Cadouri de Paste

Cadouri de Paste

Sarbatoarea Pastelui o asociem cu primavara, renasterea naturii, cu bucuria si speranța unui nou inceput. Iar tot acest entuziasm il materializam prin decorarea tematica a casei cu motivele, simbolurile și culorile specifice Pastelui.


Farfurie metalica Iepurasi Ofertă!
8,00 lei
7,00 lei
Farfurie metalica Iepurasi Farfuria este ideala ...
Farfurie metalica Iepurasi Farfuria este ideala pentru sarbatorile de Paste, avand design doi iepurasi. Dimensiune: diametru 25.5 cm. Material: metal. Atentionare! Va rugam..
Farfurie metalica Oua pictate Ofertă!
8,00 lei
7,00 lei
Farfurie metalica Oua pictate Farfuria este idea...
Farfurie metalica Oua pictate Farfuria este ideala pentru sarbatorile de Paste. Dimensiune: 18 x 23.5 cm. Material: metal. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produs..
Recipient pentru zahar cu lingurita din ceramica Iepuras cu salopeta Ofertă!
15,00 lei
12,00 lei
Recipient pentru zahar cu lingurita din ceramica Iep...
Recipient pentru zahar cu lingurita din ceramica Iepuras cu salopeta Dimensiune: 7 x 14 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati ..
Set 3 cani sticla model NEW DAY Ofertă!
25,00 lei
15,00 lei
Set 3 cani sticla model NEW DAY Setul de cani este ...
Set 3 cani sticla model NEW DAY Setul de cani este ideal pentru intalnirile cu prietenii si familia. Acesta contine 3 bucati, din care va puteti savura bauturile preferate. Canile sunt din st..
Suport pentru ou fiert din ceramica Iepuras cu salopeta Ofertă!
8,00 lei
7,00 lei
Suport pentru ou fiert din ceramica Iepuras cu salop...
Suport pentru ou fiert din ceramica Iepuras cu salopeta Suportul din ceramica este ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 9x10 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele p..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)