LEGO Technic

LEGO Technic

LEGO Technic reprezinta o provocare pentru constructorii LEGO experimentati. Copilul tau poate construi o gama de vehicule cu functii ca in realitate.


LEGO TECHNIC - Camion de curse Ofertă!
125,00 lei
65,00 lei
LEGO TECHNIC - Camion de curseDemareaza in viteza si...
LEGO TECHNIC - Camion de curseDemareaza in viteza si castiga in forta cu acest formidabil Camion de curse. Cu culorile sale indraznete, va atrage toate privirile in ziua cursei. Trage-l inapoi..
LEGO TECHNIC - Camion si motocicleta pentru cascadorii Ofertă!
320,00 lei
210,00 lei
LEGO TECHNIC - Camion si motocicleta pentru cascador...
LEGO TECHNIC - Camion si motocicleta pentru cascadoriiEste testul suprem al vitezei, priceperii si preciziei. Trage inapoi motocicleta pentru a o trimite in goana spre rampa. Apoi urmareste-o ..

300,00 lei
LEGO TECHNIC - Chevrolet Corvette ZR1Construieste pr...
LEGO TECHNIC - Chevrolet Corvette ZR1Construieste propriul tau Chevrolet Corvette ZR1!Descopera ingineria si designul inovator cu setul de model de masina Chevrolet Corvette ZR1 LEGO Technic -..

350,00 lei
LEGO TECHNIC - Motocicleta Ducati PanigaleVuietul mo...
LEGO TECHNIC - Motocicleta Ducati PanigaleVuietul motorului. Fiorul accelerarii. Inclinarea lina din timpul virajului. Daca ti-ai imaginat vreodata ca iti conduci propriul Ducati, iti va place..
LEGO TECHNIC - Urmarirea politiei Ofertă!
110,00 lei
62,00 lei
LEGO TECHNIC - Urmarirea politieiDepaseste concurent...
LEGO TECHNIC - Urmarirea politieiDepaseste concurenta cu super rapidul vehicul de Urmarire a politiei!Fii mai rapid decat raufacatorii cu super rapidul vehicul de Urmarire a politiei! Acest mo..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)