LEGO Friends

LEGO Friends

Lumea LEGO Friends este una pe care copilul tau o va indragi. Seturile de joc au tematici centrate pe cei cinci buni prieteni, fiecare cu personalitatea sa unica.


LEGO FRIENDS - Antrenamentul lui Stephanie Ofertă!
80,00 lei
53,00 lei
LEGO FRIENDS - Antrenamentul lui StephanieContinua c...
LEGO FRIENDS - Antrenamentul lui StephanieContinua cu Stephanie antrenamentul de fotbal din parcul din Heartlake City si in curand vei avea cel mai precis sut in tot orasul Heartlake! Utilizea..
LEGO FRIENDS - Camion de Service si Intretinere Ofertă!
110,00 lei
60,00 lei
LEGO FRIENDS - Camion de Service si IntretinereCondu...
LEGO FRIENDS - Camion de Service si IntretinereCondu bestialul camion de remorcare pentru a pastra masina de karting a Oliviei in conditie perfecta!Olivia e mereu pregatita sa isi ajute priete..
LEGO FRIENDS - Cutia Prieteniei Ofertă!
280,00 lei
200,00 lei
LEGO FRIENDS - Cutia PrietenieiDevino eroul orasului...
LEGO FRIENDS - Cutia PrietenieiDevino eroul orasului Heartlake cu cinci accesorii LEGO® Friends de marime naturala!Cutia prieteniei LEGO® Friends (41346 – Friendship Box) contine suficiente pi..

85,00 lei
LEGO FRIENDS - Masina de explorari a OlivieiMasina S...
LEGO FRIENDS - Masina de explorari a OlivieiMasina SUV roz a Oliviei este incarcata cu computerul si prietenul robot Zobo - ea crede ca a descoperit o noua constelatie! Grabeste-te cu ea la ob..

100,00 lei
LEGO FRIENDS - Petrecere de ziua de nastereAndrea a ...
LEGO FRIENDS - Petrecere de ziua de nastereAndrea a trimis invitatii tuturor animalelor prietenilor sai pentru ziua de nastere a iepurasului sau, Daisy! Ajut-o sa decoreze gradina pentru petre..
LEGO FRIENDS - Restaurantul Circuitului Ofertă!
170,00 lei
125,00 lei
LEGO FRIENDS - Restaurantul CircuituluiOpreste la re...
LEGO FRIENDS - Restaurantul CircuituluiOpreste la restaurant in cartul Andreei si prinde cel mai recent film!Restaurantul Circuitului (41349 – Drifting Diner) include un gratar pe care se fac ..

80,00 lei
LEGO FRIENDS - Sala de jocuri electronice din parcul...
LEGO FRIENDS - Sala de jocuri electronice din parcul de distractiiMia se distreaza jucandu-se in zona de jocuri - si e din ce in ce mai buna! Ajut-o sa arunce o minge de baschet in cos, iar du..
LEGO FRIENDS - Spectacolul din parc al Andreei Ofertă!
200,00 lei
120,00 lei
LEGO FRIENDS - Spectacolul din parc al AndreeiInclud...
LEGO FRIENDS - Spectacolul din parc al AndreeiInclude mini-papusile Andrea si Steve, plus figurinele bebelusul Diana si pasarea Pepper.Setul include o scena cu doua fundaluri, un spectacol de ..

110,00 lei
LEGO FRIENDS - Standul de arta al EmmeiEmma isi remo...
LEGO FRIENDS - Standul de arta al EmmeiEmma isi remorcheaza standul de arta cu micul ei scuter pentru a-l instala in parcul din Heartlake City - locul preferat pentru a picta caricaturi. Desch..

160,00 lei
LEGO FRIENDS - Tabara de aventuri: RaftingOlivia si ...
LEGO FRIENDS - Tabara de aventuri: RaftingOlivia si Andrea sunt intr-o excursie pe rau in tabara de aventuri pentru o intrecere de alpinism si plutarit. Porneste spre zidul de alpinism si vezi..

55,00 lei
LEGO FRIENDS - Tabara de aventuri: Tragerea cu arcul...
LEGO FRIENDS - Tabara de aventuri: Tragerea cu arculMia a pus ochii pe trofeul de tras cu arcul, asa ca porneste spre poligonul de tir cu arcul pentru o ajuta sa-si perfectioneze abilitatile. ..
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)