Testoasele Ninja

Testoasele Ninja

Testoasele Ninja (engleza: Ninja Turtles) sunt o echipa fictionala formata din patru testoase adolescente, care au fost instruite de catre senseiul lor sobolan in arta ninjutsu si care i-a numit dupa patru artisti renascentisti (Donatello, Leonardo, Michelangelo, Raffaello).

De la casa lor din sistemul de canalizare pluvial din New York City, se lupta cu criminalii marunti, stapani rai si invadatori extraterestri, toate acestea avand loc departe de ochii societatii in mare parte.

 

 120,00 lei
Arme Testoasele Ninja Devino un adevarat lupt...
Arme Testoasele Ninja Devino un adevarat luptator Ninja, luptand impotriva raului cu ajutorul acestor arme. Fiecare set contine: arme si masca unui Testoase Ninja (Leonardo, Raphael..

18,00 lei
Cana ceramica Testoasele Ninja Pe fata canii ...
Cana ceramica Testoasele Ninja Pe fata canii sunt imprimate personajele din desenul Testoasele Ninja. Se spala manual inainte de prima utilizare. Material: ceramica   ..
Cana plastic Testoasele Ninja Ofertă!
15,00 lei
14,00 lei
Cana plastic Testoasele Ninja Pe fata canii sunt...
Cana plastic Testoasele Ninja Pe fata canii sunt imprimate Testoasele Ninja. Cana se poate folosi la cuptorul cu microunde maxim 2 minute. Capacitate: 360 ml. Se spala manual i..

217,00 lei
Cort de joaca Testoasele Ninja Mutant - Cortu...
Cort de joaca Testoasele Ninja Mutant - Cortul de joaca cu forma atragatoare are imagini viu colorate cu testoasele Ninja - Produsul este foarte usor de ansamblat, avand sistem de pli..

130,00 lei
Cutie pentru depozitare jucarii Testoasele Ninja ...
Cutie pentru depozitare jucarii Testoasele Ninja - Cutia pentru depozitare Testoasele Ninja este spatioasa si utila pentru depozitarea jucariilor, hainelor sau accesoriilor pentru copii..
Cutie pranz Testoasele Ninja Ofertă!
24,00 lei
19,00 lei
Cutie pranz Testoasele Ninja Cutia de pranz T...
Cutie pranz Testoasele Ninja Cutia de pranz Testoasele Ninja are in interior tavita. La scoala sau la gradinita mancarica va sta cuminte la locul ei pana o mananci.Dimensiune: 17x12..

25,00 lei
Figurina gonflabila Testoasele Ninja Jucariil...
Figurina gonflabila Testoasele Ninja Jucariile gonflabile sunt foarte distractive, se pot folosi in casa sau in gradina si sunt excelente pentru toate anotimpurile si pentru copii de to..

95,00 lei
Figurina Testoasele Ninja - Donatello Figurin...
Figurina Testoasele Ninja - Donatello Figurina Donatello are 34 de puncte de articulare si diverse accesorii. Dimensiune: 2 x 12 x 16 cm. Atentionare! Produsul este contrain..

95,00 lei
Figurina Testoasele Ninja - Leonardo Figurina...
Figurina Testoasele Ninja - Leonardo Figurina Leonardo are 34 de puncte de articulare si diverse accesorii. Dimensiune: 2 x 12 x 16 cm. Atentionare! Produsul este contraindi..

95,00 lei
Figurina Testoasele Ninja - Michelangelo Figu...
Figurina Testoasele Ninja - Michelangelo Figurina Michelangelo are 30 de puncte de articulare si diverse accesorii. Dimensiune: 2 x 12 x 16 cm. Atentionare! Produsul este co..

110,00 lei
Figurina Testoasele Ninja - Michelangelo cu sunete ...
Figurina Testoasele Ninja - Michelangelo cu sunete Figurina Michelangelo este articulata, scoate sunete de lupta cand roteste arma si sunte de impact cand este lovita in piept. Dimensi..

95,00 lei
Figurina Testoasele Ninja - Raffaello Figurin...
Figurina Testoasele Ninja - Raffaello Figurina Raffaello are 34 de puncte de articulare si diverse accesorii. Dimensiune: 2 x 12 x 16 cm. Atentionare! Produsul este contrain..

460,00 lei
Fotoliu cu cadru din lemn Testoasele Ninja ...
Fotoliu cu cadru din lemn Testoasele Ninja - Fotoliul cu cadru din lemn, spatar si brate laterale Testoasele Ninja ofera copilului confort deosebit, fiind foarte atractiv si primi..

65,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita Testoasele Ninja ...
Ghiozdan tip rucsac gradinita Testoasele Ninja Ghiozdan tip rucsac gradinita Testoasele Ninja cu un compartiment principal care se inchide cu fermoar. Ghiozdanul are bretele de uma..

55,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita Testoasele Ninja ...
Ghiozdan tip rucsac gradinita Testoasele Ninja Ghiozdan tip rucsac gradinita Testoasele Ninja cu un compartiment principal care se inchide cu fermoar. Ghiozdanul are bretele de uma..

120,00 lei
Ghiozdan tip rucsac scoala Testoasele Ninja G...
Ghiozdan tip rucsac scoala Testoasele Ninja Ghiozdanul tip rucsac Testoasele Ninja are un compartiment principal si un buzunar frontal foarte incapator, ambele inchise cu fermoar. ..

15,00 lei
Manusi Testoasele Ninja Produs realizat din m...
Manusi Testoasele Ninja Produs realizat din materiale de inalta calitate, care protejeaza copilul de vremea rece de afara. Produsul este personalizat cu personajele preferate si indragi..

45,00 lei
Paturica polar Testoasele Ninja Dimensiune: 1...
Paturica polar Testoasele Ninja Dimensiune: 100 x 150 cm. Material: poliester.   Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepar..

45,00 lei
Paturica polar Testoasele Ninja Dimensiune: 1...
Paturica polar Testoasele Ninja Dimensiune: 150 x 200 cm. Material: poliester.   Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepar..

75,00 lei
Penar dublu echipat Testoasele Ninja Penarul ...
Penar dublu echipat Testoasele Ninja Penarul Testoasele Ninja are doua compartimente inchise cu fermoar. Pe fata penarului sunt imprimate Testoasele Ninja. Dimensiune: 15 x 21 x 5 c..

138,00 lei
Penar dublu echipat Testoasele Ninja Penarul ...
Penar dublu echipat Testoasele Ninja Penarul Testoasele Ninja are doua compartimente inchise cu fermoar. Pe fata penarului sunt imprimate indragitele personaje Testoase Ninja. ..

12,00 lei
Pix cu snur Testoasele Ninja Pixul cu licenta...
Pix cu snur Testoasele Ninja Pixul cu licenta Testoasele Ninja se inchide cu capac.  Dimensiune aproximativa: 14 cm. Pret / buc.   Atentionare! Va rugam NU l..

7,00 lei
Pix retractabil Testoasele Ninja Pixul cu lic...
Pix retractabil Testoasele Ninja Pixul cu licenta Testoasele Ninja este disponibil in doua modele.  Dimensiune aproximativa: 14 cm. Pret / buc.   Atentionare! ..

15,00 lei
Placemats 3D din plastic Testoasele Ninja Pro...
Placemats 3D din plastic Testoasele Ninja Protejeaza masa cu acestui placemats si ajuta-l pe cel mic sa simta ca ia masa impreuna cu Testoasele Ninja. Acest suport il poti folos..
Recipient apa Testoasele Ninja 400 ml Ofertă!
18,00 lei
15,00 lei
Recipient apa Testoasele Ninja 400 ml  R...
Recipient apa Testoasele Ninja 400 ml  Recipient din plastic pentru baut apa cu Testoasele Ninja. Se spala manual inainte de prima utilizare. A nu se introduce in cuptorul ..

15,00 lei
Recipient apa Testoasele Ninja 400 ml  R...
Recipient apa Testoasele Ninja 400 ml  Recipient din plastic pentru baut apa cu Testoasele Ninja. Se spala manual inainte de prima utilizare. A nu se introduce in cuptorul ..
Recipient apa Testoasele Ninja 500 ml Ofertă!
22,00 lei
18,00 lei
Recipient apa Testoasele Ninja 500 ml   ...
Recipient apa Testoasele Ninja 500 ml   Recipient din aluminiu pentru baut apa cu Testoasele Ninja. Se spalata inainte de prima utilizare. Se spala manual. A nu se intr..

20,00 lei
Recipient apa Testoasele Ninja 500 ml   ...
Recipient apa Testoasele Ninja 500 ml   Recipient din aluminiu pentru baut apa cu Testoasele Ninja. Se spalata inainte de prima utilizare. Se spala manual. A nu se intr..

22,00 lei
Recipient apa Testoasele Ninja cu pai 500 ml ...
Recipient apa Testoasele Ninja cu pai 500 ml Recipient din plastic pentru baut apa cu Testoasele Ninja. Se spala inainte de prima utilizare. Se spala manual. A nu se introduce in cu..

29,00 lei
Sac de umar Testoasele Ninja Saculetul are un...
Sac de umar Testoasele Ninja Saculetul are un compartiment, bretele tip snur pentru a putea fi purtat pe umar sau pe spate.  Pe fata saculetului sunt imprimate Testoasele ..

15,00 lei
Set 4 articole papetarie Testoasele Ninja Set...
Set 4 articole papetarie Testoasele Ninja Setul de papetarie Testoasele Ninja contine: un creion, o radiera, o ascutitoare si un carnetel.   Atentionare! Va rugam NU lasa..

8,00 lei
Set 4 creioane Testoasele Ninja Creioanele su...
Set 4 creioane Testoasele Ninja Creioanele sunt neascutite si au radiera.    Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartat..

25,00 lei
Set 5 articole papetarie Testoasele Ninja Set...
Set 5 articole papetarie Testoasele Ninja Setul de papetarie Testoasele Ninja contine: doua creioane, o radiera, o ascutitoare si un carnetel.   Atentionare! Va rugam NU ..

12,00 lei
Set 6 creioane Testoasele Ninja Creioanele su...
Set 6 creioane Testoasele Ninja Creioanele sunt neascutite si au radiera.    Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartat..

30,00 lei
Set caciula si fular Testoasele Ninja Produs ...
Set caciula si fular Testoasele Ninja Produs realizat din materiale de inalta calitate, care protejeaza copilul de vremea rece de afara. Produsul este personalizat cu personajele prefer..

370,00 lei
Set masuta si 2 scaunele Testoasele Ninja ...
Set masuta si 2 scaunele Testoasele Ninja - Setul de masuta si scaunele Testoasele Ninja reprezinta locul perfect pentru copiii creativi care pot scrie, desena sau se pot juca ala..

50,00 lei
Set mic dejun Testoasele Ninja Setul pentru m...
Set mic dejun Testoasele Ninja Setul pentru micul dejun Testoasele Ninja contine: o farfurie, un castronel si un pahar. Setul este perfect pentru dimineti pline de energie, fiind id..
Set Testoasele Ninja Ofertă!
42,00 lei
30,00 lei
Set Testoasele Ninja Setul Testoasele Ninja c...
Set Testoasele Ninja Setul Testoasele Ninja contine: o cutie pranz si un recipient pentru apa. Cutie pranz Testoasele Ninja Dimensiune: 17x12x6.5 cm. Material: plastic. ..

150,00 lei
Submarin cu figurina Testoasele Ninja Setul c...
Submarin cu figurina Testoasele Ninja Setul contine: un submarin, o figurina (Donatello) si diverse accesorii pentru submarin. Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor ..

170,00 lei
Trotineta pentru copii Testoasele Ninja Trotineta T...
Trotineta pentru copii Testoasele Ninja Trotineta Testoasele Ninja se adreseaza baieteilor energici, doritori de miscare si care sunt totodata mari fani ai Testoaselor Ninja.Trotineta are tre..

180,00 lei
Trotineta pentru copii Testoasele NinjaTrotineta Tes...
Trotineta pentru copii Testoasele NinjaTrotineta Testoasele Ninja se adreseaza baieteilor energici, doritori de miscare si care sunt totodata mari fani ai Testoaselor Ninja. Trotineta are ..
Umbrela automata Testoasele Ninja Ofertă!
45,00 lei
32,00 lei
Umbrela automata Testoasele Ninja Umbrela est...
Umbrela automata Testoasele Ninja Umbrela este imprimata cu simpaticele Testoase Ninja. Diametru: 48 cm. Protejeaza-ti micutul de ploaie cu ajutorul umbrelelor cu licenta Disney..

45,00 lei
Umbrela automata Testoasele Ninja Umbrela est...
Umbrela automata Testoasele Ninja Umbrela este imprimata cu simpaticele Testoase Ninja. Diametru: 48 cm. Protejeaza-ti micutul de ploaie cu ajutorul umbrelelor cu licenta Disney..
Afişare 1 - 43 din 43 (1 pagini)