Cadouri Craciun

Cadouri Craciun

Sarbatoarea Craciunului ne aduna pe toti, de la mic la mare spre aceasta raza de speranta a traiului in sanul propiei familii. Iar tot acest entuziasm il materializam prin decorarea tematica a casei cu motivele, simbolurile și culorile specifice Craciunului.10,00 lei
Bol din ceramica Om de zapada Bolul din ...
Bol din ceramica Om de zapada Bolul din ceramica este ideal pentru masa de Craciun. Dimensiune: 11 x 4 cm. Material: ceramica Atentionare! Va rugam NU lasati ambala..

28,00 lei
Borcan ceramica prajituri Ingeras Borcanul di...
Borcan ceramica prajituri Ingeras Borcanul din ceramica pentru prajituri este ideal pentru masa de Craciun. Dimensiune: 19x19 cm. Material: ceramica. Se spala manual inainte..

15,00 lei
Cana ceramica 3D Merry Christmas Cana din cer...
Cana ceramica 3D Merry Christmas Cana din ceramica este ideala pentru Craciun. Se spala manual inainte de prima utilizare. Dimensiune: 10.5x8.5 cm. Material: ceramica At..

17,00 lei
Cana ceramica 3D Om de zapada Cana din ceramica ...
Cana ceramica 3D Om de zapada Cana din ceramica este ideala pentru Craciun. Se spala manual inainte de prima utilizare. Dimensiune: 8x9.5 cm. Material: ceramica Atentionare..

15,00 lei
Cana ceramica Bradulet Cana din ceramica este...
Cana ceramica Bradulet Cana din ceramica este ideala pentru Craciun. Se spala manual inainte de prima utilizare. Dimensiune: 10.5x9.5 cm. Material: ceramica Atentionare!..

20,00 lei
Cana ceramica cu farfurie Cana din ceramica este...
Cana ceramica cu farfurie Cana din ceramica este ideala pentru Craciun. Se spala manual inainte de prima utilizare. Dimensiune: 8x9x15 cm. Material: ceramica Atentionare! ..

15,00 lei
Cana ceramica Mos Craciun Cana din ceramica e...
Cana ceramica Mos Craciun Cana din ceramica este ideala pentru Craciun. Se spala manual inainte de prima utilizare. Dimensiune: 10x9 cm. Material: ceramica Atentionare! ..

15,00 lei
Cana ceramica Om de zapada Cana din ceramica ...
Cana ceramica Om de zapada Cana din ceramica este ideala pentru Craciun. Se spala manual inainte de prima utilizare. Dimensiune: 6x7 cm. Material: ceramica Atentionare! ..

30,00 lei
Ciorapel din material Om de zapada Ciorapelul...
Ciorapel din material Om de zapada Ciorapelul masoara 44 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului ..
Ciorapel din material Ren Ofertă!
8,00 lei
6,00 lei
Ciorapel din material Reni Ciorapelul masoara...
Ciorapel din material Reni Ciorapelul masoara 17 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte ..
Coronita ornament pentru Craciun Ofertă!
20,00 lei
13,00 lei
Coronita ornament pentru Craciun Diametru: 10 cm. ...
Coronita ornament pentru Craciun Diametru: 10 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da p..

25,00 lei
Coronita ornament pentru Craciun Diametru: 18 cm. ...
Coronita ornament pentru Craciun Diametru: 18 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da p..

37,00 lei
Coronita ornament pentru Craciun Diametru: 23 cm. ...
Coronita ornament pentru Craciun Diametru: 23 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da p..

35,00 lei
Covoras usa Oameni de zapada Covorasul pentru us...
Covoras usa Oameni de zapada Covorasul pentru usa este ideal pentru sarbatorile de Craciun. Dimensiune: 45x75 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indem..
Cutie pentru prajituri Bradulet Ofertă!
15,00 lei
12,00 lei
Cutie pentru prajituri Bradulet Cutia pentru pra...
Cutie pentru prajituri Bradulet Cutia pentru prajituri este ideala pentru masa de Craciun. Dimensiune: 15x18 cm. Se spala manual inainte de prima utilizare. A nu se introduce in c..

17,00 lei
Cutie pentru prajituri Mos Craciun Cutia pentru ...
Cutie pentru prajituri Mos Craciun Cutia pentru prajituri este ideala pentru masa de Craciun. Dimensiune: 6.5x14 cm. Se spala manual inainte de prima utilizare. A nu se introduce ..

50,00 lei
Decoratiune auto - Coarne si nas de ren (adaptabile ...
Decoratiune auto - Coarne si nas de ren (adaptabile pentru orice model de masina) Coarne si nas de ren pentru masina, accesorii auto deosebite pentru sarbatori.Vei atrage zambete in trafic ia..

10,00 lei
Farfurie metalica Oameni de zapada Farfuria e...
Farfurie metalica Oameni de zapada Farfuria este ideala pentru sarbatorile de Craciun, avand design Oameni de zapada. Dimensiune: diametru 25.5 cm. Material: metal. Atention..

17,00 lei
Farfurie plata plastic Globulete Farfuria este d...
Farfurie plata plastic Globulete Farfuria este din plastic, iar pe farfurie sunt imprimante un set de globulete. Diametru: 33 cm. Se spala manual inainte de prima utilizare. A nu..

15,00 lei
Farfurie plata plastic motiv flori Craciun Farfu...
Farfurie plata plastic motiv flori Craciun Farfuria este din plastic, iar pe farfurie sunt imprimante motive flori Craciun. Diametru: 33 cm. Se spala manual inainte de prima utiliz..

15,00 lei
Farfurie plata portelan Mos Craciun Farfuria ...
Farfurie plata portelan Mos Craciun Farfuria este din portelan, iar pe farfurie este imprimat Mos Craciun. Diametru: 26 cm. Se spala manual inainte de prima utilizare. A nu se..

20,00 lei
Figurina pentru Craciun - Om de zapada Dimensiune: ...
Figurina pentru Craciun - Om de zapada Dimensiune: 16 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte ..

45,00 lei
Figurina pentru Craciun - Ren Figurina este din ...
Figurina pentru Craciun - Ren Figurina este din spuma. Dimensiune: 30x10x46 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice a..

30,00 lei
Figurina pentru Craciun - Urs polar Figurina est...
Figurina pentru Craciun - Urs polar Figurina este din plastic. Dimensiune: 40x7x15 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati ..

150,00 lei
Figurina pentru Craciun ornament - Doamna Craciun M...
Figurina pentru Craciun ornament - Doamna Craciun Material: poliester -plastic.Dimensiune: 61 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepart..

75,00 lei
Figurina pentru Craciun ornament - Doamna Craciun M...
Figurina pentru Craciun ornament - Doamna Craciun Material: poliester -plastic.Dimensiune: 45 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepart..

150,00 lei
Figurina pentru Craciun ornament - Mos Craciun Mate...
Figurina pentru Craciun ornament - Mos Craciun Material: poliester -plastic.Dimensiune: 61 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati..

75,00 lei
Figurina pentru Craciun ornament - Mos Craciun Mate...
Figurina pentru Craciun ornament - Mos Craciun Material: poliester -plastic.Dimensiune: 20x46 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepart..

53,00 lei
Figurina pentru Craciun ornament - Ren Dimensiune: ...
Figurina pentru Craciun ornament - Ren Dimensiune: 51 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte ..

50,00 lei
Glob cu zapada Ingeras Baza globului este din...
Glob cu zapada Ingeras Baza globului este din ceramica. Dimensiune: 20 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice amba..

50,00 lei
Glob cu zapada Ingerasi Baza globului este di...
Glob cu zapada Ingerasi Baza globului este din ceramica. Dimensiune: 20 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice amb..

20,00 lei
Glob cu zapada Mos Craciun Baza globului este...
Glob cu zapada Mos Craciun Baza globului este din ceramica. Dimensiune: 6 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice a..

20,00 lei
Glob cu zapada Om de zapada Baza globului este d...
Glob cu zapada Om de zapada Baza globului este din ceramica. Dimensiune: 6 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice amb..

15,00 lei
Lingura pentru sos ceramica Mos Craciun Dimen...
Lingura pentru sos ceramica Mos Craciun Dimensiune: 9.5 x 24 cm. Material: ceramica Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati o..

37,00 lei
Opritor usa Craciunite Opritorul pentru usa este...
Opritor usa Craciunite Opritorul pentru usa este confectionat din stofa. Dimensiune: 15x90 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indep..

8,00 lei
Ornament din ceramica Om de zapada Ornamentul es...
Ornament din ceramica Om de zapada Ornamentul este din ceramica si are 8 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj a..

8,00 lei
Ornament din ceramica Ren Ornamentul este din ce...
Ornament din ceramica Ren Ornamentul este din ceramica si are 8 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsu..

40,00 lei
Ornament din lemn cu LED - Casuta Ornamentul est...
Ornament din lemn cu LED - Casuta Ornamentul este din lemn functioneaza cu 2 baterii AA (neincluse).Dimensiune: 28x6.5x30 cm.  Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produ..

35,00 lei
Ornament din lemn cu LED - Mos Craciun Ornamentu...
Ornament din lemn cu LED - Mos Craciun Ornamentul este din lemn functioneaza cu 2 baterii LR44 (neincluse).Dimensiune: 22 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor ..

40,00 lei
Ornament din lemn cu LED - Ren Ornamentul este d...
Ornament din lemn cu LED - Ren Ornamentul este din lemn functioneaza cu 2 baterii AAA (neincluse).Dimensiune: 20x5x29 cm.  Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselo..

9,00 lei
Ornament din material Om de zapada Ornamentul...
Ornament din material Om de zapada Ornamentul Om de zapada masoara 13 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj a..

10,00 lei
Ornament metalic Steluta Ornamentul metalic a...
Ornament metalic Steluta Ornamentul metalic are glitter si masoara 8 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al..

20,00 lei
Ornamente Craciun - Mos Craciun si braduleti ...
Ornamente Craciun - Mos Craciun si braduleti Setul contine 8 ornamente: 4 Mos Craciu si 4 braduti. Setul vine ambalat intr-o cutie cu fereastra. Dimensiune ornament: 4 cm. M..
Ornamente Craciun - Mos Craciun, Om de zapada, Fulgi de zapada Ofertă!
20,00 lei
16,00 lei
Ornamente Craciun - Mos Craciun, Om de zapada, Fulgi...
Ornamente Craciun - Mos Craciun, Om de zapada, Fulgi de zapada Setul contine 12 ornamente: 3 Mos Craciuni, 3 oameni de zapada si 6 fulgi de zapada. Setul vine ambalat intr-o cutie cu f..

20,00 lei
Ornamente Craciun - Oameni de zapada si fulgisori...
Ornamente Craciun - Oameni de zapada si fulgisori Setul contine 8 ornamente: 4 oameni de zapada si 4 fulgi. Setul vine ambalat intr-o cutie cu fereastra. Dimensiune ornament: 4 ..

23,00 lei
Ornamente Craciun din lemn Setul contine 12 o...
Ornamente Craciun din lemn Setul contine 12 ornamente diferite. Setul vine ambalat intr-o cutie cu fereastra. Dimensiune ornament: 4 cm. Material: lemn. Atentionare! ..

30,00 lei
Patura pentru suport brad  Patura pentru...
Patura pentru suport brad  Patura pentru suportul de brad se inchide cu ajutorul ariciului.Dimensiune: 64 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indem..

40,00 lei
Patura pentru suport brad Om de zapada P...
Patura pentru suport brad Om de zapada Patura pentru suportul de brad care ca design un Om de zapada, aceasta se leaga cu ajutorul snurului peste suportul bradutului. Atentiona..

45,00 lei
Perna decor Om de zapada Perna este confectio...
Perna decor Om de zapada Perna este confectionata din stofa si are model un om de zapada. Dimensiune: 30x30 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la inde..

40,00 lei
Perna decor Reni Perna este confectionata din...
Perna decor Reni Perna este confectionata din stofa si are model cu renii Mosului. Dimensiune: 40x40 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana co..

15,00 lei
Platou sticla Bradulet Platoul din sticla este i...
Platou sticla Bradulet Platoul din sticla este ideal pentru masa de Craciun. Dimensiune: 25x25 cm. Se spala manual inainte de prima utilizare. A nu se introduce in cuptorul cu mi..

20,00 lei
Platou sticla motiv flori Craciun Platoul din st...
Platou sticla motiv flori Craciun Platoul din sticla este ideal pentru masa de Craciun. Dimensiune: 25x25 cm. Se spala manual inainte de prima utilizare. A nu se introduce in cup..

20,00 lei
Platou sticla Om de zapada Platoul din sticla...
Platou sticla Om de zapada Platoul din sticla este ideal pentru masa de Craciun. Dimensiune: 20x20 cm. Se spala manual inainte de prima utilizare. A nu se introduce in cuptoru..

20,00 lei
Platou sticla Peisaj iarna Platoul din sticla es...
Platou sticla Peisaj iarna Platoul din sticla este ideal pentru masa de Craciun. Dimensiune: 24x24 cm. Se spala manual inainte de prima utilizare. A nu se introduce in cuptorul c..

15,00 lei
Prosop bucatarie Oameni de zapada Prosopul es...
Prosop bucatarie Oameni de zapada Prosopul este ideal pentru sarbatorile de Craciun, avand imprimat trei oameni de zapada. Dimensiune: 35x60 cm. Atentionare! Va rugam NU las..

15,00 lei
Prosop bucatarie Om de zapada Prosopul este idea...
Prosop bucatarie Om de zapada Prosopul este ideal pentru sarbatorile de Craciun, avand imprimat trei oameni de zapada. Dimensiune: 35x60 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati amb..

15,00 lei
Prosop bucatarie Turta dulce Prosopul este id...
Prosop bucatarie Turta dulce Prosopul este ideal pentru sarbatorile de Craciun, avand imprimat un bradut de Craciun. Dimensiune: 35x60 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati am..

10,00 lei
Servetele din hartie Mos Craciun Servetele di...
Servetele din hartie Mos Craciun Servetele din hartie sunt ideale pentru Craciun. Setul cuprinde 20 servetele cu design Mos Craciun. Dimensiune: 33x33 cm. Material: hartie ..

30,00 lei
Set 2 cani ceramica Craciun Se spala manual inai...
Set 2 cani ceramica Craciun Se spala manual inainte de prima utilizare. Dimensiune: 15x8.5 cm. Material: ceramica Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la i..

30,00 lei
Set 2 cani ceramica Craciun Se spala manual inai...
Set 2 cani ceramica Craciun Se spala manual inainte de prima utilizare. Dimensiune: 15x8.5 cm. Material: ceramica Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la i..

35,00 lei
Set 2 cesti si farfurii ceramica Craciun Se spal...
Set 2 cesti si farfurii ceramica Craciun Se spala manual inainte de prima utilizare. Dimensiune: 7x8.3 cm. Material: ceramica Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele pro..
Set 3 cani sticla model NEW DAY Ofertă!
25,00 lei
15,00 lei
Set 3 cani sticla model NEW DAY Setul de cani este ...
Set 3 cani sticla model NEW DAY Setul de cani este ideal pentru intalnirile cu prietenii si familia. Acesta contine 3 bucati, din care va puteti savura bauturile preferate. Canile sunt din st..

40,00 lei
Set 4 cani ceramica Craciun Se spala manual i...
Set 4 cani ceramica Craciun Se spala manual inainte de prima utilizare. Dimensiune: 9.5x8 cm. Material: ceramica Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la..

45,00 lei
Set 4 farfurii portelan Mos Craciun cu renFarfuriile...
Set 4 farfurii portelan Mos Craciun cu renFarfuriile sunt din portelan si au dimensiunea de 19 cm.Se spala manual inainte de prima utilizare.A nu se introduce in cuptorul cu microunde sau in m..

40,00 lei
Set 4 farfurii portelan motiv CraciunFarfuriile sunt...
Set 4 farfurii portelan motiv CraciunFarfuriile sunt din portelan si au dimensiunea de 19 cm.Se spala manual inainte de prima utilizare.A nu se introduce in cuptorul cu microunde sau in masina..

20,00 lei
Set bucatarie Brad de Craciun Setul contine: ...
Set bucatarie Brad de Craciun Setul contine: o manusa si un servetel termic cu design Brad de Craciun. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor..

20,00 lei
Set bucatarie Bradut, felinar si saniuta Setul c...
Set bucatarie Bradut, felinar si saniuta Setul contine: o manusa si un servetel termic cu design de Craciun. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copii..

20,00 lei
Set bucatarie Om de zapada Setul contine: o m...
Set bucatarie Om de zapada Setul contine: o manusa si un servetel termic cu design om de zapada. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Inde..
Set globulete rosii bomboane cu glitter Ofertă!
20,00 lei
10,00 lei
Set globulete rosii bomboane cu glitter Setul...
Set globulete rosii bomboane cu glitter Setul de globulete contine 3 buc. Setul vine ambalat intr-o cutie din plastic transparenta. Dimensiune: 9 cm. Atentionare! Va rugam ..

20,00 lei
Set sare si piper din ceramica Mos Craciun Se...
Set sare si piper din ceramica Mos Craciun Setul sare si piper din ceramica este ideal pentru masa de Craciun. Material: ceramica Atentionare! Va rugam NU lasati ambala..

20,00 lei
Set sare si piper din ceramica Oameni de zapada ...
Set sare si piper din ceramica Oameni de zapada Setul sare si piper din ceramica este ideal pentru masa de Craciun. Material: ceramica Atentionare! Va rugam NU lasati a..

10,00 lei
Suport pentru lumanari din ceramica Mos Craciun ...
Suport pentru lumanari din ceramica Mos Craciun Dimensiune: 11x 7 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al pr..

10,00 lei
Suport pentru lumanari din ceramica Ren Dimen...
Suport pentru lumanari din ceramica Ren Dimensiune: 11x 8 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului..
Suport scobitori din ceramica Calut balansoar Ofertă!
8,00 lei
6,00 lei
Suport scobitori din ceramica Calut balansoar Su...
Suport scobitori din ceramica Calut balansoar Suportul pentru scobitori din ceramica este ideal pentru masa de Craciun. Material: ceramica. Dimensiune: 9 cm. Atentionare! V..

10,00 lei
Suport scobitori din ceramica Om de zapada Su...
Suport scobitori din ceramica Om de zapada Suportul pentru scobitori din ceramica este ideal pentru masa de Craciun. Material: ceramica. Dimensiune: 4x8 cm. Atentionare! ..

10,00 lei
Suport servetele din ceramica Om de zapada Su...
Suport servetele din ceramica Om de zapada Suportul pentru servetele din ceramica este ideal pentru masa de Craciun. ​Material: ceramica Atentionare! Va rugam NU lasati amba..

25,00 lei
Varf de brad Stea albastra cu glitter Steluta es...
Varf de brad Stea albastra cu glitter Steluta este albastra si are 22 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al p..

25,00 lei
Varf de brad Stea aurie cu glitter Steluta este ...
Varf de brad Stea aurie cu glitter Steluta este aurie si are 22 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsu..

25,00 lei
Varf de brad Stea mov cu glitter Steluta este...
Varf de brad Stea mov cu glitter Steluta este mov si are 22 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsul..

25,00 lei
Varf de brad Stea rosie cu glitter Steluta este ...
Varf de brad Stea rosie cu glitter Steluta este rosie si are 22 cm. Atentionare! Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsu..
Afişare 1 - 80 din 80 (1 pagini)