Paw Patrol

Patrula Căţeluşilor este un desen animat de acţiune şi aventură pentru preşcolari, cu o patrulă de coastă care are în rol principal şase căţeluşi eroici: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble şi Skye, conduşi de Ryder, un puşti de 10 ani priceput la tehnologie.

Cu un amestec unic de abilităţi de rezolvare a problemelor, vehicule cool şi grămezi de umor canin, Patrula Căţeluşilor lucrează împreună în misiuni de salvare riscante, că să protejeze comunitatea Golfului Aventurii.


Aripioare inot Paw Patrol Ofertă!
15,00 lei
12,00 lei
Aripioare inot Paw Patrol Cu ajutorul acestor ar...
Aripioare inot Paw Patrol Cu ajutorul acestor aripioare de inot vei putea sta deasupra apei, iar parintii nu trebuie sa-si mai faca griji pentru tine! Aripioarele de inot cu Paw Patrol..
Aripioare inot Paw Patrol Girl Ofertă!
15,00 lei
12,00 lei
Aripioare inot Paw Patrol Girl Cu ajutorul acest...
Aripioare inot Paw Patrol Girl Cu ajutorul acestor aripioare de inot vei putea sta deasupra apei, iar parintii nu trebuie sa-si mai faca griji pentru tine! Aripioarele de inot cu Paw P..

43,00 lei
Caciula Paw Patrol  Produs realizat din mat...
Caciula Paw Patrol  Produs realizat din materiale de inalta calitate, care protejeaza copilul de vremea rece de afara. Produsul este personalizat cu personajele preferate si indragite..
Cana ceramica Paw Patrol Ofertă!
20,00 lei
15,00 lei
Cana ceramica Paw Patrol Pe fata canii sunt impr...
Cana ceramica Paw Patrol Pe fata canii sunt imprimate personajele din Paw Patrol. Se spala manual inainte de prima utilizare. Material: ceramica   Atentionare! Va ru..

15,00 lei
Cana plastic Paw Patrol Pe fata canii sunt im...
Cana plastic Paw Patrol Pe fata canii sunt imprimate personajele din Paw Patrol. Cana se poate folosi la cuptorul cu microunde maxim 2 minute. Capacitate: 360 ml. Se spala m..

46,00 lei
Ceas cu alarma Paw Patrol Cu ajutorul acestui...
Ceas cu alarma Paw Patrol Cu ajutorul acestui ceas cu alarma cel mic va fi trezit de personajele Paw Patrol. Ceasul functioneaza cu baterii (neincluse).   Atentionare! ..
Ceas de mana digital Paw Patrol Ofertă!
39,00 lei
30,00 lei
Ceas de mana digital Paw Patrol  Ceasul est...
Ceas de mana digital Paw Patrol  Ceasul este personalizat cu simpaticele personaje din Paw Patrol. Ceasul necesita o baterie AG3 (inclusa). Pret/buc.   Atentionar..
Colac inot Paw Patrol Ofertă!
15,00 lei
13,00 lei
Colac inot Paw Patrol Cu ajutorul acestui colac ...
Colac inot Paw Patrol Cu ajutorul acestui colac de inot vei putea sta deasupra apei, iar parintii nu trebuie sa-si mai faca griji pentru tine! Colacul de inot cu Paw Patrol este usor d..
Colac inot Paw Patrol Girl Ofertă!
15,00 lei
13,00 lei
Colac inot Paw Patrol Girl Cu ajutorul acestui c...
Colac inot Paw Patrol Girl Cu ajutorul acestui colac de inot vei putea sta deasupra apei, iar parintii nu trebuie sa-si mai faca griji pentru tine! Colacul de inot cu Paw Patrol este u..
Cutie bijuterii inimioara cu oglinda Paw Patrol Girl Ofertă!
40,00 lei
30,00 lei
Cutie bijuterii inimioara cu oglinda Paw Patrol Girl...
Cutie bijuterii inimioara cu oglinda Paw Patrol Girl Material: carton intarit Dimensiuni: 12.3 x14x8.5 cm.   Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produ..

130,00 lei
Cutie pentru depozitare jucarii Paw Patrol- Cutia Pa...
Cutie pentru depozitare jucarii Paw Patrol- Cutia Paw Patrol este spatioasa si utila pentru depozitarea jucariilor, hainelor sau accesoriilor pentru copii- Produsul este prevazut cu capac si i..

130,00 lei
Cutie pentru depozitare jucarii Paw Patrol Girl ...
Cutie pentru depozitare jucarii Paw Patrol Girl - Cutia Paw Patrol Girl este spatioasa si utila pentru depozitarea jucariilor, hainelor sau accesoriilor pentru copii- Produsul este pr..
Cutie pranz Paw Patrol Ofertă!
20,00 lei
17,00 lei
Cutie pranz Paw Patrol Cutia de pranz este pe...
Cutie pranz Paw Patrol Cutia de pranz este personalizata cu simpaticele personaje Paw Patrol.La scoala sau la gradinita mancarica va sta cuminte la locul ei pana o mananci. Dimensiu..

20,00 lei
Cutie pranz Paw Patrol Girl Cutia de pranz este ...
Cutie pranz Paw Patrol Girl Cutia de pranz este personalizata cu simpaticele personaje Paw Patrol.La scoala sau la gradinita mancarica va sta cuminte la locul ei pana o mananci. Dimens..

9,00 lei
Farfurie adanca Paw Patrol Farfuria este din pla...
Farfurie adanca Paw Patrol Farfuria este din plastic, iar pe farfurie este imprimat catelusul din Paw Patrol. Diametru: 15 cm. A nu se introduce in cuptorul cu microunde sau in masina..

12,00 lei
Farfurie plata Paw Patrol din plastic  Farf...
Farfurie plata Paw Patrol din plastic  Farfuria este din plastic, iar pe farfurie sunt imprimate personajele Paw Patrol. Diametru: 23 cm. Se spala manual inainte de prima util..

470,00 lei
Fotoliu cu cadru din lemn Paw Patrol Air - ...
Fotoliu cu cadru din lemn Paw Patrol Air - Fotoliul cu cadru din lemn Paw Patrol Air ofera copilului confort deosebit, fiind foarte atractiv si primitor- Produsul este personalizat cu..

470,00 lei
Fotoliu cu cadru din lemn Paw Patrol Girl -...
Fotoliu cu cadru din lemn Paw Patrol Girl - Fotoliul cu cadru din lemn, spatar si brate laterale Paw Patrol ofera copilului confort deosebit, fiind foarte atractiv si primitor- Produs..

210,00 lei
Fotoliu din burete Paw Patrol- Fotoliul cu spatar si...
Fotoliu din burete Paw Patrol- Fotoliul cu spatar si brate laterale Paw Patrol reprezinta un adevarat rasfat pentru copii, datorita gradului de confort ridicat pe care il ofera si a designului..

240,00 lei
Fotoliu din burete Paw Patrol Girl - Fotoliul din b...
Fotoliu din burete Paw Patrol Girl - Fotoliul din burete Paw Patrol Girl reprezinta un adevarat rasfat pentru copii, datorita gradului de confort ridicat pe care il ofera si a designului juca..

215,00 lei
Fotoliu pliabil pentru copii Paw Patrol Girl - F...
Fotoliu pliabil pentru copii Paw Patrol Girl - Fotoliul pliabil Paw Patrol Girl ofera copilului confort deosebit, fiind foarte atractiv si primitor- Produsul este personalizat cu indragiti..

90,00 lei
Ghiozdan tip rucsac cu troler mic Paw Patrol Ghi...
Ghiozdan tip rucsac cu troler mic Paw Patrol Ghiozdanul tip rucsac cu troler Paw Patrol are un compartiment incapator si un buzunar frontal, ambele se inchid cu fermoar. Ghiozdanu..

60,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol Ghio...
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol Ghiozdan tip rucsac gradinita Patrol cu un compartiment principal care se inchide cu fermoar. Ghiozdanul are bretele de umar ajustabile in ..

64,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol Ghio...
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol Ghiozdan tip rucsac gradinita Patrol cu un compartiment principal care se inchide cu fermoar. Ghiozdanul are bretele de umar ajustabile in ..

50,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol Ghiozd...
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol Ghiozdanul tip rucsac Paw Patrol are un compartiment incapator care se inchid cu fermoar.Ghiozdanul are intaritura pe spate. Ghiozdanul are b..

60,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol Ghio...
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol Ghiozdan tip rucsac gradinita Patrol cu un compartiment principal care se inchide cu fermoar. Ghiozdanul are bretele de umar ajustabile in ..
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol Girl Ofertă!
55,00 lei
29,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol GirlGhiozda...
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol GirlGhiozdanul tip rucsac Paw Patrol Girl are un compartiment incapator care se inchide cu fermoar.Ghiozdanul are bretele de umar ajustabile in in..
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol Girl Ofertă!
54,00 lei
27,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol GirlGhiozda...
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol GirlGhiozdanul tip rucsac Paw Patrol Girl are un compartiment incapator si un buzunar frontal, ambele se inchid cu fermoar.Ghiozdanul are intaritu..

120,00 lei
Inaltator auto Paw Patrol - Inaltatorul auto Paw Pa...
Inaltator auto Paw Patrol - Inaltatorul auto Paw Patrol asigura confortul si siguranta necesare copilului in timpul calatoriei- Produsul este personalizat cu indragitii catelusi Paw Patrol- I..
Loc de joaca Paw Patrol cu bile Ofertă!
220,00 lei
120,00 lei
Loc de joaca Paw Patrol cu bileJoaca este un prilej ...
Loc de joaca Paw Patrol cu bileJoaca este un prilej de bucurie pentru copii, fie ca se joaca singuri sau cu prietenii lor, in casa sau in aer liber.Joaca-te precum Paw Patrol cu pritenii sai. ..

140,00 lei
Masuta si scaunel Paw Patrol Setul de mobilie...
Masuta si scaunel Paw Patrol Setul de mobilier contine o masuta si un scaunel, toate fiind personalizate cu personajele Paw Patrol. Setul Paw Patrol reprezinta locul perfect pentru ..

340,00 lei
Mobilier 2 in 1 pentru depozitare jucarii Paw Patrol...
Mobilier 2 in 1 pentru depozitare jucarii Paw Patrol- Setul de mobilier 2 in 1 este util pentru depozitarea jucariilor, pentru joaca sau diverse activitati- Setul are doua variante de utilizar..

340,00 lei
Mobilier 2 in 1 pentru depozitare jucarii Paw Pat...
Mobilier 2 in 1 pentru depozitare jucarii Paw Patrol Girl - Setul de mobilier 2 in 1 este util pentru depozitarea jucariilor, pentru joaca sau diverse activitati- Setul are doua varia..

290,00 lei
Organizator jucarii cu cadru din lemn Patrula Catelu...
Organizator jucarii cu cadru din lemn Patrula Catelusilor - Organizatorul este util pentru pastrarea in ordine a jucariilor din camera copilului- Incurajeaza copilul sa aiba grija de jucarii ..

290,00 lei
Organizator jucarii cu cadru din lemn Paw Patrol ...
Organizator jucarii cu cadru din lemn Paw Patrol - Organizatorul este util pentru pastrarea in ordine a jucariilor din camera copilului - Incurajeaza copilul sa aiba grija de jucarii ..

290,00 lei
Organizator jucarii cu cadru din lemn Paw Patrol Gir...
Organizator jucarii cu cadru din lemn Paw Patrol Girl - Organizatorul este util pentru pastrarea in ordine a jucariilor din camera copilului- Incurajeaza copilul sa aiba grija de jucarii si s..

23,00 lei
Pahar Paw Patrol cu capac si pai din plastic Pah...
Pahar Paw Patrol cu capac si pai din plastic Paharul este din plastic, iar pe fata paharului sunt imprimate personajele Paw Patrol. Se spala manual inainte de prima utilizare. A nu s..

19,00 lei
Pahar Paw Patrol cu pai din plastic  Pah...
Pahar Paw Patrol cu pai din plastic  Paharul este din plastic, iar pe fata paharului sunt imprimate personajele Paw Patrol. Se spala manual inainte de prima utilizare. A nu s..
Pahar Paw Patrol din plastic Ofertă!
14,00 lei
7,00 lei
Pahar Paw Patrol din plastic Paharul este din pl...
Pahar Paw Patrol din plastic Paharul este din plastic, iar pe fata paharului sunt imprimate simpaticele personaje Paw Patrol. Capacitate: 430 ml. Se spala manual inainte de prima u..

508,00 lei
Pat cu cadru metalic Paw Patrol- Patul cu cadru meta...
Pat cu cadru metalic Paw Patrol- Patul cu cadru metalic Paw Patrol este ideal pentru a facilita trecerea de la un patut pentru copii la un pat clasic- Patul este personalizat cu Paw Patrol, bi..

508,00 lei
Pat cu cadru metalic Paw Patrol Girl 3D - Patul ...
Pat cu cadru metalic Paw Patrol Girl 3D - Patul Paw Patrol Girl 3D este ideal pentru a facilita trecerea de la un patut pentru copii la un pat clasic- Patul este personalizat cu simpaticii..

39,00 lei
Paturica polar Paw Patrol Dimensiune: 120 x 1...
Paturica polar Paw Patrol Dimensiune: 120 x 140 cm. Material: poliester.   Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati o..

39,00 lei
Paturica polar Paw Patrol Dimensiune: 100 x 1...
Paturica polar Paw Patrol Dimensiune: 100 x 150 cm. Material: poliester.   Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati o..

140,00 lei
Penar triplu echipat Paw Patrol Penarul Paw Patr...
Penar triplu echipat Paw Patrol Penarul Paw Patrol are trei fermoare. Pe fata penarului sunt imprimate indragitele pesonaje din desenele Paw Patrol.Penarul contine: 18 creioane colorate, 1..

320,00 lei
Raft carti si jucarii cu cadru din lemn Paw Patrol&n...
Raft carti si jucarii cu cadru din lemn Paw Patrol    - Raftul este util pentru pastrarea in ordine a cartilor si a jucariilor din camera copilului- Incurajeaza copilul sa ..
Recipient apa Paw Patrol 400 ml Ofertă!
18,00 lei
13,00 lei
Recipient apa Paw Patrol 400 ml   Re...
Recipient apa Paw Patrol 400 ml   Recipient din plastic pentru baut apa cu Paw Patrol. Se spalata inainte de prima utilizare. Se spala manual. A nu se introduce in cupt..
Recipient apa Paw Patrol 500 ml Ofertă!
20,00 lei
17,00 lei
Recipient apa Paw Patrol 500 ml   Re...
Recipient apa Paw Patrol 500 ml   Recipient din aluminiu pentru baut apa cu Paw Patrol. Se spalata inainte de prima utilizare. Se spala manual. A nu se introduce in cup..
Recipient apa Paw Patrol cu pai 500 ml Ofertă!
22,00 lei
20,00 lei
Recipient apa Paw Patrol cu pai 500 ml Recipient...
Recipient apa Paw Patrol cu pai 500 ml Recipient din plastic pentru baut apa cu simpaticele personaje din Paw Patrol. Capacitate: 500 ml. Se spala inainte de prima utilizare. ..
Recipient baloane de sapun Paw Patrol Ofertă!
5,00 lei
3,00 lei
Recipient baloane de sapun Paw Patrol Baloane de...
Recipient baloane de sapun Paw Patrol Baloane de sapun la tub din plastic colorat (60 ml), cu design Paw Patrol.  Multimea de baloane colorate este uimitoare, ofera distractie min..

110,00 lei
Sac pentru depozitare jucarii Paw Patrol- Sacul pent...
Sac pentru depozitare jucarii Paw Patrol- Sacul pentru jucarii Paw Patrol este spatios si util pentru depozitarea jucariilor sau accesoriilor pentru copii- Produsul este prevazut cu inele late..

110,00 lei
Sac pentru depozitare jucarii Paw Patrol Girl- Sacul...
Sac pentru depozitare jucarii Paw Patrol Girl- Sacul pentru jucarii Paw Patrol Girl este spatios si util pentru depozitarea jucariilor sau accesoriilor pentru copii- Incurajeaza copilul sa aib..

225,00 lei
Scaun pentru copii Paw Patrol Director's Chair - Sc...
Scaun pentru copii Paw Patrol Director's Chair - Scaunul Paw Patrol ofera un confort deosebit, fiind foarte atractiv si primitor- Copilul se va simti un adevarat regizor al jocurilor in acest..
Set 2 tacamuri Paw Patrol Ofertă!
16,00 lei
8,00 lei
Set 2 tacamuri Paw Patrol Setul de 2 tacamuri Pa...
Set 2 tacamuri Paw Patrol Setul de 2 tacamuri Paw Patrol contine: o furculita si o lingura. Material: polipropilena. Dimensiune: 16 x 3 x 2 cm.   Atentionare! Va r..
Set cadou 2 in 1 Paw Patrol Ofertă!
45,00 lei
30,00 lei
Set cadou 2 in 1 Paw Patrol Setul contine o pere...
Set cadou 2 in 1 Paw Patrol Setul contine o pereche de ochelari si un portofel cu Paw Patrol.   Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilo..

52,00 lei
Set cutie pranz si recipient apa Paw Patrol Girl ...
Set cutie pranz si recipient apa Paw Patrol Girl Cutia de pranz si recipientul sunt personalizate cu personajele Paw Patrol. Setul este ideal pentru a fi oferit cadou. Dimensiune c..

300,00 lei
Set de joaca - Turnul de comanda Paw Patrol Atentie...
Set de joaca - Turnul de comanda Paw Patrol Atentie la pericole! Priveste-l pe Chase cum ia un lift pana in partea superioara a setului de joaca si foloseste periscopul functional pentru a ce..

99,00 lei
Set ghiozdan gradinita si ceas digital Paw PatrolGhi...
Set ghiozdan gradinita si ceas digital Paw PatrolGhiozdan tip rucsac gradinita Paw PatrolGhiozdan tip rucsac gradinita Patrol cu un compartiment principal care se inchide cu fermoar. Ghio..

345,00 lei
Set masuta pentru creatie si 1 scaunel Paw Patrol- S...
Set masuta pentru creatie si 1 scaunel Paw Patrol- Setul de masuta cu scaunel Paw Patrol reprezinta locul perfect pentru copiii creativi care pot scrie, desena sau se pot juca alaturi de perso..

370,00 lei
Set masuta si 2 scaunele Blue Paw Patrol- Setul de m...
Set masuta si 2 scaunele Blue Paw Patrol- Setul de masuta si scaunele Blue Paw Patrol reprezinta locul perfect pentru copiii creativi care pot scrie, desena sau se pot juca alaturi de personaj..

329,00 lei
Set masuta si 2 scaunele Patrula Catelusilor - ...
Set masuta si 2 scaunele Patrula Catelusilor - Setul de masuta si scaunele Patrula Catelusilor reprezinta locul perfect pentru copiii creativi care pot scrie, desena sau se pot juca alatu..

375,00 lei
Set masuta si 2 scaunele Paw Patrol- Setul de masuta...
Set masuta si 2 scaunele Paw Patrol- Setul de masuta si scaunele Paw Patrol reprezinta locul perfect pentru copiii creativi care pot scrie, desena sau se pot juca alaturi de personajele lor in..

375,00 lei
Set masuta si 2 scaunele Paw Patrol Girl- Setul de m...
Set masuta si 2 scaunele Paw Patrol Girl- Setul de masuta si scaunele Paw Patrol Girl reprezinta locul perfect pentru copiii creativi care pot scrie, desena sau se pot juca alaturi de personaj..

329,00 lei
Set masuta si 2 scaunele Paw Patrol Girl- Setul de m...
Set masuta si 2 scaunele Paw Patrol Girl- Setul de masuta si scaunele Paw Patrol Girl reprezinta locul perfect pentru copiii creativi care pot scrie, desena sau se pot juca alaturi de personaj..

370,00 lei
Set masuta si 2 scaunele Pink Paw Patrol- Setul de m...
Set masuta si 2 scaunele Pink Paw Patrol- Setul de masuta si scaunele Pink Paw Patrol reprezinta locul perfect pentru copiii creativi care pot scrie, desena sau se pot juca alaturi de personaj..

370,00 lei
Set masuta si 2 scaunele Pj Masks- Setul de masuta s...
Set masuta si 2 scaunele Pj Masks- Setul de masuta si scaunele Pj Masks reprezinta locul perfect pentru copiii creativi care pot scrie, desena sau se pot juca alaturi de personajele lor indrag..

67,00 lei
Set mic dejun Paw Patrol - ceramica Setul pen...
Set mic dejun Paw Patrol - ceramica Setul pentru micul dejun din ceramica Paw Patrol contine: o farfurie, un castronel si o cana. Setul este ambalat intr-o frumoasa cutie de cadou c..

60,00 lei
Set mic dejun Paw Patrol - sticla Setul pentru m...
Set mic dejun Paw Patrol - sticla Setul pentru micul dejun din sticla Paw Patrol contine: o farfurie, un castronel si o cana. Setul este ambalat intr-o frumoasa cutie de cadou cu motiv..

60,00 lei
Set mic dejun Paw Patrol - sticla Setul pentru m...
Set mic dejun Paw Patrol - sticla Setul pentru micul dejun din sticla Paw Patrol contine: o farfurie, un castronel si o cana. Setul este ambalat intr-o frumoasa cutie de cadou cu motiv..

67,00 lei
Set mic dejun Paw Patrol Girl - ceramica Setul p...
Set mic dejun Paw Patrol Girl - ceramica Setul pentru micul dejun Paw Patrol Girl contine: o farfurie, un castronel si o cana. Setul este ambalat intr-o frumoasa cutie de cadou cu moti..

860,00 lei
Set pat cu cadru metalic Paw Patrol Girl 3D si salte...
Set pat cu cadru metalic Paw Patrol Girl 3D si saltea pentru patut Dreamily - 140 x 70 x 10 cm- Acest set contine un pat cu cadru metalic Paw Patrol Girl 3D si o saltea pentru patut Dreamily c..

860,00 lei
Set pat cu cadru metalic Paw Patrol si saltea pentru...
Set pat cu cadru metalic Paw Patrol si saltea pentru patut Dreamily - 140 x 70 x 10 cm- Acest set contine un pat cu cadru metalic Paw Patrol si o saltea pentru patut Dreamily cu dimensiunea de..

360,00 lei
Tabla magnetica multifunctionala Patrula Catelusilor...
Tabla magnetica multifunctionala Patrula Catelusilor - Invata sa scrii si sa desenezi cu aceasta tablita minunata Patrula Catelusilor- Personalizat cu amuzantii catelusi din desenele animate ..

360,00 lei
Tabla magnetica multifunctionala Paw Patrol Girl - ...
Tabla magnetica multifunctionala Paw Patrol Girl - Invata sa scrii si sa desenezi cu aceasta tablita minunata Paw Patrol Girl- Personalizat cu amuzantii catelusi din desenele animate Patrula ..

160,00 lei
Trotineta pentru copii Paw Patrol Trotineta Paw ...
Trotineta pentru copii Paw Patrol Trotineta Paw Patrol se adreseaza baieteilor energici, doritori de miscare si care sunt totodata mari fani ai personajelor din Paw Patrol. Trotineta a..

180,00 lei
Trotineta pentru copii Paw Patrol Trotineta Paw Pat...
Trotineta pentru copii Paw Patrol Trotineta Paw Patrol se adreseaza baieteilor energici, doritori de miscare si care sunt totodata mari fani ai personajelor din Paw Patrol. Trotineta are ..
Afişare 1 - 75 din 80 (2 pagini)