Jucarii de construit

Jucarii de construit
240,00 lei
GEOMAG - Set de constructie Magnetic Black and White...
GEOMAG - Set de constructie Magnetic Black and White 104 Caracteristici:Bare magnetice Magnetic Black and White de 58 mm sub forma de sfere non-magnetice si panouri.Setul de constructie Geoma..

160,00 lei
GEOMAG - Set de constructie Magnetic Black and White...
GEOMAG - Set de constructie Magnetic Black and White 68 Caracteristici:Bare magnetice Magnetic Black and White de 58 mm sub forma de sfere din otel si panouri.Setul de constructie Geomag incu..

105,00 lei
GEOMAG - Set de constructie Magnetic Color 35 Carac...
GEOMAG - Set de constructie Magnetic Color 35 Caracteristici:Datorita varietatii formelor si culorilor, linia Geomag Color face posibila reinventarea continua a structurilor si modelelor crea..

165,00 lei
GEOMAG - Set de constructie Magnetic Color 64 Carac...
GEOMAG - Set de constructie Magnetic Color 64 Caracteristici:Datorita varietatii formelor si culorilor, linia Geomag Color face posibila reinventarea continua a structurilor si modelelor crea..

60,00 lei
GEOMAG - Set de constructie Magnetic Glitter 22 Car...
GEOMAG - Set de constructie Magnetic Glitter 22 Caracteristici:Geomag Glitter o varianta a jocului original, creata pentru cei care adora culorile sclipitoare si stralucitoare.Set de construc..

75,00 lei
GEOMAG - Set de constructie Magnetic Glow 22 Caract...
GEOMAG - Set de constructie Magnetic Glow 22 Caracteristici:Platformele Geomag permit construirea unor structuri mai rigide, permitand astfel sa fie mai usor de transportat.Sferele se potrive..

130,00 lei
GEOMAG - Set de constructie Magnetic Glow 40 Caract...
GEOMAG - Set de constructie Magnetic Glow 40 Caracteristici:Platformele Geomag permit construirea unor structuri mai rigide, permitand astfel sa fie mai usor de transportat.Sferele se potrive..

260,00 lei
GEOMAG - Set de constructie Magnetic Mechanics 146 ...
GEOMAG - Set de constructie Magnetic Mechanics 146 Caracteristici:Mechanics este o extensie a Geomag Classic si imbunatateste activitatea de joc prin exploatarea fortelor mecanice si magnetic..
Masuta cu cuburi de construit (35 piese) Ofertă!
170,00 lei
155,00 lei
Masuta cu cuburi de construit (35 piese) Setul d...
Masuta cu cuburi de construit (35 piese) Setul de construit stimuleaza creativitatea si imaginatia, dezvolta functiile motorii si gandirea logica, intelegerea relatiilor spatiale, recunoas..

75,00 lei
Set de construit  Cu ajutorul acestui se...
Set de construit  Cu ajutorul acestui set copilul poate sa construiasca masinute, case si multe alte obiecte. Piesele vin ambalate intr-un recipient cu roti si maner. Setul..

30,00 lei
Set de construit - Biberon Cu ajutorul acestu...
Set de construit - Biberon Cu ajutorul acestui set copilul poate sa construiasca masinute, case si multe alte obiecte. Piesele vin ambalate intr-un biberon. Setul contine 42 pie..

39,00 lei
Set de construit - Broscuta testoasa Cu ajuto...
Set de construit - Broscuta testoasa Cu ajutorul acestui set copilul poate sa construiasca masinute, case si multe alte obiecte. Piesele vin ambalate intr-un recipient broscuta test..

75,00 lei
Set de construit - Buldozer Setul contine un ...
Set de construit - Buldozer Setul contine un buldozerul confectionat din plastic (acesta se misca in 5 directii), piese de construit, autocolante si indicatoare rutiere.  Setul..

75,00 lei
Set de construit - Camion Setul contine un ca...
Set de construit - Camion Setul contine un camion confectionat din plastic, 47 piese de construit, autocolante si indicatoare rutiere.  Setul de construit stimuleaza creativita..

120,00 lei
Set de construit - Gigant (120 piese) Setul d...
Set de construit - Gigant (120 piese) Setul de construit stimuleaza creativitatea si imaginatia, dezvolta functiile motorii si gandirea logica, intelegerea relatiilor spatiale, recunoas..

75,00 lei
Set de construit - Gigant (50 piese) Setul de...
Set de construit - Gigant (50 piese) Setul de construit stimuleaza creativitatea si imaginatia, dezvolta functiile motorii si gandirea logica, intelegerea relatiilor spatiale, recunoast..

75,00 lei
Set de construit - Gradina Zoologica (63 piese) ...
Set de construit - Gradina Zoologica (63 piese) Setul de construit stimuleaza creativitatea si imaginatia, dezvolta functiile motorii si gandirea logica, intelegerea relatiilor spatiale..

75,00 lei
Set de construit - Masina de pompieri Setul c...
Set de construit - Masina de pompieri Setul contine un o masina de pompieri confectionata din plastic (aceasta se misca in 3 directii), 35 piese de construit, autocolante si indicatoare..

39,00 lei
Set de construit - Robot scorpion (238 piese) ...
Set de construit - Robot scorpion (238 piese) Setul de construit stimuleaza creativitatea si imaginatia, dezvolta functiile motorii si gandirea logica, intelegerea relatiilor spatiale, ..
Set de construit 1000 piese (tip LEGO) Ofertă!
100,00 lei
50,00 lei
Set de construit 1000 piese (tip LEGO) Cu ajutor...
Set de construit 1000 piese (tip LEGO) Cu ajutorul acestui set copilul poate sa construiasca masinute, case si multe alte obiecte. Acest set de piese de constructii va stimula mintea c..
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)