Cadouri Craciun

Cadouri Craciun

Sarbatoarea Craciunului ne aduna pe toti, de la mic la mare spre aceasta raza de speranta a traiului in sanul propiei familii. Iar tot acest entuziasm il materializam prin decorarea tematica a casei cu motivele, simbolurile și culorile specifice Craciunului.


Borcan ceramica prajituri Casuta Ofertă!
60,00 lei
50,00 lei
Borcan ceramica prajituri Casuta Borcanul din...
Borcan ceramica prajituri Casuta Borcanul din ceramica pentru prajituri este ideal pentru masa de Craciun. Dimensiune: 23x16 cm. Material: ceramica. Se spala manual inainte ..
Ciorapel din material Ren Ofertă!
8,00 lei
6,00 lei
Ciorapel din material Reni Ciorapelul masoara...
Ciorapel din material Reni Ciorapelul masoara 17 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte ..
Coronita ornament pentru Craciun Ofertă!
15,00 lei
13,00 lei
Coronita ornament pentru Craciun Diametru: 10 cm. ...
Coronita ornament pentru Craciun Diametru: 10 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da p..
Globulet Cars Disney 9 cm Ofertă!
8,00 lei
6,00 lei
Globulet Cars Disney 9 cm  Globulet din ...
Globulet Cars Disney 9 cm  Globulet din metal cu Fulger McQueen din desenul Cars Disney. Dimensiune: 9x9 cm. Material: metal. Atentionare! Va rugam NU lasati ambala..
Platou metalic sub forma de bradut Mickey si Minnie Mouse Ofertă!
12,00 lei
10,00 lei
Platou metalic sub forma de bradut Mickey si Minnie ...
Platou metalic sub forma de bradut Mickey si Minnie Mouse Platoul metalic este ideal pentru masa de Craciun. Dimensiune: 31x30 cm. Se spala manual inainte de prima utilizare. A n..
Set globulete rosii bomboane cu glitter Ofertă!
15,00 lei
10,00 lei
Set globulete rosii bomboane cu glitter Setul...
Set globulete rosii bomboane cu glitter Setul de globulete contine 3 buc. Setul vine ambalat intr-o cutie din plastic transparenta. Dimensiune: 9 cm. Atentionare! Va rugam ..
Set sare si piper din ceramica Mos Craciun Ofertă!
15,00 lei
13,00 lei
Set sare si piper din ceramica Mos Craciun Se...
Set sare si piper din ceramica Mos Craciun Setul sare si piper din ceramica este ideal pentru masa de Craciun. Material: ceramica Atentionare! Va rugam NU lasati ambala..
Suport scobitori din ceramica Mos Craciun Ofertă!
8,00 lei
7,00 lei
Suport scobitori din ceramica Mos Craciun Suport...
Suport scobitori din ceramica Mos Craciun Suportul pentru scobitori din ceramica este ideal pentru masa de Craciun. Material: ceramica. Dimensiune: 6x6x11 cm. Atentionare! ..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)