Scaune de masa

Scaune de masa
384,00 lei
Scaun de masa 2 in 1 Hello Blue Dog - Scaunul de ma...
Scaun de masa 2 in 1 Hello Blue Dog - Scaunul de masa pentru copii are dubla utilizare: se poate folosi ca si scaun de masa cu tavita sau ca si masa cu scaunel separat- Scaunul este confectio..

240,00 lei
Scaun de masa Denver - portocaliu - Utilizand...
Scaun de masa Denver - portocaliu - Utilizand scaunul de masa Denver, masa devine pentru copil momentul preferat al zilei - Scaunul de masa are centuri de siguranta cu sistem de prind..

240,00 lei
Scaun de masa Denver - verde - Utilizand scau...
Scaun de masa Denver - verde - Utilizand scaunul de masa Denver, masa devine pentru copil momentul preferat al zilei - Scaunul de masa are centuri de siguranta cu sistem de prindere i..

360,00 lei
Scaun de masa Elephant - Scaunul este prevazu...
Scaun de masa Elephant - Scaunul este prevazut cu tavita detasabila, care se poate curata cu usurinta - Distanta dintre tavita si sezutul scaunul este reglabila pe doua pozitii, asa i..

395,00 lei
Scaun de masa Hungry Cats - Green- Scaunul de masa e...
Scaun de masa Hungry Cats - Green- Scaunul de masa este destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 36 de luni- Scaunul este prevazut cu tavita detasabila, compartimentata, care se poate c..

445,00 lei
Scaun de masa Hungry Sheep - Latte - Cu scaunul Hun...
Scaun de masa Hungry Sheep - Latte - Cu scaunul Hungry Sheep, masa devine pentru copil momentul preferat al zilei- Scaunul este prevazut cu tavita detasabila, compartimentata, care se poate c..

537,00 lei
Scaun de masa multifunctional Corsica - albastru ...
Scaun de masa multifunctional Corsica - albastru - Scaunul de masa multifunctional poate fi utilizat atat ca si scaun de masa clasic, cat si ca inaltator pentru scaunul de bucatarie -..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)