LEGO Technic

LEGO Technic

LEGO Technic reprezinta o provocare pentru constructorii LEGO experimentati. Copilul tau poate construi o gama de vehicule cu functii ca in realitate.125,00 lei
LEGO TECHNIC - Camion de curseDemareaza in viteza si...
LEGO TECHNIC - Camion de curseDemareaza in viteza si castiga in forta cu acest formidabil Camion de curse. Cu culorile sale indraznete, va atrage toate privirile in ziua cursei. Trage-l inapoi..

50,00 lei
LEGO TECHNIC - Mini CLAAS XERIONExecuta in forta mun...
LEGO TECHNIC - Mini CLAAS XERIONExecuta in forta muncile agricole cu tractorul Mini CLAAS XERION!Tinerii cu o pasiune pentru jucariile agricole vor fi incantati de acest set de tractor de juca..

130,00 lei
LEGO TECHNIC - Monster Jam El Toro LocoUnul dintre&n...
LEGO TECHNIC - Monster Jam El Toro LocoUnul dintre camioanele emblematice Monster Jam, El Toro Loco (42135) ofera mereu un spectacol pasionant. Acum, copiii de 7 ani si mai mari pot recre..
LEGO TECHNIC - Monster Jam Grave Digger Ofertă!
130,00 lei
100,00 lei
LEGO TECHNIC - Monster Jam Grave DiggerEsti gata de ...
LEGO TECHNIC - Monster Jam Grave DiggerEsti gata de experienta suprema zdrobitoare si coplesitoare a camionului gigant ce sfideaza gravitatia? Atunci pune-ti centura de siguranta si pregateste..

130,00 lei
LEGO TECHNIC - Monster Jam Max DPregateste-te pentru...
LEGO TECHNIC - Monster Jam Max DPregateste-te pentru victorie in arena Monster Jam® cu acest set epic Monster Jam Max-D® LEGO® Technic. Pune-l la incercare pe Max-D recreand viteza si cascador..

130,00 lei
LEGO TECHNIC - Monster Jam MegalodonDescopera o repl...
LEGO TECHNIC - Monster Jam MegalodonDescopera o replica autentica a unui preferat al fanilor Monster Jam cu acest set de constructie camion cu arc LEGO Technic Megalodon(42134) pentru copii de..

350,00 lei
LEGO TECHNIC - Motocicleta Ducati PanigaleVuietul mo...
LEGO TECHNIC - Motocicleta Ducati PanigaleVuietul motorului. Fiorul accelerarii. Inclinarea lina din timpul virajului. Daca ti-ai imaginat vreodata ca iti conduci propriul Ducati, iti va place..

180,00 lei
LEGO TECHNIC - Tractor John Deere 9620RUn model de t...
LEGO TECHNIC - Tractor John Deere 9620RUn model de tractor puternic cu o remorca. Pregateste-te sa faci fata oricarei lucrari la ferma cu LEGO Technic John Deere 9620R 4WD Tractor. Acest model..

110,00 lei
LEGO TECHNIC - Urmarirea politieiDepaseste concurent...
LEGO TECHNIC - Urmarirea politieiDepaseste concurenta cu super rapidul vehicul de Urmarire a politiei!Fii mai rapid decat raufacatorii cu super rapidul vehicul de Urmarire a politiei! Acest mo..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)