Politica de retur

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Completezi Formularul de retur până cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării.

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu office@jucariidebasm.ro). Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură, sau daca produsul a fost spalat si reambalat, sau produse care au impregnate in acestea mirosuri neplacute ex.fum de tigara.

In maxim 14 de zile de la data returnării, vă vom înapoia contravaloarea comenzii în contul dumneavoastră. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Pentru trimiterea coletului exista 2 variante:

  1. Ne solicitati noua sa facem cerere in numele dumneavoastra, pentru ridicarea coletului, situatie in care o sa beneficiate de costul de transport conform contractului pe care noi il avem incheiat cu societatile de curierat. In aceasta situatie costul de retur este 18 lei. Precizam ca aceasta este modalitatea recomandata deoarece neavand contract cu o firma de curierat costul transportului initiat de dumneavoastra este cu siguranta mult mai mare.
  2. Trimiteti coletul la aceeasi adresa de unde a fost livrat prin curier rapid, ales de dumneavoastra. In aceasta situatie o sa achitati dumneavoastra curierul la trimiterea coletului. Nu acceptam colete trimise cu posta sau alte modalitati in care coletul nu ajunge la noi la sediu.

Suma returnată nu include cheltuielile de transport in situatia in care am ales variant 1. Suma returnată este formată strict din contravaloarea produselor si se achita intr-un cont bancar. Nu exista posibilitatea ca suma sa fie returnata ramburs.

Exista de asemenea posibilitatea de a efectua un schimb de colete, in situatia in care se doreste un produs de o alta dimensiune, decat cel comandat, sau schimb cu un alt produs disponibil in stoc. In aceasta situatie costul schimbului de colete costa 18 lei.

Nu expediați coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fără nici un fel de notificare ulterioară. Orice retur care nu respectă condițiile de mai sus va fi refuzat.

Detalii despre dreptul la retragere:

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a produsului

Livrare gresita

Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat vă rugăm să semnalați cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect. Costurile de retur și de transport pentru produsul inlocuitor vor fi suportate, în acest caz, de  www.jucariidebasm.ro.

www.jucariidebasm.ro nu va prelua produse returnate în următoarele condiții:

  1. coletul sau conținutul acestuia prezintă leziuni datorate transportului la returnare;
  2. coletul a fost expediat cu plata la destinatar; (fara a exista un acord in prealabil).
  3. coletul a fost expediat cu specificare de ramburs.

Coletul este proprietatea celui care expediază până la momentul preluării de către destinatar.

În situația în care clientul a beneficiat de transport gratuit la livrare și ulterior returnează partial comanda, acesta va suporta costul de transport conform tarifului de transport prezent pe site.

Returul produselor se face la adresa:
SC JUCARII DE BASM SRL
Str.Drumul Binelui, nr.211-213, sector 4 Bucuresti

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare
Am citit și sunt de acord cu Politica de utilizare a magazinului