusica Disney Doctorita Plusica, medic de animale de plus si jucarii, foloseste setul pentru a ajuta micii prieteni! Orice doctorita trebuie sa aiba halatul s..

180,00 lei
Trusa medicala a Doctoritei Plusica Disney Docto...
Trusa medicala a Doctoritei Plusica Disney Doctorita Plusica, medic de animale de plus si jucarii, foloseste trusa pentru a ajuta micii prieteni! E timpul pentru control cu Doctorita Plus..

180,00 lei
Trusa medicala a Doctoritei Plusica Disney cu 8 acce...
Trusa medicala a Doctoritei Plusica Disney cu 8 accesorii Aveti grija de animalutele de jucarie la fel ca Doctorita Plusica, acum cu noua gentuta veterinara!Geantuta prezinta un nou design ad..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)