Paw Patrol

Patrula Căţeluşilor este un desen animat de acţiune şi aventură pentru preşcolari, cu o patrulă de coastă care are în rol principal şase căţeluşi eroici: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble şi Skye, conduşi de Ryder, un puşti de 10 ani priceput la tehnologie.

Cu un amestec unic de abilităţi de rezolvare a problemelor, vehicule cool şi grămezi de umor canin, Patrula Căţeluşilor lucrează împreună în misiuni de salvare riscante, că să protejeze comunitatea Golfului Aventurii.43,00 lei
Caciula Paw Patrol  Produs realizat din mat...
Caciula Paw Patrol  Produs realizat din materiale de inalta calitate, care protejeaza copilul de vremea rece de afara. Produsul este personalizat cu personajele preferate si indragite..

15,00 lei
Cana plastic Paw Patrol Pe fata canii sunt im...
Cana plastic Paw Patrol Pe fata canii sunt imprimate personajele din Paw Patrol. Cana se poate folosi la cuptorul cu microunde maxim 2 minute. Capacitate: 360 ml. Se spala m..

46,00 lei
Ceas cu alarma Paw Patrol Cu ajutorul acestui...
Ceas cu alarma Paw Patrol Cu ajutorul acestui ceas cu alarma cel mic va fi trezit de personajele Paw Patrol. Ceasul functioneaza cu baterii (neincluse).   Atentionare! ..
Ceas de mana digital Paw Patrol Ofertă!
39,00 lei
27,00 lei
Ceas de mana digital Paw Patrol  Ceasul est...
Ceas de mana digital Paw Patrol  Ceasul este personalizat cu simpaticele personaje din Paw Patrol. Ceasul necesita o baterie AG3 (inclusa). Pret/buc.   Atentionar..

119,00 lei
Cutie pentru depozitare jucarii Paw Patrol- Cutia Pa...
Cutie pentru depozitare jucarii Paw Patrol- Cutia Paw Patrol este spatioasa si utila pentru depozitarea jucariilor, hainelor sau accesoriilor pentru copii- Produsul este prevazut cu capac si i..

119,00 lei
Cutie pentru depozitare jucarii Paw Patrol Girl ...
Cutie pentru depozitare jucarii Paw Patrol Girl - Cutia Paw Patrol Girl este spatioasa si utila pentru depozitarea jucariilor, hainelor sau accesoriilor pentru copii- Produsul este pr..
Cutie pranz Paw Patrol Ofertă!
20,00 lei
17,00 lei
Cutie pranz Paw Patrol Cutia de pranz este pe...
Cutie pranz Paw Patrol Cutia de pranz este personalizata cu simpaticele personaje Paw Patrol.La scoala sau la gradinita mancarica va sta cuminte la locul ei pana o mananci. Dimensiu..

20,00 lei
Cutie pranz Paw Patrol Girl Cutia de pranz este ...
Cutie pranz Paw Patrol Girl Cutia de pranz este personalizata cu simpaticele personaje Paw Patrol.La scoala sau la gradinita mancarica va sta cuminte la locul ei pana o mananci. Dimens..
Farfurie adanca Paw Patrol Ofertă!
9,00 lei
7,00 lei
Farfurie adanca Paw Patrol Farfuria este din pla...
Farfurie adanca Paw Patrol Farfuria este din plastic, iar pe farfurie este imprimat catelusul din Paw Patrol. Diametru: 15 cm. A nu se introduce in cuptorul cu microunde sau in masina..
Farfurie plata Paw Patrol din plastic Ofertă!
12,00 lei
8,00 lei
Farfurie plata Paw Patrol din plastic  Farf...
Farfurie plata Paw Patrol din plastic  Farfuria este din plastic, iar pe farfurie sunt imprimate personajele Paw Patrol. Diametru: 23 cm. Se spala manual inainte de prima util..

420,00 lei
Fotoliu cu cadru din lemn Paw Patrol Girl -...
Fotoliu cu cadru din lemn Paw Patrol Girl - Fotoliul cu cadru din lemn, spatar si brate laterale Paw Patrol ofera copilului confort deosebit, fiind foarte atractiv si primitor- Produs..

210,00 lei
Fotoliu din burete Paw Patrol- Fotoliul cu spatar si...
Fotoliu din burete Paw Patrol- Fotoliul cu spatar si brate laterale Paw Patrol reprezinta un adevarat rasfat pentru copii, datorita gradului de confort ridicat pe care il ofera si a designului..

195,00 lei
Fotoliu pliabil pentru copii Paw Patrol Girl - F...
Fotoliu pliabil pentru copii Paw Patrol Girl - Fotoliul pliabil Paw Patrol Girl ofera copilului confort deosebit, fiind foarte atractiv si primitor- Produsul este personalizat cu indragiti..
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol Ofertă!
60,00 lei
40,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol Ghio...
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol Ghiozdan tip rucsac gradinita Patrol cu un compartiment principal care se inchide cu fermoar. Ghiozdanul are bretele de umar ajustabile in ..

64,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol Ghio...
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol Ghiozdan tip rucsac gradinita Patrol cu un compartiment principal care se inchide cu fermoar. Ghiozdanul are bretele de umar ajustabile in ..

80,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol Disney 3DGh...
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol Disney 3DGhiozdanul tip rucsac Paw Patrol are un compartiment incapator care se inchid cu fermoar.Ghiozdanul are intaritura pe spate. Ghiozdanul a..

140,00 lei
Masuta si scaunel Paw Patrol Setul de mobilie...
Masuta si scaunel Paw Patrol Setul de mobilier contine o masuta si un scaunel, toate fiind personalizate cu personajele Paw Patrol. Setul Paw Patrol reprezinta locul perfect pentru ..

310,00 lei
Mobilier 2 in 1 pentru depozitare jucarii Paw Patrol...
Mobilier 2 in 1 pentru depozitare jucarii Paw Patrol- Setul de mobilier 2 in 1 este util pentru depozitarea jucariilor, pentru joaca sau diverse activitati- Setul are doua variante de utilizar..

310,00 lei
Mobilier 2 in 1 pentru depozitare jucarii Paw Pat...
Mobilier 2 in 1 pentru depozitare jucarii Paw Patrol Girl - Setul de mobilier 2 in 1 este util pentru depozitarea jucariilor, pentru joaca sau diverse activitati- Setul are doua varia..

265,00 lei
Organizator jucarii cu cadru din lemn Paw Patrol ...
Organizator jucarii cu cadru din lemn Paw Patrol - Organizatorul este util pentru pastrarea in ordine a jucariilor din camera copilului - Incurajeaza copilul sa aiba grija de jucarii ..

265,00 lei
Organizator jucarii cu cadru din lemn Paw Patrol Gir...
Organizator jucarii cu cadru din lemn Paw Patrol Girl - Organizatorul este util pentru pastrarea in ordine a jucariilor din camera copilului- Incurajeaza copilul sa aiba grija de jucarii si s..

23,00 lei
Pahar Paw Patrol cu capac si pai din plastic Pah...
Pahar Paw Patrol cu capac si pai din plastic Paharul este din plastic, iar pe fata paharului sunt imprimate personajele Paw Patrol. Se spala manual inainte de prima utilizare. A nu s..

19,00 lei
Pahar Paw Patrol cu pai din plastic  Pah...
Pahar Paw Patrol cu pai din plastic  Paharul este din plastic, iar pe fata paharului sunt imprimate personajele Paw Patrol. Se spala manual inainte de prima utilizare. A nu s..
Pahar Paw Patrol din plastic Nou! Ofertă!
14,00 lei
7,00 lei
Pahar Paw Patrol din plastic Paharul este din pl...
Pahar Paw Patrol din plastic Paharul este din plastic, iar pe fata paharului sunt imprimate simpaticele personaje Paw Patrol. Capacitate: 430 ml. Se spala manual inainte de prima u..

470,00 lei
Pat cu cadru metalic Paw Patrol- Patul cu cadru meta...
Pat cu cadru metalic Paw Patrol- Patul cu cadru metalic Paw Patrol este ideal pentru a facilita trecerea de la un patut pentru copii la un pat clasic- Patul este personalizat cu Paw Patrol, bi..

470,00 lei
Pat cu cadru metalic Paw Patrol Girl 3D - Patul ...
Pat cu cadru metalic Paw Patrol Girl 3D - Patul Paw Patrol Girl 3D este ideal pentru a facilita trecerea de la un patut pentru copii la un pat clasic- Patul este personalizat cu simpaticii..

39,00 lei
Paturica polar Paw Patrol Dimensiune: 120 x 1...
Paturica polar Paw Patrol Dimensiune: 120 x 140 cm. Material: poliester.   Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati o..
Paturica polar Paw Patrol Ofertă!
39,00 lei
29,00 lei
Paturica polar Paw Patrol Dimensiune: 100 x 1...
Paturica polar Paw Patrol Dimensiune: 100 x 150 cm. Material: poliester.   Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati o..

290,00 lei
Raft carti si jucarii cu cadru din lemn Paw Patrol&n...
Raft carti si jucarii cu cadru din lemn Paw Patrol    - Raftul este util pentru pastrarea in ordine a cartilor si a jucariilor din camera copilului- Incurajeaza copilul sa ..
Recipient apa Paw Patrol 400 ml Ofertă!
18,00 lei
13,00 lei
Recipient apa Paw Patrol 400 ml   Re...
Recipient apa Paw Patrol 400 ml   Recipient din plastic pentru baut apa cu Paw Patrol. Se spalata inainte de prima utilizare. Se spala manual. A nu se introduce in cupt..

20,00 lei
Recipient apa Paw Patrol 500 ml   Re...
Recipient apa Paw Patrol 500 ml   Recipient din aluminiu pentru baut apa cu Paw Patrol. Se spalata inainte de prima utilizare. Se spala manual. A nu se introduce in cup..
Recipient apa Paw Patrol cu pai 500 ml Ofertă!
22,00 lei
20,00 lei
Recipient apa Paw Patrol cu pai 500 ml Recipient...
Recipient apa Paw Patrol cu pai 500 ml Recipient din plastic pentru baut apa cu simpaticele personaje din Paw Patrol. Capacitate: 500 ml. Se spala inainte de prima utilizare. ..

100,00 lei
Sac pentru depozitare jucarii Paw Patrol- Sacul pent...
Sac pentru depozitare jucarii Paw Patrol- Sacul pentru jucarii Paw Patrol este spatios si util pentru depozitarea jucariilor sau accesoriilor pentru copii- Produsul este prevazut cu inele late..

200,00 lei
Scaun pentru copii Paw Patrol Director's Chair - Sc...
Scaun pentru copii Paw Patrol Director's Chair - Scaunul Paw Patrol ofera un confort deosebit, fiind foarte atractiv si primitor- Copilul se va simti un adevarat regizor al jocurilor in acest..
Set ghiozdan gradinita si ceas digital Paw Patrol Ofertă!
99,00 lei
53,00 lei
Set ghiozdan gradinita si ceas digital Paw PatrolGhi...
Set ghiozdan gradinita si ceas digital Paw PatrolGhiozdan tip rucsac gradinita Paw PatrolGhiozdan tip rucsac gradinita Patrol cu un compartiment principal care se inchide cu fermoar. Ghio..

310,00 lei
Set masuta pentru creatie si 1 scaunel Paw Patrol- S...
Set masuta pentru creatie si 1 scaunel Paw Patrol- Setul de masuta cu scaunel Paw Patrol reprezinta locul perfect pentru copiii creativi care pot scrie, desena sau se pot juca alaturi de perso..

329,00 lei
Set masuta si 2 scaunele Patrula Catelusilor - ...
Set masuta si 2 scaunele Patrula Catelusilor - Setul de masuta si scaunele Patrula Catelusilor reprezinta locul perfect pentru copiii creativi care pot scrie, desena sau se pot juca alatu..

339,00 lei
Set masuta si 2 scaunele Paw Patrol- Setul de masuta...
Set masuta si 2 scaunele Paw Patrol- Setul de masuta si scaunele Paw Patrol reprezinta locul perfect pentru copiii creativi care pot scrie, desena sau se pot juca alaturi de personajele lor in..

339,00 lei
Set masuta si 2 scaunele Paw Patrol Girl- Setul de m...
Set masuta si 2 scaunele Paw Patrol Girl- Setul de masuta si scaunele Paw Patrol Girl reprezinta locul perfect pentru copiii creativi care pot scrie, desena sau se pot juca alaturi de personaj..

60,00 lei
Set mic dejun Paw Patrol - ceramica Setul pen...
Set mic dejun Paw Patrol - ceramica Setul pentru micul dejun din ceramica Paw Patrol contine: o farfurie, un castronel si o cana. Setul este ambalat intr-o frumoasa cutie de cadou c..
Set mic dejun Paw Patrol - sticla Ofertă!
60,00 lei
45,00 lei
Set mic dejun Paw Patrol - sticla Setul pentru m...
Set mic dejun Paw Patrol - sticla Setul pentru micul dejun din sticla Paw Patrol contine: o farfurie, un castronel si o cana. Setul este ambalat intr-o frumoasa cutie de cadou cu motiv..
Set mic dejun Paw Patrol - sticla Ofertă!
60,00 lei
45,00 lei
Set mic dejun Paw Patrol - sticla Setul pentru m...
Set mic dejun Paw Patrol - sticla Setul pentru micul dejun din sticla Paw Patrol contine: o farfurie, un castronel si o cana. Setul este ambalat intr-o frumoasa cutie de cadou cu motiv..

765,00 lei
Set pat cu cadru metalic Paw Patrol Girl 3D si salte...
Set pat cu cadru metalic Paw Patrol Girl 3D si saltea pentru patut Dreamily - 140 x 70 x 10 cm- Acest set contine un pat cu cadru metalic Paw Patrol Girl 3D si o saltea pentru patut Dreamily c..

765,00 lei
Set pat cu cadru metalic Paw Patrol si saltea pentru...
Set pat cu cadru metalic Paw Patrol si saltea pentru patut Dreamily - 140 x 70 x 10 cm- Acest set contine un pat cu cadru metalic Paw Patrol si o saltea pentru patut Dreamily cu dimensiunea de..

329,00 lei
Tabla magnetica multifunctionala Patrula Catelusilor...
Tabla magnetica multifunctionala Patrula Catelusilor - Invata sa scrii si sa desenezi cu aceasta tablita minunata Patrula Catelusilor- Personalizat cu amuzantii catelusi din desenele animate ..

190,00 lei
Trotineta pentru copii Paw Patrol Trotineta Paw Pat...
Trotineta pentru copii Paw Patrol Trotineta Paw Patrol se adreseaza baieteilor energici, doritori de miscare si care sunt totodata mari fani ai personajelor din Paw Patrol. Trotineta are ..

160,00 lei
Trotineta pentru copii Paw Patrol Trotineta Paw ...
Trotineta pentru copii Paw Patrol Trotineta Paw Patrol se adreseaza baieteilor energici, doritori de miscare si care sunt totodata mari fani ai personajelor din Paw Patrol. Trotineta a..
Umbrela automata Paw Patrol Ofertă!
45,00 lei
26,00 lei
Umbrela automata Paw Patrol Umbrela este imprima...
Umbrela automata Paw Patrol Umbrela este imprimata cu personajele din desenul Paw Patrol. Protejeaza-ti micutul de ploaie cu ajutorul umbrelelor cu licenta Disney. Copii vor adora sa ..
Umbrela manuala Paw Patrol Ofertă!
35,00 lei
27,00 lei
Umbrela manuala Paw Patrol  Pe umbrela sunt...
Umbrela manuala Paw Patrol  Pe umbrela sunt imprimate personajele Paw Patrol. Diametru: 54x65 cm Material: poliester. Protejeaza-ti micutul de ploaie cu ajutorul umbrelelo..

40,00 lei
Umbrela manuala Paw Patrol Pets Pe umbrela su...
Umbrela manuala Paw Patrol Pets Pe umbrela sunt imprimate personajele Paw Patrol. Diametru: 42 cm Material: poliester. Protejeaza-ti micutul de ploaie cu ajutorul umbrelelor..

38,00 lei
Umbrela Paw Patrol  Pe umbrela sunt impr...
Umbrela Paw Patrol  Pe umbrela sunt imprimate personajele Paw Patrol. Umbrela este transparenta, iar spitele din fibra sunt rezistente la vant. Diametru: 40 cm Protejea..

45,00 lei
Umbrela Paw Patrol (mare) Pe umbrela sunt imp...
Umbrela Paw Patrol (mare) Pe umbrela sunt imprimate personajele Paw Patrol. Umbrela este transparenta, iar spitele din fibra sunt rezistente la vant. Diametru: 60 cm Proteje..
Afişare 1 - 52 din 52 (1 pagini)