LEGO Princess Disney

LEGO Princess Disney

LEGO marca Disney Princess permite fetitelor sa construiasca si sa se joace in cadrul povestilor lor preferate cu Cenusareasa, Ariel, Merida si Rapunzel.300,00 lei
LEGO PRINCESS DISNEY - Ambarcatiunea regala a lui Ar...
LEGO PRINCESS DISNEY - Ambarcatiunea regala a lui ArielDa o petrecere de pomina cu Printesa Disney Ariel si Eric.Porneste la drum in barca lor regala si imagineaza-ti ca le canti ceva cu Sebas..

150,00 lei
LEGO PRINCESS DISNEY - Aventurile pe sanie ale lui A...
LEGO PRINCESS DISNEY - Aventurile pe sanie ale lui Anna si KristoffSven, Anna si Kristoff pornesc in multe aventuri pe sanie. Zapada si frigul le vor da mari batai de cap, motiv pentru care es..

420,00 lei
LEGO PRINCESS DISNEY - Castelul de vis al Cenusarese...
LEGO PRINCESS DISNEY - Castelul de vis al CenusareseiJoaca scene din viata Printesei Disney Cenusareasa si a lui Fat Frumos, in castelul lor.Ajuta-i sa ia cina impreuna in marea sala de m..

300,00 lei
LEGO PRINCESS DISNEY - Castelul fermecat al lui Bell...
LEGO PRINCESS DISNEY - Castelul fermecat al lui BelleExploreaza castelul cu toti prietenii magici ai Frumoasei si gaseste o carte speciala in biblioteca, sau mergi pe balcon pentru a vedea tra..

210,00 lei
LEGO PRINCESS DISNEY - Castelul stralucitor de gheat...
LEGO PRINCESS DISNEY - Castelul stralucitor de gheata al ElseiElsa s Sparkling Ice CastleUrca-te in sanie si alatura-te Annei si lui Olaf in vizita lor la frumosul palat de gheata al reginei E..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)