Plata si livrarea

Plata

Plata se poate face prin oricare dintre modalitatiile de plata acceptate, iar acestea sunt urmatoarele:

- plata ramburs;

- plata prin transfer bancar.

Plata ramburs se face numerar, la momentul livrarii, catre curierul care face livrarea coletului. 

Plata prin transfer bancar se face in baza facturii proforme emisa de SC JUCARII DE BASM SRL in momentul efectuarii comenzii, fara nici un cost asociat transferului de bani, in afara celui perceput de banca platitorului. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii. 

 

Livrarea

Livrarea produselor se face prin intermediul serviciului de curierat rapid Fan Courier sau DPD in functie de optiunea aleasa in formularul de comanda.

Termenul de livrare prin curier rapid pentru produsele care sunt in stoc este de 24h (maxim 48h) in timpul zilelor lucratoare de la confirmarea telefonica. Zilele nelucratoare nu se iau in considerare. 

Cheltuielile de transport pentru coletele livrate prin serviciul de curierat sunt suportate de catre beneficiar.

Livrarea prin Fan Courier / DPD costa 23 lei (Bucuresti) - 25 lei (tara), tarif care include si plata ramburs si este valabil pentru coletele cu greutate de maxim 1 kg. Acest tarif (de 25 lei) este valabil doar pentru localitatile din Romania cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid. Pentru localitatile care nu sunt aria de acoperire se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori care se adauga costului de livrare. Pentru fiecare kg suplimentar costul este de 1 leu. In cazul expeditiilor in afara retelei Fan Courier se adauga 1 leu pentru fiecare km efectuat. Termen livrare 24 ore.