LEGO Friends

LEGO Friends

Lumea LEGO Friends este una pe care copilul tau o va indragi. Seturile de joc au tematici centrate pe cei cinci buni prieteni, fiecare cu personalitatea sa unica.


LEGO FRIENDS - Acrobatii magice Ofertă!
120,00 lei
75,00 lei
LEGO FRIENDS - Acrobatii magiceFa incalzirea pentru ...
LEGO FRIENDS - Acrobatii magiceFa incalzirea pentru un spectacol magic de acrobatii! Olivia si Stella isi pregatesc coreografia in fata paradei. Ajut-o pe Stella sa se prinda de roata de acrob..

130,00 lei
LEGO FRIENDS - Brutaria Heartlake CityStephanie este...
LEGO FRIENDS - Brutaria Heartlake CityStephanie este ocupata in brutaria ei. Ea prepara prajituri delicioase. Ajut-o sa-si decoreze creatiile. Pune-le la vedere in vitrina mare a magazinului p..

170,00 lei
LEGO Friends - Cafeneaua organica din Heartlake City...
LEGO Friends - Cafeneaua organica din Heartlake CityBun venit la cea mai sanatoasa cafenea din oras. Mia prepara gustari si bauturi delicioase cu ingrediente proaspete din gradina cafenelei. A..

125,00 lei
LEGO Friends - Cafeneaua parcului Heartlake CityInta...
LEGO Friends - Cafeneaua parcului Heartlake CityIntalneste-te cu prietenii la Cafeneaua parcului Heartlake City. Aseaza-te la masa si asteapt-o pe Mia sa soseasca. Uite-o ca vine pe skateboard..

120,00 lei
LEGO FRIENDS - Camion cu racoritoareRacoreste-te si ...
LEGO FRIENDS - Camion cu racoritoareRacoreste-te si zaboveste la camionul cu racoritoare al Emmei. Ea prepara un amestec fabulos de fructe proaspete si voie buna pe plaja orasului Heartlake. A..

170,00 lei
LEGO Friends - Camping luxos in naturaE timpul sa pl...
LEGO Friends - Camping luxos in naturaE timpul sa pleci cu cortul in stil mare! Olivia si Mia au plecat la tara, dar nu vor renunta la confort. Ajuta-le sa-si instaleze cortul luxos. Are patur..

200,00 lei
LEGO Friends - Casa de moda a EmmeiAi nevoie de o im...
LEGO Friends - Casa de moda a EmmeiAi nevoie de o improspatare a garderobei? Sari pe scuterul Andreei si pleaca la magazinul si studioul Emmei. Cauta cele mai bune stiluri de imbracaminte cu s..

170,00 lei
LEGO Friends - Casa din padurePregateste-te pentru o...
LEGO Friends - Casa din padurePregateste-te pentru o pauza de actiune cu Mia si familia ei! Vino alaturi de ei la casa de vacanta din copac, pentru o pauza in padure. Fotografiaz-o pe Mia in t..

170,00 lei
LEGO Friends - Chioscuri magice in parcul de distrac...
LEGO Friends - Chioscuri magice in parcul de distractiiIntra in joc! Numara banii pentru a cumpara un bilet la parcul de distractii. Cand ajungi la fereastra priveste cu uimire cum magiciana C..
LEGO FRIENDS - Dresaj de cai si remorca Ofertă!
160,00 lei
100,00 lei
LEGO FRIENDS - Dresaj de cai si remorcaPetrece ziua ...
LEGO FRIENDS - Dresaj de cai si remorcaPetrece ziua la grajdurile Stephaniei! Emma si-a dus calul, Serenade, la centrul de dresaj. Scoate-o pe Serenade din remorca. Ajut-o pe Stephanie sa puna..

85,00 lei
LEGO Friends - Masina electrica a OlivieiPregateste-...
LEGO Friends - Masina electrica a OlivieiPregateste-te de o calatorie verde, curata! Olivia si Mia conduc masina lor electrica. S-a descarcat bateria, asa ca se opresc la o statie de incarcare..

170,00 lei
LEGO FRIENDS - Restaurantul CircuituluiOpreste la re...
LEGO FRIENDS - Restaurantul CircuituluiOpreste la restaurant in cartul Andreei si prinde cel mai recent film!Restaurantul Circuitului (41349 – Drifting Diner) include un gratar pe care se fac ..

340,00 lei
LEGO FRIENDS - Restaurantul din Orasul HeartlakeLa r...
LEGO FRIENDS - Restaurantul din Orasul HeartlakeLa restaurantul din Orasul Heartlake LEGO® se pregateste o noapte speciala!Aerul are miros de pizza in Orasul Heartlake LEGO®. Condu-o la pizzer..

125,00 lei
LEGO Friends - Salonul de coafura din orasul Heartla...
LEGO Friends - Salonul de coafura din orasul HeartlakeTe-ai plictisit sa arati mereu la fel? Mergi la salonul de coafura din orasul Heartlake pentru a-ti reinventa coafura! Alatura-te Emmei LE..

130,00 lei
LEGO Friends - Salvarea puiului de elefant din jungl...
LEGO Friends - Salvarea puiului de elefant din junglaPregateste-te pentru o cursa contra cronometru. Stephanie a descoperit un pui de elefant care a ramas prins in noroiul lipicios. Incepe sa ..

200,00 lei
LEGO FRIENDS - Spectacolul din parc al AndreeiInclud...
LEGO FRIENDS - Spectacolul din parc al AndreeiInclude mini-papusile Andrea si Steve, plus figurinele bebelusul Diana si pasarea Pepper.Setul include o scena cu doua fundaluri, un spectacol de ..

110,00 lei
LEGO FRIENDS - Standul de arta al EmmeiEmma isi remo...
LEGO FRIENDS - Standul de arta al EmmeiEmma isi remorcheaza standul de arta cu micul ei scuter pentru a-l instala in parcul din Heartlake City - locul preferat pentru a picta caricaturi. Desch..

125,00 lei
LEGO FRIENDS - Supermarketul din Heartlake CityAjuta...
LEGO FRIENDS - Supermarketul din Heartlake CityAjuta-ti copilul sa se bucure de joaca pe roluri cu tema supermarket cu acest set de joc magazin alimentar de jucarie!Pleaca la supermarket cu Ol..

60,00 lei
LEGO FRIENDS - Terenul de joaca al hamsterului Olivi...
LEGO FRIENDS - Terenul de joaca al hamsterului OlivieiAntreneaza hamsterii pe miniterenul de joaca inteligent al Oliviei LEGO Friends! Olivia si-a pus in practica talentele de inventator pentr..

125,00 lei
LEGO FRIENDS - Vehiculul cu remorca al StephanieiIns...
LEGO FRIENDS - Vehiculul cu remorca al StephanieiInsoteste-o pe Stephanie in calatoria ei spre lac pentru distractie in aer liber. Sari in fistichiul ei automobil sport cu cainele Dash, cuplea..
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)