Cadouri de Paste

Cadouri de Paste

Sarbatoarea Pastelui o asociem cu primavara, renasterea naturii, cu bucuria si speranța unui nou inceput. Iar tot acest entuziasm il materializam prin decorarea tematica a casei cu motivele, simbolurile și culorile specifice Pastelui.


Borcan ceramica prajituri Iepuras cu salopeta Ofertă!
37,00 lei
35,00 lei
Borcan ceramica prajituri Iepuras cu salopeta Bo...
Borcan ceramica prajituri Iepuras cu salopeta Borcanul din ceramica pentru prajituri este ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 12 x 24 cm. Material: ceramica. Se spala manua..
Cana ceramica 3D Puisor Ofertă!
15,00 lei
13,00 lei
Cana ceramica 3D Puisor Cana din ceramica este i...
Cana ceramica 3D Puisor Cana din ceramica este ideala pentru Paste. Se spala manual inainte de prima utilizare. Dimensiune: 11 x 9 cm. Material: ceramica Atentionare! V..
Farfurie metalica Buburuze Ofertă!
8,00 lei
7,00 lei
Farfurie metalica Buburuze Farfuria este ideala ...
Farfurie metalica Buburuze Farfuria este ideala pentru sarbatorile de Paste, avand design buburuze. Dimensiune: diametru 25.5 cm. Material: metal. Atentionare! Va rugam NU ..
Farfurie metalica Iepurasi Ofertă!
8,00 lei
7,00 lei
Farfurie metalica Iepurasi Farfuria este ideala ...
Farfurie metalica Iepurasi Farfuria este ideala pentru sarbatorile de Paste, avand design doi iepurasi. Dimensiune: diametru 25.5 cm. Material: metal. Atentionare! Va rugam..
Farfurie metalica Oua pictate Ofertă!
8,00 lei
7,00 lei
Farfurie metalica Oua pictate Farfuria este idea...
Farfurie metalica Oua pictate Farfuria este ideala pentru sarbatorile de Paste. Dimensiune: 18 x 23.5 cm. Material: metal. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produs..
Jurnal cu lacatel Iepuras Ofertă!
30,00 lei
20,00 lei
Jurnal cu lacatel Iepuras Jurnal secret cu tema ...
Jurnal cu lacatel Iepuras Jurnal secret cu tema Iepuras este perfect pentru micutii care iubesc secretele. Jurnalul are lacatel pentru ca secretele sa fie pastrate in siguranta. Dimens..
Lingura pentru sos ceramica Gainusa Ofertă!
15,00 lei
12,00 lei
Lingura pentru sos ceramica Gainusa Dimensiun...
Lingura pentru sos ceramica Gainusa Dimensiune: 10 x 24 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului i..
Platou ceramica Gaina cu funda Ofertă!
23,00 lei
15,00 lei
Platou ceramica Gaina cu funda Platoul din ceram...
Platou ceramica Gaina cu funda Platoul din ceramica este ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 16.5 x 22 cm. Se spala manual inainte de prima utilizare. A nu se introduce in cu..
Recipient pentru zahar cu lingurita din ceramica Iepuras cu salopeta Ofertă!
15,00 lei
12,00 lei
Recipient pentru zahar cu lingurita din ceramica Iep...
Recipient pentru zahar cu lingurita din ceramica Iepuras cu salopeta Dimensiune: 7 x 14 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati ..
Suport pentru ou fiert din ceramica Iepuras cu salopeta Ofertă!
8,00 lei
7,00 lei
Suport pentru ou fiert din ceramica Iepuras cu salop...
Suport pentru ou fiert din ceramica Iepuras cu salopeta Suportul din ceramica este ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 9x10 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele p..
Suport pentru oua fierte din ceramica Iepuras cu salopeta Ofertă!
18,00 lei
16,00 lei
Suport pentru oua fierte din ceramica Iepuras cu sal...
Suport pentru oua fierte din ceramica Iepuras cu salopeta Suportul din ceramica este ideal pentru masa de Paste. Dimensiune: 15x13 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajel..
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)