Lego Ninjago

Lego Ninjago

LEGO Ninjago se bazeaza pe serialul TV de succes in care o echipa de viteji ninja infrunta raufacatorii care vor sa le distruga lumea.120,00 lei
LEGO NINJAGO - Evadarea din inchisoarea KryptariumZa...
LEGO NINJAGO - Evadarea din inchisoarea KryptariumZane a fost arestat si inchis pe nedrept impreuna cu adevaratii infractori, Capitanul Soto si uriasul Razboinic de piatra. Strecoara-te pe lan..

125,00 lei
LEGO NINJAGO - Motocicleta chopper a lui LloydStraba...
LEGO NINJAGO - Motocicleta chopper a lui LloydStrabate jungla densa de pe o insula misterioasa cu Motocicleta chopper a lui Lloyd. Dar fereste-te de Strajerul tumultului - acesta este gata sa ..

125,00 lei
LEGO NINJAGO - Robotul Avion cu reactie al lui KaiCo...
LEGO NINJAGO - Robotul Avion cu reactie al lui KaiConstruieste Dragonul de aur si intra in Batalia finala cu Lloyd!Intra in batalia finala impotriva maleficului Stapanitor cu Ninja de aur Lloy..

125,00 lei
LEGO NINJAGO - Robotul Hidro al lui LloydPaseste in ...
LEGO NINJAGO - Robotul Hidro al lui LloydPaseste in lupta pe fundul Marii nesfarsite in Robotul Hidro al lui Lloyd. Fereste-te de periculosul Pazitor Maaray cu infatisare de tipar - acesta est..
LEGO NINJAGO - Turnirul Elementelor Ofertă!
170,00 lei
150,00 lei
LEGO NINJAGO - Turnirul ElementelorUneste-ti fortele...
LEGO NINJAGO - Turnirul ElementelorUneste-ti fortele cu ninja si maestrii elementelor pentru un turnir plin de actiune al abilitatilor ninja! Pune in scena dueluri intre Jay si Jacob sau Bolob..

125,00 lei
LEGO NINJAGO - Urmarirea Ninja cu bicicleteUrmareste...
LEGO NINJAGO - Urmarirea Ninja cu bicicleteUrmareste-l si prinde-l pe Sqiffy alaturi de Nya si Kai! Bicicleta lui Kai are o multime de caracteristici si va fi un adevarat aliat in lupta impotr..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)