LEGO Duplo

LEGO Duplo

Caramizile LEGO DUPLO sunt poarta de intrare a copilului tau in lumea constructiei distractive. De doua ori mai mari decat caramizile LEGO, sunt perfecte pentru imaginatia lui.65,00 lei
LEGO DUPLO - Animalele de la fermaParintii si copiii...
LEGO DUPLO - Animalele de la fermaParintii si copiii vor avea parte de distractie nesfarsita cu cele 4 animale de la ferma. Porcul, oaia, rata si pisica sunt perfecte pentru prescolari, pentru..

110,00 lei
LEGO DUPLO - Camion de pompieriJoaca scene din viata...
LEGO DUPLO - Camion de pompieriJoaca scene din viata reala in Orasul LEGO® DUPLO®: o lume usor de recunoscut cu figurine DUPLO moderne. Ajuta-ti micul pompier sa se grabeasca sa dea ajutor cu ..

140,00 lei
LEGO DUPLO - Camion si excavator pe senileCu 2 figur...
LEGO DUPLO - Camion si excavator pe senileCu 2 figurine de muncitori constructori, un camion basculant si un excavator cu cabina rotativa si cupa mobila, acest set formidabil de santier ofera ..

150,00 lei
LEGO DUPLO - Cutie completa pentru distractieSetul c...
LEGO DUPLO - Cutie completa pentru distractieSetul cutiei distractive LEGO DUPLO Toate intr-unul include o multime de caramizi DUPLO pentru constructie si reconstructie distractiva, pentru o j..

150,00 lei
LEGO DUPLO - Cutie roz completa pentru distractieAce...
LEGO DUPLO - Cutie roz completa pentru distractieAcest set pentru incepatori este un mod minunat de a o initia pe fetita ta in constructia si reconstructia distractiva disponibila cu fiecare s..

100,00 lei
LEGO DUPLO - Prima mea casa de joacaJoaca-te si inva...
LEGO DUPLO - Prima mea casa de joacaJoaca-te si invata la Prima mea casa de joaca LEGO DUPLO! Combina piesele solide pentru a construi casa de joaca, o initiere perfecta pentru abilitatile de ..

100,00 lei
LEGO DUPLO - Prima mea fermaJoaca-te si invata la fe...
LEGO DUPLO - Prima mea fermaJoaca-te si invata la ferma! Caramizile mari si solide fac din Prima mea ferma LEGO DUPLO o initiere ideala pentru abilitatile de baza de constructor. Caramizile vi..

100,00 lei
LEGO DUPLO - Prima mea gradinaPrima mea gradina dezv...
LEGO DUPLO - Prima mea gradinaPrima mea gradina dezvolta abilitatile de constructor incepator ale copilasilor care stivuiesc caramizile pentru a face plantele sa creasca, putand alege intre fl..

110,00 lei
LEGO DUPLO - Primele mele masini si camioaneCu Prime...
LEGO DUPLO - Primele mele masini si camioaneCu Primele mele masini si camioane de la LEGO DUPLO, cei mici vor invata sa combine sasiurile si caramizile colorate pentru a crea vehicule de toate..

75,00 lei
LEGO DUPLO - Primul meu autobuzJoaca-te si invata cu...
LEGO DUPLO - Primul meu autobuzJoaca-te si invata cu Primul meu autobuz LEGO DUPLO! Imbina piesele solide pentru a construi autobuzul, apoi stivuieste caramizile decorate pentru a face o tabla..

100,00 lei
LEGO DUPLO - Primul meu balansoar cu animaleAjuta-ti...
LEGO DUPLO - Primul meu balansoar cu animaleAjuta-ti copilul sa echilibreze animalele de jungla pe balansoar cu aceasta jucarie distractiva!Copilasii se vor distra de minune invatand sa constr..

100,00 lei
LEGO DUPLO - Primul meu camionAjuta-ti copilul sa in...
LEGO DUPLO - Primul meu camionAjuta-ti copilul sa invete sa potriveasca perechi cu Primul meu camion de la LEGO DUPLO. Camionul este usor de construit din caramizile robuste DUPLO, concepute s..

60,00 lei
LEGO DUPLO - Pui de animaleAceste creaturi simpatice...
LEGO DUPLO - Pui de animaleAceste creaturi simpatice din colectia "In jurul lumii" sunt perfecte pentru ca micii iubitori de animale sa-si dezvolte abilitatile de joaca pe roluri. In timp ce-s..

60,00 lei
LEGO DUPLO - Pui de animaleSet de animale simpatice ...
LEGO DUPLO - Pui de animaleSet de animale simpatice de jucarie care ajuta copilasii sa invete si sa se dezvolte!Impartaseste pretioasele repere de dezvoltare ale copilasului tau cu acest set d..

100,00 lei
LEGO DUPLO - Trenul cu numereInvata numaratoarea cu ...
LEGO DUPLO - Trenul cu numereInvata numaratoarea cu acest tren usor de construit!Trenul numerelor LEGO® DUPLO®® este o prezentare colorata a numerelor si numaratorii. Copilasul tau va adora sa..
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)