LEGO Friends

LEGO Friends

Lumea LEGO Friends este una pe care copilul tau o va indragi. Seturile de joc au tematici centrate pe cei cinci buni prieteni, fiecare cu personalitatea sa unica.


LEGO Friends - Cafeneaua parcului Heartlake City Ofertă!
125,00 lei
100,00 lei
LEGO Friends - Cafeneaua parcului Heartlake CityInta...
LEGO Friends - Cafeneaua parcului Heartlake CityIntalneste-te cu prietenii la Cafeneaua parcului Heartlake City. Aseaza-te la masa si asteapt-o pe Mia sa soseasca. Uite-o ca vine pe skateboard..

120,00 lei
LEGO FRIENDS - Camion cu racoritoareRacoreste-te si ...
LEGO FRIENDS - Camion cu racoritoareRacoreste-te si zaboveste la camionul cu racoritoare al Emmei. Ea prepara un amestec fabulos de fructe proaspete si voie buna pe plaja orasului Heartlake. A..

200,00 lei
LEGO Friends - Casa de moda a EmmeiAi nevoie de o im...
LEGO Friends - Casa de moda a EmmeiAi nevoie de o improspatare a garderobei? Sari pe scuterul Andreei si pleaca la magazinul si studioul Emmei. Cauta cele mai bune stiluri de imbracaminte cu s..

200,00 lei
LEGO Friends - Salonul de coafura din orasul Heartla...
LEGO Friends - Salonul de coafura din orasul HeartlakeAjuta-le pe Mia si Olivia sa ingrijeasca 3 simpatici ursi panda salvati, in aceasta casuta super din copac in jungla. Ai grija de ursii pa..

280,00 lei
LEGO FRIENDS - Cutia PrietenieiDevino eroul orasului...
LEGO FRIENDS - Cutia PrietenieiDevino eroul orasului Heartlake cu cinci accesorii LEGO® Friends de marime naturala!Cutia prieteniei LEGO® Friends (41346 – Friendship Box) contine suficiente pi..

85,00 lei
LEGO FRIENDS - Masina de explorari a OlivieiMasina S...
LEGO FRIENDS - Masina de explorari a OlivieiMasina SUV roz a Oliviei este incarcata cu computerul si prietenul robot Zobo - ea crede ca a descoperit o noua constelatie! Grabeste-te cu ea la ob..
LEGO Friends - Misiunea de salvare a testoaselor Ofertă!
100,00 lei
90,00 lei
LEGO Friends - Misiunea de salvare a testoaselorAjut...
LEGO Friends - Misiunea de salvare a testoaselorAjuta-i pe Olivia si Zobo LEGO Friends sa salveze puii de testoasa esuati pe platoul stancos. Lanseaza grozavul vehicul amfibiu pentru aceasta s..

170,00 lei
LEGO FRIENDS - Restaurantul CircuituluiOpreste la re...
LEGO FRIENDS - Restaurantul CircuituluiOpreste la restaurant in cartul Andreei si prinde cel mai recent film!Restaurantul Circuitului (41349 – Drifting Diner) include un gratar pe care se fac ..

340,00 lei
LEGO FRIENDS - Restaurantul din Orasul HeartlakeLa r...
LEGO FRIENDS - Restaurantul din Orasul HeartlakeLa restaurantul din Orasul Heartlake LEGO® se pregateste o noapte speciala!Aerul are miros de pizza in Orasul Heartlake LEGO®. Condu-o la pizzer..

125,00 lei
LEGO Friends - Salonul de coafura din orasul Heartla...
LEGO Friends - Salonul de coafura din orasul HeartlakeTe-ai plictisit sa arati mereu la fel? Mergi la salonul de coafura din orasul Heartlake pentru a-ti reinventa coafura! Alatura-te Emmei LE..
LEGO Friends - Salvarea puiului de elefant din jungla Ofertă!
130,00 lei
80,00 lei
LEGO Friends - Salvarea puiului de elefant din jungl...
LEGO Friends - Salvarea puiului de elefant din junglaPregateste-te pentru o cursa contra cronometru. Stephanie a descoperit un pui de elefant care a ramas prins in noroiul lipicios. Incepe sa ..

200,00 lei
LEGO FRIENDS - Spectacolul din parc al AndreeiInclud...
LEGO FRIENDS - Spectacolul din parc al AndreeiInclude mini-papusile Andrea si Steve, plus figurinele bebelusul Diana si pasarea Pepper.Setul include o scena cu doua fundaluri, un spectacol de ..

110,00 lei
LEGO FRIENDS - Standul de arta al EmmeiEmma isi remo...
LEGO FRIENDS - Standul de arta al EmmeiEmma isi remorcheaza standul de arta cu micul ei scuter pentru a-l instala in parcul din Heartlake City - locul preferat pentru a picta caricaturi. Desch..

125,00 lei
LEGO FRIENDS - Supermarketul din Heartlake CityAjuta...
LEGO FRIENDS - Supermarketul din Heartlake CityAjuta-ti copilul sa se bucure de joaca pe roluri cu tema supermarket cu acest set de joc magazin alimentar de jucarie!Pleaca la supermarket cu Ol..

160,00 lei
LEGO FRIENDS - Tabara de aventuri: RaftingOlivia si ...
LEGO FRIENDS - Tabara de aventuri: RaftingOlivia si Andrea sunt intr-o excursie pe rau in tabara de aventuri pentru o intrecere de alpinism si plutarit. Porneste spre zidul de alpinism si vezi..
LEGO FRIENDS - Terenul de joaca al hamsterului Oliviei Ofertă!
60,00 lei
40,00 lei
LEGO FRIENDS - Terenul de joaca al hamsterului Olivi...
LEGO FRIENDS - Terenul de joaca al hamsterului OlivieiAntreneaza hamsterii pe miniterenul de joaca inteligent al Oliviei LEGO Friends! Olivia si-a pus in practica talentele de inventator pentr..

125,00 lei
LEGO FRIENDS - Vehiculul cu remorca al StephanieiIns...
LEGO FRIENDS - Vehiculul cu remorca al StephanieiInsoteste-o pe Stephanie in calatoria ei spre lac pentru distractie in aer liber. Sari in fistichiul ei automobil sport cu cainele Dash, cuplea..
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)