LEGO City

LEGO City

LEGO City reproduce toate elementele pe care copilul tau le vede in viata de zi cu zi, incurajandu-l sa creeze orase pline de actiune, umor si farmec.180,00 lei
LEGO CITY - Camion utilitar de pompieriLupta-te cu f...
LEGO CITY - Camion utilitar de pompieriLupta-te cu flacarile si mentine transmisia posturilor de televiziune!Pune-ti repede echipamentul de pompier: un incendiu a izbucnit la turnul de televiz..

270,00 lei
LEGO CITY - Elicopter de aprovizionare la VulcanAdu ...
LEGO CITY - Elicopter de aprovizionare la VulcanAdu in zbor echipamentul de explorare si du in zbor cristalele!Du stiinta si descoperirea spre noi culmi cu elicopterul de aprovizionare la vulc..

265,00 lei
LEGO CITY - Elicopter pentru expeditii marineUrgenta...
LEGO CITY - Elicopter pentru expeditii marineUrgenta! Exploratorii din submarin sunt atacati de un rechin si au nevoie de ajutorul tau! Urca-te la bordul formidabilului Elicopter oceanic, rote..

210,00 lei
LEGO CITY - Nava de patrulare a politieiAdu talharul...
LEGO CITY - Nava de patrulare a politieiAdu talharul in celula de detentie din nava de patrulare a politiei si porneste la drum pentru a-l duce la Inchisoarea de pe Insula. Atentie! Un alt pun..

350,00 lei
LEGO CITY - Salupa de stins incendiiAlatura-te echip...
LEGO CITY - Salupa de stins incendiiAlatura-te echipei spatiale de la bordul Transportorului avionului cu reactie! Ajuta la descarcarea avionului cu reactie supersonic din remorca imensa, desf..

150,00 lei
LEGO CITY - SubmarinExploreaza secretele oceanului c...
LEGO CITY - SubmarinExploreaza secretele oceanului cu Submarinul oceanic! Exploratorii de adancime LEGO City au observat un cufar misterios in scheletul unei balene, dar un rechin urias nu-i l..

150,00 lei
LEGO CITY - Tractor cu senile pentru VulcanScoate ut...
LEGO CITY - Tractor cu senile pentru VulcanScoate utilajele grele pentru a explora corect!Explorarea este o treaba grea! Adu echipamente puternice de ridicare pentru a sparge bolovanii si a ve..

160,00 lei
LEGO CITY - Unitatea de interventie de pompieriGones...
LEGO CITY - Unitatea de interventie de pompieriGoneste la fata locului, unde un muncitor striga dupa ajutor! Vino in graba cu motocicleta pentru a te lupta cu flacarile! Daca nu poti ajunge la..

110,00 lei
LEGO CITY - Urmarirea infractorilorIesi la o plimbar...
LEGO CITY - Urmarirea infractorilorIesi la o plimbare cu supermasina de politie! Deodata auzi la radio ca cineva a furat un seif. Coteste pe alta strada si zareste hotul care incearca sa-l spa..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)