Paw Patrol

Paw Patrol

Patrula Catelusilor (engleza Paw Patrol) este un desen animat de actiune si aventura pentru prescolari, cu o patrula de coasta care are in rol principal sase catelusi eroici: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble si Skye, condusi de Ryder, un pusti de 10 ani priceput la tehnologie.

Cu un amestec unic de abilitati de rezolvare a problemelor, vehicule cool si gramezi de umor canin, Patrula Catelusilor lucreaza impreuna in misiuni de salvare riscante, ca sa protejeze comunitatea Golfului Aventurii.

Universul Paw Patrol cuprinde jucarii, accesorii, rechizite.


Aripioare inot Paw Patrol Girl Ofertă!
20,00 lei
13,00 lei
Aripioare inot Paw Patrol Girl Cu ajutorul acest...
Aripioare inot Paw Patrol Girl Cu ajutorul acestor aripioare de inot vei putea sta deasupra apei, iar parintii nu trebuie sa-si mai faca griji pentru tine! Aripioarele de inot cu Paw P..

43,00 lei
Caciula Paw Patrol  Produs realizat din mat...
Caciula Paw Patrol  Produs realizat din materiale de inalta calitate, care protejeaza copilul de vremea rece de afara. Produsul este personalizat cu personajele preferate si indragite..
Cana ceramica Paw Patrol Ofertă!
20,00 lei
15,00 lei
Cana ceramica Paw Patrol Pe fata canii sunt impr...
Cana ceramica Paw Patrol Pe fata canii sunt imprimate personajele din Paw Patrol. Se spala manual inainte de prima utilizare. Material: ceramica Disponibilitate: 2 modele. Pret / bu..

20,00 lei
Cana ceramica Paw Patrol Pe fata canii sunt impr...
Cana ceramica Paw Patrol Pe fata canii sunt imprimate personajele din Paw Patrol. Se spala manual inainte de prima utilizare. Material: ceramica   Atentionare! Va ru..

15,00 lei
Cana plastic Paw Patrol Pe fata canii sunt im...
Cana plastic Paw Patrol Pe fata canii sunt imprimate personajele din Paw Patrol. Cana se poate folosi la cuptorul cu microunde maxim 2 minute. Capacitate: 360 ml. Se spala m..

40,00 lei
Cutie bijuterii inimioara cu oglinda Paw Patrol Girl...
Cutie bijuterii inimioara cu oglinda Paw Patrol Girl Material: carton intarit Dimensiuni: 12.3 x14x8.5 cm.   Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produ..

130,00 lei
Cutie pentru depozitare jucarii Paw Patrol- Cutia Pa...
Cutie pentru depozitare jucarii Paw Patrol- Cutia Paw Patrol este spatioasa si utila pentru depozitarea jucariilor, hainelor sau accesoriilor pentru copii- Produsul este prevazut cu capac si i..

130,00 lei
Cutie pentru depozitare jucarii Paw Patrol Girl ...
Cutie pentru depozitare jucarii Paw Patrol Girl - Cutia Paw Patrol Girl este spatioasa si utila pentru depozitarea jucariilor, hainelor sau accesoriilor pentru copii- Produsul este pr..
Cutie pranz Paw Patrol Ofertă!
20,00 lei
17,00 lei
Cutie pranz Paw Patrol Cutia de pranz este pe...
Cutie pranz Paw Patrol Cutia de pranz este personalizata cu simpaticele personaje Paw Patrol.La scoala sau la gradinita mancarica va sta cuminte la locul ei pana o mananci. Dimensiu..

20,00 lei
Cutie pranz Paw Patrol Girl Cutia de pranz este ...
Cutie pranz Paw Patrol Girl Cutia de pranz este personalizata cu simpaticele personaje Paw Patrol.La scoala sau la gradinita mancarica va sta cuminte la locul ei pana o mananci. Dimens..

20,00 lei
Cutie pranz Paw Patrol Girl Cutia de pranz este ...
Cutie pranz Paw Patrol Girl Cutia de pranz este personalizata cu simpaticele personaje Paw Patrol.La scoala sau la gradinita mancarica va sta cuminte la locul ei pana o mananci. Dimens..
Farfurie adanca Paw Patrol Ofertă!
12,00 lei
9,00 lei
Farfurie adanca Paw Patrol Farfuria este din pla...
Farfurie adanca Paw Patrol Farfuria este din plastic, iar pe farfurie este imprimat catelusul din Paw Patrol. Diametru: 15 cm. A nu se introduce in cuptorul cu microunde sau in masina..
Farfurie adanca Paw Patrol Girl Ofertă!
14,00 lei
13,00 lei
Farfurie adanca Paw Patrol Girl Farfuria este di...
Farfurie adanca Paw Patrol Girl Farfuria este din plastic, iar pe farfurie este imprimat catelusul din Paw Patrol. Diametru: 15 cm. A nu se introduce in cuptorul cu microunde sau in m..

12,00 lei
Farfurie plata Paw Patrol din plastic  Farf...
Farfurie plata Paw Patrol din plastic  Farfuria este din plastic, iar pe farfurie sunt imprimate personajele Paw Patrol. Diametru: 23 cm. Se spala manual inainte de prima util..
Ghiozdan echipat pentru gradinita Paw Patrol Ofertă!
105,00 lei
90,00 lei
Ghiozdan echipat pentru gradinita Paw PatrolGhiozdan...
Ghiozdan echipat pentru gradinita Paw PatrolGhiozdanul Paw Patrol pentru gradinita contine: un recipient apa si o cutie de pranz. Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw PatrolGhiozdanul tip ru..
Ghiozdan echipat pentru gradinita Paw Patrol Nou! Ofertă!
120,00 lei
79,00 lei
Ghiozdan echipat pentru gradinita Paw PatrolGhiozdan...
Ghiozdan echipat pentru gradinita Paw PatrolGhiozdanul Paw Patrol pentru gradinita contine: un recipient apa si o cutie de pranz. Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol cu buzunarelGhio..
Ghiozdan echipat pentru gradinita Paw Patrol Ofertă!
110,00 lei
97,00 lei
Ghiozdan echipat pentru gradinita Paw PatrolGhiozdan...
Ghiozdan echipat pentru gradinita Paw PatrolGhiozdanul Paw Patrol pentru gradinita contine: un recipient apa si o cutie de pranz. Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol Ghiozdanul ..
Ghiozdan echipat pentru gradinita Paw Patrol Ofertă!
125,00 lei
79,00 lei
Ghiozdan echipat pentru gradinita Paw PatrolGhiozdan...
Ghiozdan echipat pentru gradinita Paw PatrolGhiozdanul Paw Patrol pentru gradinita contine: un recipient apa si o cutie de pranz. Ghiozdan tip rucsac gradinita 3D Paw PatrolGhiozdan tip r..
Ghiozdan tip rucsac gradinita 3D Paw Patrol Ofertă!
80,00 lei
53,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita 3D Paw Patrol Ghiozda...
Ghiozdan tip rucsac gradinita 3D Paw Patrol Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol are un compartiment care se inchide cu fermoar. Ghiozdanul are bretele de umar buretate ajustabile in..
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol Ofertă!
70,00 lei
65,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol Ghiozd...
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol Ghiozdanul tip rucsac Paw Patrol are un compartiment incapator care se inchid cu fermoar.Ghiozdanul are intaritura pe spate. Ghiozdanul are b..
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol Ofertă!
65,00 lei
60,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw PatrolGhiozdanul t...
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw PatrolGhiozdanul tip rucsac Paw Patrol are un compartiment incapator si un buzunar frontal, ambele se inchid cu fermoar.Ghiozdanul are bretele de umar aj..
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol cu buzunarel Ofertă!
75,00 lei
48,00 lei
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol cu buzunare...
Ghiozdan tip rucsac gradinita Paw Patrol cu buzunarel Ghiozdanul tip rucsac gradinita Paw Patrol are un compartiment principal si un buzunar exterior. Ambele se inchid cu fermoare.Ghiozd..

120,00 lei
Inaltator auto Paw Patrol - Inaltatorul auto Paw Pa...
Inaltator auto Paw Patrol - Inaltatorul auto Paw Patrol asigura confortul si siguranta necesare copilului in timpul calatoriei- Produsul este personalizat cu indragitii catelusi Paw Patrol- I..

110,00 lei
Joc de societate - Hedbanz Junior - Paw Patrol Vers...
Joc de societate - Hedbanz Junior - Paw Patrol Versiunea Junior a lui Headbanz va fi perfecta pentru fanii Paw Patrol - cei mici se vor putea juca impreuna punand banderola si asand pe ea una..

80,00 lei
Joc distractiv de familie - Ai grija la Chase Paw Pa...
Joc distractiv de familie - Ai grija la Chase Paw Patrol Jocul Paw Patrol "Ai grija la Chase" este un joc de societate. Jucatorii trebuie sa distruga gheata de pe lac, dar trebuie sa aiba gri..
Manusi Paw Patrol Ofertă!
18,00 lei
12,00 lei
Manusi Paw Patrol  Produs realizat din materia...
Manusi Paw Patrol  Produs realizat din materiale de inalta calitate, care protejeaza copilul de vremea rece de afara. Produsul este personalizat cu personajele preferat si indragite de c..

340,00 lei
Mobilier 2 in 1 pentru depozitare jucarii Paw Pat...
Mobilier 2 in 1 pentru depozitare jucarii Paw Patrol Girl - Setul de mobilier 2 in 1 este util pentru depozitarea jucariilor, pentru joaca sau diverse activitati- Setul are doua varia..
Ochelari de soare Paw Patrol Ofertă!
26,00 lei
15,00 lei
Ochelari de soare Paw Patrol Ochelari de soare s...
Ochelari de soare Paw Patrol Ochelari de soare sunt personalizati cu personajele Paw Patrol. Acesti ochelari sunt un accesoriu obligatoriu pentru orice baietel.   Atentionare!..

23,00 lei
Pahar Paw Patrol cu capac si pai din plastic Pah...
Pahar Paw Patrol cu capac si pai din plastic Paharul este din plastic, iar pe fata paharului sunt imprimate personajele Paw Patrol. Se spala manual inainte de prima utilizare. A nu s..
Pahar Paw Patrol cu pai din plastic Ofertă!
12,00 lei
11,00 lei
Pahar Paw Patrol cu pai din plastic  Paharu...
Pahar Paw Patrol cu pai din plastic  Paharul din plastic are paiul incorporat, iar pe fata paharului sunt imprimate personajele din desenul Paw Patrol. Se spala manual inainte de ..
Pahar Paw Patrol cu pai din plastic Ofertă!
19,00 lei
15,00 lei
Pahar Paw Patrol cu pai din plastic  Pah...
Pahar Paw Patrol cu pai din plastic  Paharul este din plastic, iar pe fata paharului sunt imprimate personajele Paw Patrol. Se spala manual inainte de prima utilizare. A nu s..
Pahar Paw Patrol din plastic Ofertă!
14,00 lei
7,00 lei
Pahar Paw Patrol din plastic Paharul este din pl...
Pahar Paw Patrol din plastic Paharul este din plastic, iar pe fata paharului sunt imprimate simpaticele personaje Paw Patrol. Capacitate: 430 ml. Se spala manual inainte de prima u..

39,00 lei
Paturica polar Paw Patrol Dimensiune: 120 x 1...
Paturica polar Paw Patrol Dimensiune: 120 x 140 cm. Material: poliester.   Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati o..

42,00 lei
Paturica polar Paw Patrol Dimensiune: 100 x 1...
Paturica polar Paw Patrol Dimensiune: 100 x 150 cm. Material: poliester.Pret / buc   Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Ind..
Penar dublu echipat Paw Patrol Ofertă!
100,00 lei
60,00 lei
Penar dublu echipat Paw Patrol Penarul Paw Patro...
Penar dublu echipat Paw Patrol Penarul Paw Patrol are doua fermoare. Pe fata penarului sunt imprimate indragitele pesonaje din desenele Paw Patrol.Penarul contine: 10 creioane colorate, 10..
Prosop baie Paw Patrol Ofertă!
55,00 lei
38,00 lei
Prosop baie Paw Patrol Prosopul Paw Patrol este ...
Prosop baie Paw Patrol Prosopul Paw Patrol este ideal pentru plaja si piscina. Material: 100% bumbac. Dimensiune: 70 x 140 cm.   Atentionare! Va rugam NU lasati amba..
Prosopel mic Paw Patrol Ofertă!
15,00 lei
10,00 lei
Prosopel mic Paw Patrol Material: 100% bumbac. ...
Prosopel mic Paw Patrol Material: 100% bumbac. Dimensiune: 30 x 30 cm. Intretinere: spalare la maxim 40° C; se calca la maxim 200° C; nu se folosesc innalbitori.  Cul..
Recipient apa Paw Patrol 400 ml Ofertă!
25,00 lei
22,00 lei
Recipient apa Paw Patrol 400 ml   Re...
Recipient apa Paw Patrol 400 ml   Recipient din plastic pentru baut apa cu Paw Patrol. Se spalata inainte de prima utilizare. Se spala manual. A nu se introduce in cupt..
Recipient apa Paw Patrol 500 ml Ofertă!
27,00 lei
24,00 lei
Recipient apa Paw Patrol 500 ml   Re...
Recipient apa Paw Patrol 500 ml   Recipient din aluminiu pentru baut apa cu Paw Patrol. Se spalata inainte de prima utilizare. Se spala manual. A nu se introduce in cup..
Recipient apa Paw Patrol cu pai 500 ml Ofertă!
27,00 lei
24,00 lei
Recipient apa Paw Patrol cu pai 500 ml Recipient...
Recipient apa Paw Patrol cu pai 500 ml Recipient din plastic pentru baut apa cu Paw Patrol Se spala inainte de prima utilizare. Se spala manual. A nu se introduce in cuptorul cu microu..
Recipient apa Paw Patrol Girl cu pai 500 ml Ofertă!
27,00 lei
23,00 lei
Recipient apa Paw Patrol Girl cu pai 500 ml Reci...
Recipient apa Paw Patrol Girl cu pai 500 ml Recipient din plastic pentru baut apa cu Paw Patrol Se spala inainte de prima utilizare. Se spala manual. A nu se introduce in cuptorul cu m..
Recipient baloane de sapun Paw Patrol Ofertă!
5,00 lei
3,00 lei
Recipient baloane de sapun Paw Patrol Baloane de...
Recipient baloane de sapun Paw Patrol Baloane de sapun la tub din plastic colorat (60 ml), cu design Paw Patrol.  Multimea de baloane colorate este uimitoare, ofera distractie min..

110,00 lei
Sac pentru depozitare jucarii Paw Patrol Girl- Sacul...
Sac pentru depozitare jucarii Paw Patrol Girl- Sacul pentru jucarii Paw Patrol Girl este spatios si util pentru depozitarea jucariilor sau accesoriilor pentru copii- Incurajeaza copilul sa aib..
Sapca Paw Patrol Ofertă!
33,00 lei
21,00 lei
Sapca Paw Patrol Marimi disponibile: 54 (dimensi...
Sapca Paw Patrol Marimi disponibile: 54 (dimensiunea inseamna circumferinta capului in cm). Sapca este din materiale nontoxice: 65% bumbac si 35% poliester Sapca este ideala pentru..

390,00 lei
Scaun auto Paw Patrol 15-36 kg - Scaunul auto Paw P...
Scaun auto Paw Patrol 15-36 kg - Scaunul auto Paw Patrol asigura confortul si siguranta necesare copilului in timpul calatoriei- Produsul este personalizat cu indragitii catelusi Paw Patrol- ..

225,00 lei
Scaun pentru copii Paw Patrol Director's Chair - Sc...
Scaun pentru copii Paw Patrol Director's Chair - Scaunul Paw Patrol ofera un confort deosebit, fiind foarte atractiv si primitor- Copilul se va simti un adevarat regizor al jocurilor in acest..

16,00 lei
Set 2 tacamuri Paw Patrol Setul de 2 tacamuri Pa...
Set 2 tacamuri Paw Patrol Setul de 2 tacamuri Paw Patrol contine: o furculita si o lingura. Material: polipropilena. Dimensiune: 16 x 3 x 2 cm.   Atentionare! Va r..

45,00 lei
Set cadou 2 in 1 Paw Patrol Setul contine o pere...
Set cadou 2 in 1 Paw Patrol Setul contine o pereche de ochelari si un portofel cu Paw Patrol.   Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilo..

52,00 lei
Set cutie pranz si recipient apa Paw Patrol Girl ...
Set cutie pranz si recipient apa Paw Patrol Girl Cutia de pranz si recipientul sunt personalizate cu personajele Paw Patrol. Setul este ideal pentru a fi oferit cadou. Dimensiune c..

300,00 lei
Set de joaca - Turnul de comanda Paw Patrol Atentie...
Set de joaca - Turnul de comanda Paw Patrol Atentie la pericole! Priveste-l pe Chase cum ia un lift pana in partea superioara a setului de joaca si foloseste periscopul functional pentru a ce..

70,00 lei
Set mic dejun Paw Patrol - ceramica Setul pen...
Set mic dejun Paw Patrol - ceramica Setul pentru micul dejun din ceramica Paw Patrol contine: o farfurie, un castronel si o cana. Setul este ambalat intr-o frumoasa cutie de cadou c..

70,00 lei
Set mic dejun Paw Patrol - sticla Setul pentru m...
Set mic dejun Paw Patrol - sticla Setul pentru micul dejun din sticla Paw Patrol contine: o farfurie, un castronel si o cana. Setul este ambalat intr-o frumoasa cutie de cadou cu motiv..

70,00 lei
Set mic dejun Paw Patrol Girl - ceramica Setul p...
Set mic dejun Paw Patrol Girl - ceramica Setul pentru micul dejun Paw Patrol Girl contine: o farfurie, un castronel si o cana. Setul este ambalat intr-o frumoasa cutie de cadou cu moti..

70,00 lei
Set mic dejun Paw Patrol Girl - sticla Setul pen...
Set mic dejun Paw Patrol Girl - sticla Setul pentru micul dejun din sticla Paw Patrol contine: o farfurie, un castronel si o cana. Setul este ambalat intr-o frumoasa cutie de cadou cu ..
Sticla Paw Patrol cu capac si pai din plastic Ofertă!
25,00 lei
15,00 lei
Sticla Paw Patrol cu capac si pai din plastic St...
Sticla Paw Patrol cu capac si pai din plastic Sticla este din plastic, iar pe fata sticlei sunt imprimate personajele Paw Patrol. Se spala manual inainte de prima utilizare. A nu se ..

150,00 lei
Tabla de desen cu doua fete Paw Patrol - Invata sa ...
Tabla de desen cu doua fete Paw Patrol - Invata sa scrii si sa desenezi cu aceasta tablita minunata Paw Patrol- Personalizat cu binecunoscutele personaje Paw Patrol, setul arata excelent in o..

160,00 lei
Trotineta pentru copii Paw Patrol Trotineta Paw ...
Trotineta pentru copii Paw Patrol Trotineta Paw Patrol se adreseaza baieteilor energici, doritori de miscare si care sunt totodata mari fani ai personajelor din Paw Patrol. Trotineta a..

180,00 lei
Trotineta pentru copii Paw Patrol Trotineta Paw Pat...
Trotineta pentru copii Paw Patrol Trotineta Paw Patrol se adreseaza baieteilor energici, doritori de miscare si care sunt totodata mari fani ai personajelor din Paw Patrol. Trotineta are ..

160,00 lei
Trotineta pentru copii Paw Patrol Girl Trotineta...
Trotineta pentru copii Paw Patrol Girl Trotineta Paw Patrol se adreseaza fetitelor energice, doritoare de miscare si care sunt totodata mare fane ale personajelor din Paw Patrol...

45,00 lei
Umbrela automata Paw Patrol Umbrela este imprima...
Umbrela automata Paw Patrol Umbrela este imprimata cu personajele din desenul Paw Patrol. Folosind aceasta umbrela, copilul dumneavoastra va fi in pas cu moda chiar si atunci cand vremea ..
Umbrela automata Paw Patrol Ofertă!
45,00 lei
33,00 lei
Umbrela automata Paw Patrol Umbrela este imprima...
Umbrela automata Paw Patrol Umbrela este imprimata cu personajele din desenul Paw Patrol. Folosind aceasta umbrela, copilul dumneavoastra va fi in pas cu moda chiar si atunci cand vremea ..
Umbrela manuala Paw Patrol Ofertă!
35,00 lei
27,00 lei
Umbrela manuala Paw Patrol  Pe umbrela sunt...
Umbrela manuala Paw Patrol  Pe umbrela sunt imprimate personajele Paw Patrol. Diametru: 54x65 cm Material: poliester. Folosind aceasta umbrela, copilul dumneavoastra va fi in..

38,00 lei
Umbrela Paw Patrol  Pe umbrela sunt impr...
Umbrela Paw Patrol  Pe umbrela sunt imprimate personajele Paw Patrol. Umbrela este transparenta, iar spitele din fibra sunt rezistente la vant. Diametru: 40 cm Folosind ac..
Afişare 1 - 63 din 63 (1 pagini)