Cadouri de Paste

Cadouri de Paste

Sarbatoarea Pastelui o asociem cu primavara, renasterea naturii, cu bucuria si speranța unui nou inceput. Iar tot acest entuziasm il materializam prin decorarea tematica a casei cu motivele, simbolurile și culorile specifice Pastelui.10,00 lei
Bol din ceramica Gaina cu funda Bolul din c...
Bol din ceramica Gaina cu funda Bolul din ceramica este ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 11 x 4 cm. Material: ceramica Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajel..

40,00 lei
Borcan ceramica prajituri Oua surpriza Borcan...
Borcan ceramica prajituri Oua surpriza Borcanul din ceramica pentru prajituri este ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 12.5 x 22 x 5 cm. Material: ceramica. Se spala man..

10,00 lei
Buchet de Paste - Oua galbene si flori Buchetul ...
Buchet de Paste - Oua galbene si flori Buchetul este ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 56 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Ind..

9,00 lei
Buchet de Paste - Oua rosii Buchetul este ideal ...
Buchet de Paste - Oua rosii Buchetul este ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 53 cm (diametru oua: 7 cm). Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana cop..

10,00 lei
Buchet de Paste - Oua roz si flori Buchetul este...
Buchet de Paste - Oua roz si flori Buchetul este ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 56 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepar..

10,00 lei
Buchet de Paste - Oua verzi si flori Buchetul es...
Buchet de Paste - Oua verzi si flori Buchetul este ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 56 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indep..

15,00 lei
Cana ceramica 3D Puisor Cana din ceramica este i...
Cana ceramica 3D Puisor Cana din ceramica este ideala pentru Paste. Se spala manual inainte de prima utilizare. Dimensiune: 11 x 9 cm. Material: ceramica Atentionare! V..

23,00 lei
Cosulet 3D Buburuza Cosuletul are un buburuza di...
Cosulet 3D Buburuza Cosuletul are un buburuza din plus 3D, fiind ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 20 x 7 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la i..

15,00 lei
Cosulet 3D Iepuras Cosuletul are un iepuras d...
Cosulet 3D Iepuras Cosuletul are un iepuras din plus 3D, fiind ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 14.5 x 8.5 cm. Disponibil in 3 culori: rosu, mov sau verde. Pret / buc. ..

23,00 lei
Cosulet 3D Iepuras Cosuletul are un iepuras d...
Cosulet 3D Iepuras Cosuletul are un iepuras din plus 3D, fiind ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 19 x 9 cm. Disponibil in 3 culori: rosu, mov sau verde. Pret / buc. At..

15,00 lei
Cosulet din bambus Cosuletul este din bambus,...
Cosulet din bambus Cosuletul este din bambus, imbracat cu panza rosie, fiind astefel ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 26 x 10 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati amba..

10,00 lei
Cosulet din bambus (portocaliu) Cosuletul este d...
Cosulet din bambus (portocaliu) Cosuletul este din bambus portocaliu, fiind astfel ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 24.5 x 11 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalaj..

13,00 lei
Cosulet din bambus (rosu) Cosuletul este din bam...
Cosulet din bambus (rosu) Cosuletul este din bambus rosu, fiind astfel ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 27.5 x 8 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselo..

10,00 lei
Cosulet din bambus (verde) Cosuletul este din ba...
Cosulet din bambus (verde) Cosuletul este din bambus verde, fiind astfel ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 22 x 8 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselo..

30,00 lei
Cosulet din pasla - Flori si buburuza Cosuletul ...
Cosulet din pasla - Flori si buburuza Cosuletul este din pasla, are o buburuza si flori 3D, fiind astfel ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 18 x 14 x 10 cm. Atentionare! V..

22,00 lei
Cosulet din pasla - Flori si fluture Cosuletul e...
Cosulet din pasla - Flori si fluture Cosuletul este din pasla, are un fluturas si flori 3D, fiind astfel ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 18 x 12 x 8 cm. Atentionare! Va..

15,00 lei
Cosulet din pasla - Gaina si cocos Cosuletul est...
Cosulet din pasla - Gaina si cocos Cosuletul este din pasla, are o gaina si un cocos 3D, fiind astfel ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 20 x 10 cm. Atentionare! Va rugam ..

22,00 lei
Cosulet din pasla - Gaina si fluturas Cosuletul ...
Cosulet din pasla - Gaina si fluturas Cosuletul este din pasla, are gaina si un fluturas 3D, fiind astfel ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 17 x 13 x 7 cm. Atentionare! V..

22,00 lei
Cosulet din pasla - Iepuras Cosuletul este din p...
Cosulet din pasla - Iepuras Cosuletul este din pasla, are un iepuras 3D, fiind astfel ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 20 x 15 x 10 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati a..

30,00 lei
Cosulet din pasla - Oita Cosuletul este din pasl...
Cosulet din pasla - Oita Cosuletul este din pasla, are o oita 3D, fiind astfel ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 18 x 14 x 10 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalaje..

7,00 lei
Crenguta decorativa - Oua albastre si flori Cren...
Crenguta decorativa - Oua albastre si flori Crenguta este ideala pentru masa de Paste. Dimensiune: 40 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilo..

7,00 lei
Crenguta decorativa - Oua portocali si flori Cre...
Crenguta decorativa - Oua portocali si flori Crenguta este ideala pentru masa de Paste. Dimensiune: 40 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiil..

7,00 lei
Crenguta decorativa - Oua roz si flori Crenguta ...
Crenguta decorativa - Oua roz si flori Crenguta este ideala pentru masa de Paste. Dimensiune: 40 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. In..

15,00 lei
Cutie cadou Iepuras 3D Cutia pentru cadouri cu I...
Cutie cadou Iepuras 3D Cutia pentru cadouri cu Iepuras este ideala pentru Paste. Dimensiune: 13 x 12 x 7 cm. Material: carton. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele ..

9,00 lei
Decoratiune din lemn Iepuras Decoratiuneal este ...
Decoratiune din lemn Iepuras Decoratiuneal este ideala pentru sarbatorile de Paste, aceasta este confectionata din lemn. Dimensiune: 9.5x2x13 cm.   Atentionare! Va rug..

9,00 lei
Decoratiune din lemn Iepuras Decoratiuneal este ...
Decoratiune din lemn Iepuras Decoratiuneal este ideala pentru sarbatorile de Paste, aceasta este confectionata din lemn. Dimensiune: 9x2x13 cm.   Atentionare! Va rugam..

12,00 lei
Decoratiune din lemn Iepuras Decoratiuneal este ...
Decoratiune din lemn Iepuras Decoratiuneal este ideala pentru sarbatorile de Paste, aceasta este confectionata din lemn. Dimensiune: 15 cm.   Atentionare! Va rugam NU ..

13,00 lei
Decoratiune din lemn Iepuras cu morcov Decoratiu...
Decoratiune din lemn Iepuras cu morcov Decoratiuneal este ideala pentru sarbatorile de Paste, aceasta este confectionata din lemn. Dimensiune: 9x5x19 cm.   Atentionare! ..

23,00 lei
Decoratiune din lemn Iepuras cu pui Decoratiunea...
Decoratiune din lemn Iepuras cu pui Decoratiuneal este ideala pentru sarbatorile de Paste, aceasta este confectionata din lemn. Dimensiune: 12x2x28 cm.   Atentionare! ..

30,00 lei
Decoratiune din lemn Iepuras cu salopeta albastra ...
Decoratiune din lemn Iepuras cu salopeta albastra Decoratiuneal este ideala pentru sarbatorile de Paste, aceasta este confectionata din lemn. Dimensiune: 15x6x41 cm.   Ate..

30,00 lei
Decoratiune din lemn Iepuras cu salopeta roz Dec...
Decoratiune din lemn Iepuras cu salopeta roz Decoratiuneal este ideala pentru sarbatorile de Paste, aceasta este confectionata din lemn. Dimensiune: 15x6x41 cm.   Atention..

23,00 lei
Decoratiune din lemn Iepurasi Decoratiuneal este...
Decoratiune din lemn Iepurasi Decoratiuneal este ideala pentru sarbatorile de Paste, aceasta este confectionata din lemn. Dimensiune: 19x5x19 cm.   Atentionare! Va rug..

23,00 lei
Decoratiune din lemn Iepurasi in gradina Decorat...
Decoratiune din lemn Iepurasi in gradina Decoratiuneal este ideala pentru sarbatorile de Paste, aceasta este confectionata din lemn. Dimensiune: 22x13 cm.   Atentionare! ..

15,00 lei
Decoratiune din lemn Oita Decoratiuneal este ide...
Decoratiune din lemn Oita Decoratiuneal este ideala pentru sarbatorile de Paste, aceasta este confectionata din lemn. Dimensiune: 12x4x15 cm.   Atentionare! Va rugam N..

9,00 lei
Decoratiune din pasla Buburuza Decoratiuneal est...
Decoratiune din pasla Buburuza Decoratiuneal este ideala pentru sarbatorile de Paste, aceasta este confectionata din pasla. Dimensiune: 52 cm.   Atentionare! Va rugam ..

9,00 lei
Decoratiune din pasla Buburuza Decoratiuneal est...
Decoratiune din pasla Buburuza Decoratiuneal este ideala pentru sarbatorile de Paste, aceasta este confectionata din pasla. Dimensiune: 10x76 cm.   Atentionare! Va rug..

6,00 lei
Decoratiune din pasla Buburuza cu betisor Decora...
Decoratiune din pasla Buburuza cu betisor Decoratiuneal este ideala pentru sarbatorile de Paste, aceasta este confectionata din pasla. Dimensiune: 30 cm.   Atentionare! ..

6,00 lei
Decoratiune din pasla Buburuza cu betisor Decora...
Decoratiune din pasla Buburuza cu betisor Decoratiuneal este ideala pentru sarbatorile de Paste, aceasta este confectionata din pasla. Dimensiune: 25 cm.   Atentionare! ..

12,00 lei
Decoratiune din pasla Iepurasi Decoratiuneal est...
Decoratiune din pasla Iepurasi Decoratiuneal este ideala pentru sarbatorile de Paste, aceasta este confectionata din pasla. Dimensiune: 42 cm.   Atentionare! Va rugam ..

6,00 lei
Decoratiune din pasla Oita cu betisor Decoratiun...
Decoratiune din pasla Oita cu betisor Decoratiuneal este ideala pentru sarbatorile de Paste, aceasta este confectionata din pasla. Dimensiune: 30 cm.   Atentionare! Va..

50,00 lei
Decoratiune Iepuras cu trotineta Decoratiuneal e...
Decoratiune Iepuras cu trotineta Decoratiuneal este ideala pentru sarbatorile de Paste. Dimensiune: 24x11x32 cm.   Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselo..

8,00 lei
Decoratiuni din pasla Iepuras cu carlig Decorati...
Decoratiuni din pasla Iepuras cu carlig Decoratiunea este ideala pentru sarbatorile de Paste. Dimensiune: 5x6 cm.Setul contine 4 iepurasi din pasla.   Atentionare! Va ..

8,00 lei
Decoratiuni din pasla Oite cu carlig Decoratiune...
Decoratiuni din pasla Oite cu carlig Decoratiuneal este ideala pentru sarbatorile de Paste. Dimensiune: 4x5 cm.Setul contine 4 oite din pasla.   Atentionare! Va rugam ..

8,00 lei
Farfurie metalica Cosulet cu oua Farfuria este i...
Farfurie metalica Cosulet cu oua Farfuria este ideala pentru sarbatorile de Paste, avand design un cosulet cu oua. Dimensiune: diametru 25.5 cm. Material: metal. Atentionare! ..

8,00 lei
Farfurie metalica Happy Easter Farfuria este ide...
Farfurie metalica Happy Easter Farfuria este ideala pentru sarbatorile de Paste. Dimensiune: 18 x 23.5 cm. Material: metal. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produ..

8,00 lei
Farfurie metalica Happy Easter Farfuria este ide...
Farfurie metalica Happy Easter Farfuria este ideala pentru sarbatorile de Paste, avand design Happy Easter. Dimensiune: diametru 25.5 cm. Material: metal. Atentionare! Va r..
Farfurie metalica Iepurasi Ofertă!
8,00 lei
7,00 lei
Farfurie metalica Iepurasi Farfuria este ideala ...
Farfurie metalica Iepurasi Farfuria este ideala pentru sarbatorile de Paste, avand design doi iepurasi. Dimensiune: diametru 25.5 cm. Material: metal. Atentionare! Va rugam..
Farfurie metalica Oua pictate Ofertă!
8,00 lei
7,00 lei
Farfurie metalica Oua pictate Farfuria este idea...
Farfurie metalica Oua pictate Farfuria este ideala pentru sarbatorile de Paste. Dimensiune: 18 x 23.5 cm. Material: metal. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produs..

30,00 lei
Fata de masa Oua pictate Fata de masa  este...
Fata de masa Oua pictate Fata de masa  este ideala pentru sarbatorile de paste, avand design oua pictate. Dimensiune: 140 x 180 cm. Material: 70%bumbac, 30%poliester. &nbs..

15,00 lei
Figurina pentru Paste - Iepuras Dimensiune: 13x7x15...
Figurina pentru Paste - Iepuras Dimensiune: 13x7x15 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de..

38,00 lei
Figurina pentru Paste - Iepuras cu rochita rozFiguri...
Figurina pentru Paste - Iepuras cu rochita rozFigurina este ideala pentru sarbatorile de Paste, aceasta este confectionata din material textil.Dimensiune: 21x11x38 cm.  Atentionare! ..

38,00 lei
Figurina pentru Paste - Iepuras cu salopeta albastra...
Figurina pentru Paste - Iepuras cu salopeta albastraFigurina este ideala pentru sarbatorile de Paste, aceasta este confectionata din material textil.Dimensiune: 21x11x38 cm.  Atentio..

15,00 lei
Gentuta din pasla Floare Dimensiune: 13 x 10.5 x...
Gentuta din pasla Floare Dimensiune: 13 x 10.5 x 6 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte d..

15,00 lei
Gentuta din pasla Gainusa Dimensiune: 13 x 8 x 2...
Gentuta din pasla Gainusa Dimensiune: 13 x 8 x 23 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de..

15,00 lei
Gentuta din pasla Iepuras Dimensiune: 15 x 7 ...
Gentuta din pasla Iepuras Dimensiune: 15 x 7 x 21 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte..

15,00 lei
Gentuta din pasla Oita Dimensiune: 13 x 8 x 15 c...
Gentuta din pasla Oita Dimensiune: 13 x 8 x 15 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a ..

25,00 lei
Jucarie de plus - Gaina cu sunete Jucaria de plus e...
Jucarie de plus - Gaina cu sunete Jucaria de plus este moale, pufoasa si catifelata, reprezentand o gaina cu sunete.Aceasta gaina are si rol decorativ, fiind ideala pentru copii.Dimensiu..

40,00 lei
Jucarie de plus - Miel Jucaria de plus este moale, ...
Jucarie de plus - Miel Jucaria de plus este moale, pufoasa si catifelata, reprezentand un miel.Acest miel are si rol decorativ, fiind ideala pentru copii.Dimensiune: 30x23x20 cm.Jucaria ..

25,00 lei
Jucarie de plus - Puisor cu ou si sunete Jucaria de...
Jucarie de plus - Puisor cu ou si sunete Jucaria de plus este moale, pufoasa si catifelata, reprezentand un puisor galben cu sunete.Acest puisor are si rol decorativ, fiind ideala pentru..

25,00 lei
Jucarie de plus - Puisor cu sunete Jucaria de plus ...
Jucarie de plus - Puisor cu sunete Jucaria de plus este moale, pufoasa si catifelata, reprezentand un puisor galben cu sunete.Acest puisor are si rol decorativ, fiind ideala pentru copii..

25,00 lei
Jucarie de plus - Ratusca cu sunete Jucaria de plus...
Jucarie de plus - Ratusca cu sunete Jucaria de plus este moale, pufoasa si catifelata, reprezentand o ratusca galbena cu sunete.Aceasta ratusca are si rol decorativ, fiind ideala pentru ..
Jurnal cu lacatel Iepuras Ofertă!
30,00 lei
20,00 lei
Jurnal cu lacatel Iepuras Jurnal secret cu tema ...
Jurnal cu lacatel Iepuras Jurnal secret cu tema Iepuras este perfect pentru micutii care iubesc secretele. Jurnalul are lacatel pentru ca secretele sa fie pastrate in siguranta. Dimens..

9,00 lei
Pahare pentru petrecere Oua colorate Setul cu...
Pahare pentru petrecere Oua colorate Setul cuprinde 10 pahare de unica folosinta (270 ml) cu design specific de Paste. Material: carton.   Atentionare! Va rugam NU ..

10,00 lei
Prosop Buburuze si flori Prosopul este ideal ...
Prosop Buburuze si flori Prosopul este ideal pentru sarbatorile de Paste, avand imprimat buburuze si floricele. Dimensiune: 35x60 cm.   Atentionare! Va rugam NU las..

10,00 lei
Prosop bucatarie Gaina si cocos Prosopul este id...
Prosop bucatarie Gaina si cocos Prosopul este ideal pentru sarbatorile de Paste, avand imprimat o gaina si un cocos. Dimensiune: 35x60 cm.   Atentionare! Va rugam NU l..

10,00 lei
Prosop bucatarie Iepuras Prosopul este ideal ...
Prosop bucatarie Iepuras Prosopul este ideal pentru sarbatorile de Paste, avand imprimat un simpatic iepuras. Dimensiune: 35x60 cm.   Atentionare! Va rugam NU lasat..

10,00 lei
Prosop bucatarie Puisori Prosopul este ideal pen...
Prosop bucatarie Puisori Prosopul este ideal pentru sarbatorile de Paste, avand imprimat puisori simpatici. Dimensiune: 35x60 cm.   Atentionare! Va rugam NU lasati amb..
Recipient pentru zahar cu lingurita din ceramica Iepuras cu salopeta Ofertă!
15,00 lei
12,00 lei
Recipient pentru zahar cu lingurita din ceramica Iep...
Recipient pentru zahar cu lingurita din ceramica Iepuras cu salopeta Dimensiune: 7 x 14 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati ..

8,00 lei
Servetele din hartie Iepuras Servetele din ha...
Servetele din hartie Iepuras Servetele din hartie sunt ideale pentru masa de Paste. Setul cuprinde 70 servetele cu design Iepuras. Dimensiune: 28x30 cm. Material: hartie ..
Set 3 cani sticla model NEW DAY Ofertă!
25,00 lei
15,00 lei
Set 3 cani sticla model NEW DAY Setul de cani este ...
Set 3 cani sticla model NEW DAY Setul de cani este ideal pentru intalnirile cu prietenii si familia. Acesta contine 3 bucati, din care va puteti savura bauturile preferate. Canile sunt din st..

15,00 lei
Set bucatarie Buburuze Setul contine: o manusa s...
Set bucatarie Buburuze Setul contine: o manusa si un servetel termic cu design buburuze. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati ori..

15,00 lei
Set bucatarie Gaina si cocos Setul contine: o ma...
Set bucatarie Gaina si cocos Setul contine: o manusa si un servetel termic cu design gaina si cocos. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Ind..

15,00 lei
Set bucatarie Iepuras Setul contine: o manusa si...
Set bucatarie Iepuras Setul contine: o manusa si un servetel termic cu design iepuras. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice..

15,00 lei
Set bucatarie Iepuras si pui Setul contine: o...
Set bucatarie Iepuras si pui Setul contine: o manusa si un servetel termic cu design iepuras si pui. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. ..

15,00 lei
Set bucatarie Lalele Setul contine: o manusa si ...
Set bucatarie Lalele Setul contine: o manusa si un servetel termic cu design lalele. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice a..
Afişare 1 - 75 din 76 (2 pagini)