Jucarii de construit

Jucarii de construit
75,00 lei
Set de construit  Cu ajutorul acestui se...
Set de construit  Cu ajutorul acestui set copilul poate sa construiasca masinute, case si multe alte obiecte. Piesele vin ambalate intr-un recipient cu roti si maner. Setul..

30,00 lei
Set de construit - Biberon Cu ajutorul acestu...
Set de construit - Biberon Cu ajutorul acestui set copilul poate sa construiasca masinute, case si multe alte obiecte. Piesele vin ambalate intr-un biberon. Setul contine 42 pie..

39,00 lei
Set de construit - Broscuta testoasa Cu ajuto...
Set de construit - Broscuta testoasa Cu ajutorul acestui set copilul poate sa construiasca masinute, case si multe alte obiecte. Piesele vin ambalate intr-un recipient broscuta test..

75,00 lei
Set de construit - Buldozer Setul contine un ...
Set de construit - Buldozer Setul contine un buldozerul confectionat din plastic (acesta se misca in 5 directii), piese de construit, autocolante si indicatoare rutiere.  Setul..

75,00 lei
Set de construit - Camion Setul contine un ca...
Set de construit - Camion Setul contine un camion confectionat din plastic, 47 piese de construit, autocolante si indicatoare rutiere.  Setul de construit stimuleaza creativita..

120,00 lei
Set de construit - Gigant (120 piese) Setul d...
Set de construit - Gigant (120 piese) Setul de construit stimuleaza creativitatea si imaginatia, dezvolta functiile motorii si gandirea logica, intelegerea relatiilor spatiale, recunoas..

75,00 lei
Set de construit - Gigant (50 piese) Setul de...
Set de construit - Gigant (50 piese) Setul de construit stimuleaza creativitatea si imaginatia, dezvolta functiile motorii si gandirea logica, intelegerea relatiilor spatiale, recunoast..

75,00 lei
Set de construit - Gradina Zoologica (63 piese) ...
Set de construit - Gradina Zoologica (63 piese) Setul de construit stimuleaza creativitatea si imaginatia, dezvolta functiile motorii si gandirea logica, intelegerea relatiilor spatiale..

75,00 lei
Set de construit - Masina de pompieri Setul c...
Set de construit - Masina de pompieri Setul contine un o masina de pompieri confectionata din plastic (aceasta se misca in 3 directii), 35 piese de construit, autocolante si indicatoare..

39,00 lei
Set de construit - Robot scorpion (238 piese) ...
Set de construit - Robot scorpion (238 piese) Setul de construit stimuleaza creativitatea si imaginatia, dezvolta functiile motorii si gandirea logica, intelegerea relatiilor spatiale, ..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)